Trust Ozo Usb Headset

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten voor de Trust Ozo Usb Headset op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hettybreugom@gmail.com 05-10-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

geweldige koptelefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust Ozo Usb Headset

Algemene score

10,0
ik heb deze koptelefoon nu een aardig tijdje in mijn bezit en gebruik hem dagelijks. Hij is licht-gewicht dus niet zwaar in gebruik. Geluiden om mij heen komen niet binnen dus kan mij goed concentreren op hetgene waar ik mee bezig ben. Echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnnemarieKVDH 02-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede koop!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust Ozo Usb Headset

Algemene score

9,0
Ik vind het een stevige headset, het voelt echt kwalitatief goed aan.
Geluid is prima, het enige minpunt vinden wij dat er geen aansluiting voor een telefoon aan zit. Verder een goede koop.

Pluspunten

  • geluid goed
  • sterk

Minpunten

  • geen aansluiting voor telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

m**e@m**l.nl 23-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handig voor thuiswerkers

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust Ozo Usb Headset

Algemene score

8,0
Ik wilde de headset vanwege thuiswerken en daarvoor is hij erg handig. De kabel is lekker lang, het geluid is goed, de installatie gaat automatisch en mijn stem is veel duidelijker en scherper voor mijn collega's. Wel is de headset wat groot, dat is even wennen als je oortjes gewend bent. Als er een hittegolf is dan kan het ook vrij warm zijn over je horen. Al met al is het een goede en professionele toevoeging voor thuiswerkers.

Pluspunten

  • Lange kabel
  • Goed geluid
  • Zelf goed verstaanbaar

Minpunten

  • Groot
  • Warm

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

KuipersJuridish 22-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ook voor niet-gamer een prima koptelefoon.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust Ozo Usb Headset

Algemene score

8,0
Omdat ik veel online gesprekken moet voeren als jurist, dan moet ik goed verstaanbaar zijn en dat ben ik met de aanwezige microfoon. Moet ik goed verstaan wat er gezegd wordt en dat doe ik. Er zit prima geluid in en via de snoer (welke lang genoeg is om je bewegingsvrijheid te geven) kan je volume regelen en microfoon aan/ uit zetten. Als brildrager zit deze over de oor koptelefoon niet hinderlijk. Dus ook als je geen gamer bent, maar wel veel online bezig bent. Zoals ik met gesprekken of als je podcast opneemt dan heb je aan deze koptelefoon zeker een goeie. Prijs-kwaliteitsverhouding is prima

Pluspunten

  • geluid
  • als brildrager prima over de oor koptelefoon
  • lange snoer
  • mogelijkheid om volume en microfoon te regelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

I**1@g**l.com 22-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Fijne headset

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust Ozo Usb Headset

Algemene score

8,0
Heel fijne koptelefoon en microfoon, ik gebruikte eerder mijn oortjes van telefoon maar dat werkt toch minder prettig.
Deze heeft een mooi helder geluid en zit comfortabel.
Minder last van externe geluiden.
De microfoon werkt ook heel fijn, geeft een goed geluid aldus mijn medezoomers.

Pluspunten

  • Helder geluid
  • Microfoon duidelijk, zuiver
  • Comfortabel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

f**s@h**e.nl 22-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust Ozo Usb Headset

Algemene score

8,0
Prettig in gebruik, En met de microfoon heb je je handen vrij. Voor mij zit die comfortabel en ik heb geen last van geluiden van buitenaf die mij afleiden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

NielsBoomsma 22-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Erg tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust Ozo Usb Headset

Algemene score

8,0
De headset ziet er straks en stevig uit, is makkelijk om te installeren en over het algemeen een goede keuze in deze prijsklasse. Het geluid is goed maar mist naar mijn idee wat bass, geen overdonderend geluid. De microfoon pakt wel wat achtergrondgeluiden op maar is prima te gebruiken voor bijvoorbeeld gamen.

