Dyson Supersonic Iron/Fuchsia

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten voor de Dyson Supersonic Iron/Fuchsia op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Steffie 06-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Superkrachtige, stille föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Supersonic Iron/Fuchsia

Algemene score

10,0
De Dyson Supersonic is van zodra je hem opent een plezier om te gebruiken. Je merkt dadelijk dat je een luxueus product in handen hebt. Voor mij is de diffuser kop heel belangrijk aangezien ik krullend haar heb. Deze is prima qua grootte en omvang. De magnetische werking van de accessoires op de föhn werkt enorm efficiënt. Wat super is, is het lage gewicht: ik diffuse ondersteboven en dat gaat perfect. Mijn haren drogen sneller met deze föhn dan met mijn vorige, en dat op een lage temperatuur. Het geluid is ook aan de lage kant, zalig. De “cold shot” functie werkt heel goed, ik gebruik ‘m op het einde om mijn kapsel te ‘zetten’. Kortom, de Dyson Supersonic is een zeer luxueus product dat zijn naam eer aan doet. Het is een topper om in huis te hebben!

Pluspunten

  • Stil
  • Krachtig
  • Lang snoer
  • Veel accessoires
  • Licht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dartje77 04-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Beste haardroger ooit!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Supersonic Iron/Fuchsia

Algemene score

10,0
Ik heb fijn en broos haar en had gelezen dat de Dyson Supersonic goed was voor fijn haar.
En inderdaad dit toestel is geweldig! Ik mocht het testen via The Insiders en ben enorm enthousiast. Minder haarbreuk en de opzetstukken doen perfect wat er verwacht wordt. Zeer tevreden van dit toestel.

Pluspunten

  • design
  • gebruiksvriendelijk
  • stil
  • zacht voor het haar

Minpunten

  • prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michelle 03-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede kwaliteit, hoge aanschafprijs

Geschreven voor: Dyson Supersonic Iron/Fuchsia

Algemene score

7,0
Afgelopen weken heb ik de Dyson Supersonic getest. De Dyson Supersonic is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een mooi design. Daarnaast is het fijn dat hij compact is, waardoor je hem gemakkelijk kunt opruimen. Bij deze föhn zijn veel verschillende opzetstukken meegeleverd en is daarmee geschikt voor alle haartypen. De opzetstukken zijn makkelijk te bevestigen door middel van een magneet.

Ik heb lang, dik haar met slag, daarom heb ik vooral gebruik gemaakt van de kam met brede tanden en de diffuser. Mijn favoriete opzetstuk is de diffuser. Daarmee creëer ik mooie krullen in zeer korte tijd. De diffuser is perfect qua formaat en geleidt de lucht gelijkmatig.
De Dyson Supersonic heeft 3 warmte- en 3 snelheidsstanden. In combinatie met de diffuser is de 3e warmtestand te warm. Ik bracht mijn haar vaak in model met de 2e warmtestand en de 2e en 3e snelheidsstand. Mijn haar was op stand 3 binnen 10 minuten droog! Het resultaat is erg mooi en blijft door de dag heen redelijk goed in model.

Lucht wordt aangezogen via de steel/handvat. Minder handig hieraan is dat je je hand hier niet op kan leggen, maar dat went snel. Fijn is dat je haren er niet ingezogen worden (dat had ik met mijn oude föhn nog wel eens). Het filter is ook makkelijk schoon en stofvrij te maken.
Wat mij verder opvalt is dat de föhn stiller is dan mijn eigen föhn, erg prettig, aangezien je de föhn toch een tijdje vlak naast je oren houdt.

Pluspunten

  • Voor alle haartypen
  • Haar is snel droog
  • Mooi resultaat
  • Mooi design

Minpunten

  • Aanschafwaarde (te) hoog

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Annika 03-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

De Dyson föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Supersonic Iron/Fuchsia

Algemene score

9,0
Wij zijn allemaal krullenbollen, we vinden de Dyson Föhn heerlijk in de hand liggen. Een aangenaam geluid, en erg fijn dat er meerdere standen op zitten, ook de koude stand is top voor krullen. Een fijn lang snoer!

