Tefal EVER SHARP koksmes met slijper

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal EVER SHARP koksmes met slijper op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

t**n@g**l.com 26-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handig mes!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal EVER SHARP koksmes met slijper

Algemene score

8,0
Fijn groot mes dat automatisch slijpt !
Enige nadeel is dat het wel een vrij log design is dat lastig is op te bergen. Ook is het lastig om de slijper schoon te maken, omdat dit is afgesloten.

Pluspunten

  • Grootte
  • Scherper dan normale messen

Minpunten

  • log design

Reageer

F**e@o**k.com 23-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super mes met intelligente houder!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal EVER SHARP koksmes met slijper

Algemene score

9,0
Wilde dit mes graag testen omdat ik het idee dat de houder het mes slijpt geniaal vind. In praktijk blijkt het goed te werken. Het mes is altijd scherp, ligt goed in de hand en het formaat is prima voor snijden van groenten en vlees. Je hoeft weinig kracht uit te oefenen want het mes doet het werk!
Wat ik ook goed vind is dat zo’n scherp mes altijd in de houder in de keukenla ligt. Aanrader wat mij betreft

Pluspunten

  • Altijd scherp
  • Ligt goed in de hand
  • Mooi design

Reageer

JoaB 19-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn scherp mes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal EVER SHARP koksmes met slijper

Algemene score

8,0
Het mes blijft flink scherp. Het ligt goed in de hand en is niet al te zwaar. Het in en uit de houder plaatsen gaat gemakkelijk. De houder neemt wel aardig wat ruimte in beslag.

Pluspunten

  • Scherp
  • Ligt fijn in de hand

Minpunten

  • Neemt aardig wat ruimte in beslag

Reageer

annemarieke weijmer 18-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal EVER SHARP koksmes met slijper

Algemene score

8,0
nadeel :
* erg onhandig om op te ruimen ,tenzij je dit los opbergt van elkaar.
* het was voor mij even een raadsel hoe kreeg ik het mes uit de bak , na het zien van een filmpje o gaat het zo.
* het is niet gemakkelijk weer in elkaar te zeten na het schoonmaken van de bak (slijp) .

Voordeel:
* licht in gewicht , met snijden .
* scherp is ook echt scherp.
* gemakkelijk in gebruik ook bij harde producten zoals kaas , harde groentes zoals wortels/ kool . noten gaat gemakkelijk.
* af te wassen met water
*zowel voor links als rechts handig .

Pluspunten

  • licht in de hand
  • scherp is scherp
  • gemakkelijk door noten, kaas wortels
  • links rechts

Minpunten

  • opbergen
  • schoonmaken bak (slijp) niet handig

Reageer

Karinc 17-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn mes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal EVER SHARP koksmes met slijper

Algemene score

8,0
Fijn licht mes dat prettig in de hand ligt. Snijdt moeiteloos door allerlei producten. De altijd scherp optie is super handig

Pluspunten

  • Prettig in de hand
  • Altijd scherp

Minpunten

  • Neemt ruimte in
  • Prijzig

Reageer

xgiusix 14-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Scherp en licht in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal EVER SHARP koksmes met slijper

Algemene score

8,0
Dit mes snijdt alles perfect. Hij is heel scherp en ik ben heel erg benieuwd of het na een tijdje echt nog even scherp is. Het mes voelt echt stevig aan, maar wel licht in de hand en dat is erg fijn.

Pluspunten

  • Scherp
  • Lichtgewicht

Minpunten

  • Neemt veel ruimte in beslag

Reageer

Nvt 13-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mes is prima. De slijpunit is niet handig.

Geschreven voor: Tefal EVER SHARP koksmes met slijper

Algemene score

5,0
Dit mes is een prima mens wat met de houder zeker scherp blijft. Als je niet weet hoe de houder werkt echter krijg je het mes er niet gemakkelijk uit. Dus het is geen mens voor algemeen gebruik. Dit aan de fabrikant. Druk de gebruiksaanwijzing op de houder.Verder is het groot en geschikt voor alleen het bijgeleverdemes.

Pluspunten

  • Fijn mes

Minpunten

  • Zonder gebruiksaanwijzing niet bruikbaar.

Reageer

D21B 13-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed en scherp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal EVER SHARP koksmes met slijper

Algemene score

10,0
Wat is dit een fijn mes! Voor zowel links- als rechtshandige mensen is deze erg goed te gebruiken. Het mes gaat eenvoudig door verschillende soorten structuren heen, vlees, groente, aardappelen, niets is een probleem, het mes blijst scherp door het handige opbergsysteem. Hierin wordt het mes elke keer opnieuw geslepen. Als ik een minpunt moet noemen is dat het mes net niet goed uitgebalanceerd is zoals een goed koksmes hoort te zijn, maar daar heb je als thuiskok niet zoveel last van.

Pluspunten

  • Scherp
  • Ligt goed in de hand
  • Niet zwaar
  • Voor links en rechtshandigen te gebruiken

Reageer

Ris Geel 10-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn mes!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal EVER SHARP koksmes met slijper

Algemene score

8,0
fijn mes dat scherp is en ook scherp blijft. snijdt goed door zowel harde als zachte producten. Is door de vormgeving wel wat lastig op te bergen

Pluspunten

  • scherp
  • groot

Minpunten

  • lastig op te bergen

Reageer

Marjolijn 08-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Altijd scherp, fraai design, slijper is wel log

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal EVER SHARP koksmes met slijper

Algemene score

8,0
Het mes is inderdaad altijd scherp als je het uit de houder trekt. Ik snij er heel eenvoudig harde groente mee zoals wortels of ui maar ook zachte groente zoals tomaten. Ik ben zeer tevreden over de prestaties van het mes echter past de houder heel slecht in de keukenlade. Je moet er rekening mee houden dat je het mes op het aanrecht moet bewaren.
Ik vind het mes aan de prijs, ik ben benieuwd hoe scherp het mes nog is over een paar jaar.
Design is goed, lemmet ligt stevig in de hand. Voelt degelijk aan.

Pluspunten

  • Fraai design
  • Altijd scherp

Minpunten

  • Slijper neemt veel ruimte in beslag
  • Slijper is niet goed te reinigen

Reageer

j**9@l**e.nl 06-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Altijd scherp!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal EVER SHARP koksmes met slijper

Algemene score

8,0
Fijn een mes wat altijd scherp is en lekker in de hand ligt. Niet te groot, niet te klein.

Reageer