Bosch AdvancedAquatak 150 Hogedrukreiniger - 2200W - 150 bar

Bosch AdvancedAquatak 150 Hogedrukreiniger - 2200W - 150 bar

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 409,00Bekijk alle aanbieders
Gerard Duinkerken11-07-2021
9.0

Degelijke en stoere krachtpatser

9.0
Ik heb deze machine mogen testen voor de Reviewclub. De machine is netjes verpakt afgeleverd aan mijn huis. Bij het uitpakken voel je de kwaliteit van de machine. Alles klikt degelijk in elkaar en past naadloos op elkaar. De machine is al in elkaar gezet in de doos, iets wat je bij concurrent Karcher allemaal zelf moet doen. Na het uitpakken begint het testen, de machine komt snel op druk en maakt weinig geluid. Motor levert direct veel kracht op je lans en het verschil met mijn vorige machine in kracht was zeker merkbaar. Het wisselen van de lansen voor hoge druk of roterende druk gaat vrij eenvoudig. Zonder moeite of kracht je lansen wisselen is ideaal. Ook de schuim fles is makkelijk te vullen en te wisselen. Enige nadeel is wel dat de schuimfles niet gecombineerd kan worden met je powerlans. Zodat je dus continu moet wisselen. Machine is makkelijk in gebruik en geeft veel vermogen. Mijn bestrating, velgen van de auto, muren en schuur zijn weer stralend schoon. Veel vermogen in een kleine maar degelijke machine. De machine voelt degelijk en stevig aan. Onderdelen zijn goedkoper dan zijn concurrenten en de aanschafprijs is nagenoeg gelijk aan de machines die in kracht en grote vergelijkbaar zijn. Ik zou dit product zeker aanraden.
Pluspunten
  • Degelijk
  • weinig geluid
  • krachtig
  • goedkope hulpstukken om aan te schaffen
Minpunten
  • De handel van rolhaspel klapt makkelijk in