Pluspunten

  • Geluid
  • Veel opzet stukken
  • Lang snoer
  • Koude stand

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

p**e@h**l.com 03-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Blown away by Supersonic

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Supersonic Iron/Fuchsia

Algemene score

9,0
Het uitpakken van de Supersonic zelf was al een kadootje. Mooie föhn met veel toebehoren. Een erg complete föhn, misschien voor mij iets over compleet. Hij ligt heerlijk in de hand, mooie vormgeving en verschillende standen. Mijn eerste föhn beurt met de Supersonic ben ik al positief over. Maar ik moet nog wel iets meer geduld opbrengen om die perfecte krul te krijgen. Maar de eerste poging was al een ervaring die positief was. Ik kijk uit naar de rest vd testen die ik ga doen! Ik heb zelf wat droger haar maar door de juiste producten kan ik inmiddels een prachtige grove krul toveren. Met de Dyson Supersonic lukt dat nog makkelijker en gaat het ook stukken sneller. Bij mijn eigen föhn was ik echt 40+ minuten bezig wilde ik het zo goed mogelijk hebben. Maar bij de supersonic lukt het in 20 min en met een mooiere krul. 20 minuten tijdwinst in de ochtend is FIJN! En mijn collega's zien mij nu nog vaker met die mooie krullen. Ik heb nog niet alle opties goed kunnen testen. De warmte standen gebruik ik eigenlijk voornamelijk de laagste stand en soms in het begin nog even de extra blauwe knop voor nog wat meer koelte. Maar de luchtsnelheden ga ik een dezer dagen testen om te zien wat dat voor mijn haar betekent. De föhn is makkelijk in gebruik, snel op te starten. Snoer is erg lang wat bewegingsvrijheid geeft.

Pluspunten

  • Warmteregulatie
  • duurzaamheid
  • blaasstand
  • koud föhnen
  • Stil

Minpunten

  • Duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SRokS 03-10-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Doet wat het beloofd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Supersonic Iron/Fuchsia

Algemene score

9,0
Super tool om mijn haren te drogen zonder pluis. Ook mijn slag verandert in mooie krullen door het diffuser opzetstuk, echt heel blij mee!
De magnetische opzetstukken zijn super handig in gebruik. De warmte is soms op mijn hoofdhuid nog heftig, maar als ik de föhn er dan een cm vanaf haal is het top!
Voldoet aan mijn verwachtingen, super!

Pluspunten

  • Geen pluis
  • Mooiere krullen

Minpunten

  • Wat warm als je hem te dicht op hoofdhuid houdt
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ViSassie 01-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Enorm blij met wat deze föhn doet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Supersonic Iron/Fuchsia

Algemene score

8,0
Ik hou van Dyson.
Waarom?
Omdat het me elke keer weer zo verbaast wat het doet.
Zo ook deze föhn. Ik draag mijn haar het liefst elke dag anders. van nature heb ik krullen.
Door het regelmatig verven van mijn haar, wil mijn krul nog wel eens geen zin hebben.
De eerste dagen lukte het me ook niet met deze föhn. Gefrustreerd raakte ik ervan.
Dus in het begin heb ik meer de föhn gebruikt om mijn haar te drogen (dat gaat snel!!)
En nadat ik het vaker heb gebruikt werd het steeds makkelijker.
Mijn krullen zijn echt veel mooier.
De diffuser zorgt ervoor dat ik een hele bos vol krullen hebt.
Als ik een keertje zin heb ik stijl haar dan kan dat ook. Deze föhn blaast het goed glad.
De flyaway werkt alle pluis mooi weg. Dit werkt alleen niet goed bij mijn haar.
Te kort of te beschadigd, geen idee. Het geeft een gekke knik in mijn haar.
Daarentegen zijn de haren van mijn dochter prachtig vol glans en heerlijk zacht.
Ik ben elke keer weer verbaast door dit mooie merk.
Het is niet goedkoop, maar ik vind het echt een goeie investering. En kan het je zeker aanraden.

