Philips robotmaaier 3000-serie RSL3000/10

Philips robotmaaier 3000-serie RSL3000/10

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 463,27Bekijk alle aanbieders
m*******@h**********19-11-2024
8.0
8.0
De robotmaaier is super mooi en compact! Ik heb hem enige tijd mogen testen. Tevens zat er een duidelijke handleiding bij waarmee ik aan de slag kon gaan. Je moet duidelijke stappen doorlopen. Bijvoorbeeld op welke plek het beste is voor het basisstation en hoe je de kantdraad dient aan te brengen. Je moet wel een sterk wifi signaal in de buurt van het basisstation hebben. Verder staat erin beschreven dat je de kantdraad 50 cm uit de kant van het grasveld dient aan te brengen. Deze afstand is echt te groot en hebben we uiteindelijk ook verkleind! Er blijft namelijk een flink stuk gras aan de kant ongemaaid. En na onze mening kan dit echt geen kwaad. Ik heb dan ook de kantdraad op 20 cm uit de kant gelegd. Het is best nogal een gestoei om de draad juist aan te brengen, zodat hij zoveel als mogelijk doet maaien. Hierna kan hij beginnen met maaien! Het grasveld bij ons was dik 100 m2. Voorheen moesten we zelf elke keer maaien wat een pokke werk! We hadden nog geen ervaring met een robotmaaier. Wat een feest om te zien dat je niks hoeft te doen! De wijze van maaien kun je aangeven in de fijne app van de robotmaaier. Je kunt kiezen voor enkele baan, dubbele banen of kris kras maaien. Daarnaast kun je in de app ook in 3 stappen de snelheid van het maaien instellen en op welke dagen en tijdstippen hij maait. Het enigste nadeel is dat de app niet altijd goed werkt. Zo konden wij hem af en toe niet aanzetten middels de app. Hij gaf dan aan begrenzingdraad is niet te decteren. De maaihoogte is instelbaar, waardoor ik het gras precies naar mijn wensen kan aanpassen. Ook de batterijduur kan lang mee. Over het algemeen zijn we dus wel dik tevreden