Pluspunten

  • Plug & Play
  • Microfoon
  • Goed geluid

Minpunten

  • Pc only

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

o**k@l**r.org 22-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust Ozo Usb Headset

Algemene score

8,0
Headset is prima voor deze prijs. Zit comfortable maar als je iets te grote oren hebt dan gaat het na een paar uur pijn doen. Geluid is prima en microfoon is handig tijdens online gaming.

De kussens om de headset zijn zacht en zitten comfortable. je kan het alleen niet gebruiken op je telefoon

Pluspunten

  • goede prijs voor deze headset
  • goed geluid

Minpunten

  • te lang in gebruik doet pijn aan je oren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stephan 21-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Review headset

Geschreven voor: Trust Ozo Usb Headset

Algemene score

8,0
Ik heb deze headset 1 week gebruikt voor warzone. Prijs kwaliteit is dit een goede headset maar voor het gamen is een betere vereist.
Het dragen van de headset doet na niet al te lange tijd zeer aan de oren.

Pluspunten

  • Prijs

Minpunten

  • Kwaliteit
  • Geluid
  • Draag comfort

Reageer

m**e@h**l.com 21-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Ik ken betere headsets

Geschreven voor: Trust Ozo Usb Headset

Algemene score

7,0
De pluspunten zijn dat hij makkelijk te gebruiken is, je plugt hem in en hij werkt meteen. Verder zit hij lekker. Het geluid is best aardig. Maar er zijn ook wat minpunten: hij haalt het omgevingsgeluid helemaal niet weg, je hoort alles en dat vind ik erg jammer. Verder heeft hij alleen een usb aansluiting en is dus niet te gebruiken met een telefoon of tablet.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Zit comfortabel

Minpunten

  • Alleen usb aansluiting
  • Veel last van omgevingsgeluid

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Santalyd 21-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima geluid en zit comfortabel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust Ozo Usb Headset

Algemene score

8,0
Normaal gebruik ik oortjes voor het Zoomen met collega’s, maar na enkele uren zitten die niet zo lekker meer. Deze koptelefoon is een prima alternatief. Hij zit zacht en comfortabel en het geluid is voor beide kanten goed. De microfoon kun je makkelijk op de goede plek duwen en dus ook aan de kant schuiven om wat te drinken. Na een paar uur voel je de koptelefoon ook wel wat zitten en je oren zijn wat bezweet als je hem afzet, maar hij wint het van mijn oortjes.

Pluspunten

  • Zit zacht op je oren
  • Goed geluid voor beide kanten
  • Microfoon makkelijk te verschuiven

Minpunten

  • Na enkele uren gaat hij toch wat knellen
  • Niet draadloos

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Danthi 21-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne headset!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust Ozo Usb Headset

Algemene score

8,0
Wij hebben de Trust Ozo over-ear USB headset mogen testen. Inpluggen en de rest spreekt voor zich. Het geluid is erg goed, je bent ook goed verstaanbaar. De headset is makkelijk verstelbaar dus ook de kinderen maken er gebruik van tijdens het gamen op de laptop. De oorkussens zijn lekker zacht en de kabel is lang genoeg. Al met al een fijne headset met goed geluid.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Goed verstaanbaar
  • Zachte oorkussens

Minpunten

  • Alleen USB aansluiting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

j**l@h**l.com 21-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne USB headset

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust Ozo Usb Headset

Algemene score

8,0
Wij mochten deze headset testen en we vinden de headset zijn geld waard! Het geluid is voor gewone dingen wat wij ermee deden prima, een gesprek voeren, een spel spelen, vergaderen.
De headset zit goed op je hoofd, sluit je makkelijk aan op je computer door de USB aansluiting, en het volume schuifknopje in het snoer is heel handig!
Kortom een fijne handige headset voor deze prijs.