Pluspunten

  • opzetstukken
  • snel droog
  • veel mogelijkheden
  • koud fohnen mogelijk
  • kwaliteit

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Filosoofke 01-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Toptoestel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Supersonic Iron/Fuchsia

Algemene score

9,0
Toen ik de haardroger Dyson Supersonic voor het eerst uit de doos haalde, voelde ik al dat het een kwalitatief toestel zou zijn. Niet alleen de verpakking zelf was robuust en elegant, hetzelfde kan gezegd worden van het toestel zelf. De dyson ligt heel goed in de hand. Hij droogt razendsnel en dankzij de magnetische opzetstukken, gaat verwisselen van stylingkop supersnel. Ik vind wel dat mijn haar na het drogen wat droger aanvoelt dan normaal. Voor de rest alleen maar pluimen op vak van gebruiksgemak en vooral van lawaai. Deze Dyson is een stuk stiller dan alle andere föhns die ik tot nog toe heb gebruikt. Ik zou het toestel zeker aanraden!

Pluspunten

  • Mooi design
  • snel
  • stil

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

m**a@h**l.com 01-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Geweldige krullen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Supersonic Iron/Fuchsia

Algemene score

9,0
Wat een geweldig apparaat! Zowel mijn dochter als ik hebben krullen en gebruik daarom liever geen stijltang, daarom ben ik voor de Supersonic gegaan. Met de vele kopstukken heb ik veel keus qua styling. Het geeft mijn haar een nog vollere bos krullen, zonder pluis. Ik las dit al vaker in de reviews, maar nu ik het zelf heb ervaren, denk ik, wat een top ding! De föhn ligt makkelijk in de hand en droogt ivm andere föhns die ik heb getest supersnel, zeker als je veel haar hebt is dit fijn. Ideaal dat de motor in het handvat ligt, waardoor je haar niet vast kan komen te zitten in de motor. Het opzetstuk voor glad haar werkt ook super, daar was ik vooral benieuwd naar, omdat je EINDELIJK je haar kan glad maken, zonder steeds andere plukjes mee te pakken. Dus absoluut een aanrader. Ben er blij mee!!!!

Reageer

e**y@h**l.com 30-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Top product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Supersonic Iron/Fuchsia

Algemene score

9,0
Ik was ontzettend enthousiast om de dyson te proberen en hij stelt niet teleur. Het eerste wat me opviel is het lichte gewicht van deze haardroger en uiteraard het bijzonder mooie design, een echt pareltje. Ik heb hem meteen getest. Wat is er anders dan bij standaard haardrogers? Hij ligt beter in de hand én is opvallend stiller. Da's mooi meegenomen als ik 's morgens vroeg naar het werk moet en mijn haren nog wil drogen op het moment dat de kindjes nog slapen. Ook een zeer uitgebreid gamma aan accessoires is aanwezig. Het feit dat ze magnetisch te bevestigen zijn is zeer positief. Het nieuwste accessoire, de flyaway, is echt schitterend. Je haren zijn mooi glad én glanzend na gebruik van dit hulpstuk.

Pluspunten

  • Haar sneller droog
  • Veel stiller tov andere föhns

Minpunten

  • Duurder in aankoop tov klassieke föhns

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**m@g**l.com 30-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Wauw onder de indruk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Supersonic Iron/Fuchsia

Algemene score

10,0
Voordat ik de supersonic ging testen dacht ik nog; ‘oké, een best wel dure föhn’. Afgelopen week binnengekregen en gelijk getest. Ik heb nieuwste opzetstuk gebruikt en mijn haar is zo ongelooflijk stijl, dat kreeg ik hiervoor alleen met een stijltang voor elkaar. Ook droogt je haar supersnel en ziet en gezond uit! Ik ben om!

