Philips HR1502/00 Electric Chopper 2L 450W - Black

Philips HR1502/00 Electric Chopper 2L 450W - Black

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 34,99Bekijk alle aanbieders
S********@g********23-01-2026
9.0

Een krachtige hakmolen

9.0
Sinds ik de Philips elektrische hakmolen 2L HR1502/00 in huis heb om te testen, gebruik ik hem veel vaker dan ik had verwacht. Laatst heb ik er bananenpannenkoekbeslag mee gemaakt en dat ging echt super snel. Binnen een paar seconden was alles perfect gemengd en klaar voor gebruik. Veel beter dan met de hand prakken. De prestaties zijn krachtig en je merkt meteen dat hij zonder moeite door zachte én iets stevigere ingrediënten gaat. Én hij is lekker groot, zodat wat je wilt maken er in één keer in kan. Wat ik ook fijn vind, ik hoeft niets ingewikkelds in te stellen en dankzij de snelheidsstanden heb ik zelf controle over het resultaat. Na gebruik is het schoonmaken zo gebeurd. Alles kan in de vaatwasser, maar met de hand afspoelen gaat net zo makkelijk. Een klein minpuntje is dat er geen schenktuitje aan zit en dat de rubberen rand aan de onderkant snel loslaat. Dat is handig bij het schoonmaken, maar soms wat onhandig tijdens gebruik. Toch ben ik erg tevreden en vind ik het een snelle en praktische hakmolen.
Pluspunten
  • Snelheid
  • Krachtig
Minpunten
  • Geen schenktuit