Philips Airfryer 5000-serie NA565/02

Philips Airfryer 5000-serie NA565/02

8.9(19)
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 240,24Bekijk alle aanbieders
r*********@g********15-06-2026
Algemene score
9.0

Ideale kookhulp in de keuken.

Reviewscore
9.0
Wat een multi divers kookapparaat is dit. Ik heb deze nu 3 weken in huis en heb eigenlijk 75% van de tijd dit apparaat gebruikt om te koken. En er is echt niets uitgekomen wat niet eetbaar was. De stoom/fryer functie is ideaal om groente / vlees of vis niet te laten uitdrogen maar wel van een krokant laagje te voorzien. Apparaat is ideaal voor eenpansgerechten en door het scheiden van de grote mand in 2 manden met ieder hun eigen bereidingsfunctie kun je alles perfect koken en zorgen dat het samen klaar is (hele handige functie). Schoonmaken doet ie zelf, maar ik doe alles in de vaatwasser en maak de binnenkant shoon met een vochtige doek. Het apparaat geeft zelf aan wanneer ie ontkalkt moet worden, maar dat heb ik ondanks het vele stomen nog niet meegemaakt. Heb je weinig tijd en wil je gezond koken, dan is dit apparaat het helemaal. Ik kan niet meer zonder. En mocht ik wat mindere puntjes moeten benoemen: ja het is een groot apparaat, je moet er wel plek voor hebben. En de uitneembare lade loopt soms beetje stroef , minder bij het openmaken tijdens het koken en als je gerecht klaar is.
Pluspunten
  • Snel
  • Gezond
  • Makkelijk
  • multi functies
Minpunten
  • Groot apparaat
  • Mand mag wat beter glijden
Ja, ik beveel dit product aan