Pluspunten

  • Snel droog
  • Stil
  • Megastijl
  • Mooie vormgeving
  • Ligt lekker in de hand

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j**k@h**l.com 30-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super super super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Supersonic Iron/Fuchsia

Algemene score

10,0
Het is een super product! Voldoet volledig aan de verwachtingen en doet wat het hoort te doen. Zeer makkelijk in gebruik en makkelijk op te bergen. Geschikt voor alle haartypes. Zeer mooi design en ruim aanbod opzetstukken. Zelf regelbare blaaskracht en warmte is echt een pluspunt.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Makkelijk in gebruik
  • Droogt snel

Minpunten

  • Lange kabel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l**e@g**l.com 29-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

uitstekend product echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Supersonic Iron/Fuchsia

Algemene score

10,0
Het toestel is zeker een aanrader. De magnetische opzetstukken zijn een must. Het toestel oogt ook zeer mooi en ligt goed id hand.
Mijn haar is glanzend en pluist niet.
Ik vind het een aanrader en kan het nu al niet meer missen.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Ligt goed id hand
  • Glanzend haar

Minpunten

  • Duur in aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Musje 29-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Dyson for president!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Supersonic Iron/Fuchsia

Algemene score

10,0
Doe je haar een plezier en koop en Dyson. Echt. Mijn haar is sneller droog, heeft meer volume en mijn krullen zijn pluisvrij en de hold is veel beter!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**s@h**l.com 29-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Krachtig, maar geen meerwaarde voor stijl haar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Supersonic Iron/Fuchsia

Algemene score

7,0
Met stijl haar heeft het geen meerwaarde. Geen opzetstuk wat meer volume geeft, de fly away zorgt zelfs voor dat het nog platter wordt. Föhn is wel krachtig en "stil", maar vind dat de prijs niet waard.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Stil

Minpunten

  • Geen opzetstuk voor volume

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ellenvdw 29-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fantastisch! Heel erg tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Supersonic Iron/Fuchsia

Algemene score

10,0
Ik gebruik mijn Dyson Supersonic nu al een paar weken voor mijn fijne/dunnere haren en ik vind het resultaat geweldig! Ik heb een gevoelige hoofdhuid (hier gebruik ik het speciale tussenstuk voor) en het is een zegen dat hij niet te warm wordt en bovendien kan ik de warmte nog aanpassen. De warmste stand is te warm voor mijn hoofdhuid, dus ik gebruik meestal de middelste of de minst warme stand. Ik gebruik ook vaak de koude stand om mijn kapsel op het einde te fixeren. Qua gebruik zijn de drie luchtsnelheden ook heel aangenaam. Hij is heel erg krachtig op de snelste stand, dus meestal gebruik ik deze niet (raken mijn haren van in de knoop). De middelste stand is perfect voor mijn haartype, maar soms gebruik ik ook de minst snelle stand samen met het anti-fly away-tussenstuk om mijn haren nog net die finishing touch te geven. Na het drogen is mijn haar heel zacht en volumineus, zeker met mijn favoriete tussenstuk, het anti-fly away-tussenstuk! Tot nu toe ben ik zeer tevreden van dit product.

Pluspunten

  • design
  • Gebruiksgemak
  • veel functies
  • geweldige resultaten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hippekip23 28-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

onmisbaar geworden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Supersonic Iron/Fuchsia

Algemene score

9,0
Toen ik de Dyson Supersonic in huis haalde en de verpakking opende viel het me op hoe stijlvol de verpakking al is. Alles is heel netjes ingepakt. De Dyson Supersonic zelf is super knap. Wat een mooi afgewerkt stevig design. Bij het eerste gebruik schrok ik van de kracht dat dit toestel heeft. De Dyson haardroger ligt ook heel makkelijk in de hand. Mijn lange haren zijn in enkele minuutjes helemaal droog. ze voelen ook veel zachter aan en hebben meer glans. De opzetstukken zijn heel handig en stevig. Deze zijn magnetisch en heel makkelijk in gebruik. Ik ben heel tevreden over de Dyson Supersonic. Ik blaas mijn haar nu veel liever dan vroeger.