Pluspunten

  • USB aansluiting
  • Handige microfoon
  • volume schuifknop aan het snoer zit.
  • Blijft goed op het hoofd zitten

Minpunten

  • geen aansluiting telefoon

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

ger1984 20-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

prettige koptelefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust Ozo Usb Headset

Algemene score

8,0
Comfortabele koptelefoon welke prettig op het hoofd zit. De microfoon is makkelijk buigzaam. In het snoertje zit een knopje waarmee je het geluid harder/zachter kunt stellen. Tijdens mijn online scholing heb ik geen hinder gehad van mijn kinderen op de achtergrond.
Wanneer deze koptelefoon draadloos zou zijn zou het helemaal goed zijn in mijn ogen.
Makkelijk aan te sluiten aan de pc.

Pluspunten

  • comfortabel
  • helder geluid

Minpunten

  • niet draadloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WeeBee 19-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima koptelefoon

Geschreven voor: Trust Ozo Usb Headset

Algemene score

7,0
Een mooie compacte koptelefoon. Zit goed op je oor ondanks dat de oorkussens wat klein zijn. Het geluid is prima maar klinkt wel wat alsof je in onderwater bent niet heel helder. Microfoon werkt goed. Fijn dat je met de fysieke controller het geluid kan regelen en het uit en aan kan zetten. Wel jammer dat het alleen met een USB aangesloten kan worden.

Pluspunten

  • Compact
  • Over het oor
  • Controller voor het geluid

Minpunten

  • alleen met USB

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

niels123 19-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Fijne koptelefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust Ozo Usb Headset

Algemene score

7,0
Lang op zoek naar een goede, degelijke koptelefoon. Nu deze in huis en meteen geprobeerd op mijn computer. Het geluid vind ik niet heel goed klinken uit de koptelefoon en ook vind ik hem erg strak zitten. Het design ziet er prima uit. Mooi, degelijk, niet veel poespas en makkelijk in gebruik. Je kunt hem makkelijk in grootte veranderen en het zit allemaal stevig. Al meerdere geprobeerd die vaak snel stuk gaan. Deze is prima, degelijk en handzaam

Pluspunten

  • Makkelijk te verstellen

Minpunten

  • Zit wat strak

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

j**k@h**l.com 18-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

prima prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust Ozo Usb Headset

Algemene score

7,0
prijs kwaliteit verhouding is goed. muziek komt prima erdoorheen maar niet het mooiste geluid. Microfoon doet het goed waardoor anderen jouw goed kunnen verstaan. design is prima niet bijzonder. nadeel dat er alleen usb aansluiting is

Pluspunten

  • goed op maat te maken
  • microfoon is goed

Minpunten

  • alleen usb aansluiting

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

PiAs1976 18-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust Ozo Usb Headset

Algemene score

8,0
Strak, en tijdloze headset.
Makkelijk te installeren, en heeft een goed geluid welke gemakkelijk via het wieltje harder of zachter is te zetten. De microfoon is flexibel in de juiste houding te krijgen, en ook gemakkelijk weg te draaien. De headset is verstelbaar naar de gewenst grote en sluit goed aan, zodat omgevingsgeluid haast te horen is. De headset is diverse malen gebruik tijdens het beeldbellen. Enige nadeel vond ik dat hij niet aan te sluiten is op je tablet of telefoon. Maar als je voor een eenvoudige installatie en bediening wilt gaan, is dit zeker een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

samfaithval 17-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Degelijk headaset

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust Ozo Usb Headset

Algemene score

7,0
Degelijk headset met redelijk geluid, headset is makkelijk aan te sluiten doormiddel van de USB aansluiting. Je hebt geen extra drivers nodig dus is echt plug and play.
De kwaliteit van de microfoon is redelijk maar niet geweldig.
Degelijke headset voor een degelijke prijs.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

hettybreugom@gmail.com 17-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

prima headset

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust Ozo Usb Headset

Algemene score

8,0
een heerlijk op het hoofd sluitende koptelefoon met een microfoontje om te praten met elkaar.
De headset is niet te zwaar en ook niet te licht en sluit het omliggende geluid helemaal af waardoor je niet gestoord w

Pluspunten

  • afsluitend voor geluid buitenaf
  • niet te zwaar
  • microfoon werkt prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews