Shark Glam Straight & Waves multistyler Airflow Goud

Shark Glam Straight & Waves multistyler Airflow Goud

Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 252,55Bekijk alle aanbieders
f**************@g********26-11-2025
7.0
7.0
Ik heb de Shark Glam 4-in-1 mogen testen. De doos is erg indrukwekkend al was deze niet Nederlands. Met plaatjes kom je er wel uit en er is wel een beschrijving te vinden maar het kan handiger. De inhoud van de doos is indrukwekkend! De basis is als fohn een mooi klein formaatje, maar erg krachtig. Echter met opzetstukken wordt het een vrij groot (lomp zelfs) apparaat. Het volume opzetstuk maakt hem onder andere erg lomp maar dat is ook weer prettig voor het doel (volume). Het droogt mijn haar snel met volume en een mooie gladde finish. En het resultaat blijft lang zichtbaar. De krul heb ik nog niet onder de knie. Ondanks dat ik fijn halflang haar met natuurlijk slag heb. Het vergt dus wel wat oefenen voor een beginner (want dat ben ik). De stijlplaten werken ook goed. Mijn dochter is wat geoefender en is wel erg blij met de krul opzetstukken, zeker omdat deze met luchtstroom werken. Meerdere opzetstukken ipv meerdere tools is een grote plus. De luchtstroom voor krullen is ook zeker leuk en handiger dan het zelf moeten doen. Het vergt dus wel wat oefening, maar dat komt niet perse door dit apparaat, meer mijn niveau als amateur haarstylist 😊