Tristar FR-6956 Digitale Crispy Fryer - 4.5L - 1.2kg - 1500W - Black/Silver

Tristar FR-6956 Digitale Crispy Fryer - 4.5L - 1.2kg - 1500W - Black/Silver

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 41,99Bekijk alle aanbieders
Maarten30-04-2021
9.0

Fijn apparaat zonder grote tekortkomingen

9.0
Ik heb dit product een aantal weken gebruikt en ben over het algemeen zeer positief. De kleine minpunten zijn voor mij geen probleem. Levering: De airfryer werd geleverd in een grote doos met voldoende beschermingsmateriaal dus ook bij online bestellingen kun je er van uit gaan dat hij in perfecte staat aankomt. Eerste gebruik: Het digitale scherm was meteen duidelijk, de handleiding was niet direct nodig. Bij het insteken van de stekker gaat er 1 lampje op het scherm branden, dit gaat ook niet meer uit tot de stekker weer uit het stopcontact gaat. Na een druk op deze verlichte knop worden de andere knoppen geactiveerd en gaat het apparaat "aan". Je kunt dan een programma kiezen of handmatig de temperatuur en tijdsduur instellen. Na nog een druk op de eerste knop begint hij te bakken. Bakresultaat: Zoals bij alle airfryers is het belangrijk om snacks en frites te kopen die geschikt zijn voor in de airfryer, zelf gebruik ik het liefst de ovenbitterballen en gemengde hapjes van LIDL, deze komen prima uit dit apparaat. Aangezien de Tristar aanzienlijk sneller heet is dan mijn vorige airfryer is het toevoegen van 1 a 2 minuten aan de bereidingstijd meestal voldoende wanneer de machine niet is voorverwarmd. Voor frites kan ik de Beyerlander airfryer friet aanbevelen, deze komt heerlijk uit de airfryer. Bedieningsgemak: Alles wijst zichzelf, klein minpunt is dat de bak er met wat kracht uit getrokken moet worden, vrouw en kinderen moesten daar even aan wennen en ook ik merkte dat ik daardoor soms per ongeluk wat knoppen indrukte bij het openen (om te schudden) van de airfryer. Kortom als je op zoek bent naar een airfryer is deze zeker het overwegen waard, goede bakresultaten en een erg gunstige prijs-kwaliteitsverhouding.
Pluspunten
  • Goed bakresultaat
  • Snel op temperatuur
  • Groot genoeg
Minpunten
  • Bak zit iets te vast
  • Aan/uit ledje blijft branden