Pluspunten

  • krachtig
  • lange kabel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

babieke 27-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima toestel, eenvoudig in gebruik en veel minder heet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Supersonic Iron/Fuchsia

Algemene score

9,0
Het toestel heeft een prachtig design. Het blaast veel krachtiger dan mijn vorige haardroger wat er dus voor zorgt dat mijn haren sneller drogen. Het maakt bovendien haar belofte waar, daar het veel minder warm is (wat dus een positief effect heeft op de gezondheid van mijn haren), maar toch je haren zeer vlot droogt. Het toestel is zeer eenvoudig in gebruik. Het beschikt ook over tal van opzetstukken, die je afhankelijk van de situatie kan gebruiken. Dus voor mij is dit toestel een absolute aanrader!

Pluspunten

  • minder warm
  • uitstekende werking
  • eenvoudig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KimO 27-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Wauw

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Supersonic Iron/Fuchsia

Algemene score

9,0
Vlak na het ophalen van mijn pakketje kon ik niet wachten met hem te testen. Dus meteen haartjes gewassen en drogen maar!

Wat is hij snel zeg! Binnen de 5 minuten was mijn (halflang geblondeerd en normale dikte) haar volledig droog. Alleen was ik wat te enthousiast dat ik een grote knoop in mijn haar kreeg omdat hij echt wel veel krachtiger is dan mijn gebruikelijke haardroger.
De tweede keer heb ik daar dan ook op gelet en geen knopen meer ;)

Hij is klein, veel kleiner dan de gebruikelijke haardroger, maar hij ligt goed in de hand! En doordat het grootste gewicht in het handvat zit is het zelf makkelijker om hem vast te houden.

De plaatsing van de knopjes voor de blaasstand en warmte zitten bovenaan, achteraan de ring. Dat is geweldig zodat je niet per ongeluk de standen verander. Ik gebruik de laagste warmte stand, omdat dat gezonder is voor haar. Maar desondanks dat, droogt hij heel snel!
De blaaskracht, op de hoogste stand is hij wel erg luid. Maar dat vind ik absoluut niet erg!

De opzetstukken zijn zo makkelijk te veranderen. En het flyaway-opzetstuk is top! Geen pluizig haar meer (daar heb ik wel wat last van)

Pluspunten

  • Snelheid
  • Blaaskracht
  • Formaat

Minpunten

  • Duurdere prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MoniqueZ 25-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wow, wat een föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Supersonic Iron/Fuchsia

Algemene score

9,0
Ik gebruik al een langere tijd de föhn van de Dyson Airwrap om mijn haren in model te brengen en zat daarom al met veel nieuwsgierigheid naar de Dyson Supersonic te kijken. Aangezien ik de Dyson Airwrap al had, was ik niet gelijk 'verkocht'. Goed om te weten dat ik lang fijn haar heb met een kleine slag en mij haar graag altijd stijl in model breng. Nu hebben ze onlangs een nieuw opzetstuk voor de Supersonice uitgebracht: de Flyaway en wow! Waar ik normaal gesproken nog stylingsproducten nodig heb na het in model brengen van mijn haar i.v.m. bijv. pluizigheid, föhn ik mijn steile haar als afsluiter met de Flyaway en het is helemaal ready to go! Je haar voelt zijdezacht en glanzend aan zonder bijv. afsluitende olie te gebruiken. Heb het 3 weken in gebruik en ben erg onder de indruk. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Resultaat met de föhn

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews