Philips ThermoProtect HP8230

Specificaties
Vermogen
2100 watt
Aantal warmtestanden
2
Ionische functie
Nee

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips ThermoProtect HP8230 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

dv8020 24-03-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Vorig Philips haardroger (HP8250) deed ons onlangs schrikken met steekvlam (ter hoogte van overgang van plat netsnoer naar rubber handvat), geen garantie meer (11/2011), dus op zoek naar nieuw toestel met gedachte dat dit geen 'eeuwen'aankoop wordt, dus mocht wat minder professioneel zijn, en goedkoper.
Dit model had goede score, variatie van prijs in winkels tss 18 en 28 euro, en toch hoog wattage en warmte-standen.
Geen ionen functie, geen keramisch element, neem ik erbij.
Eerste ervaring lijkt goed, iets zwaarder, greep versus HP8250 anders, warmt iets minder (alhoewel pas 100W verschil), dus tevreden klant momenteel.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Vandenbroeck 22-01-2020
  • Product getest

Product doet wat het moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips ThermoProtect HP8230

Algemene score

10,0
Dit is één van de betere haardrogers die ik ooit heb gehad. Hij maakt niet veel lawaai, heeft een strak design. Hij droogt mijn haar in een sneltempo. Ook makkelijk om op te bergen. Kortom, een echte aanrader om in huis te halen!

Pluspunten

  • Droogt snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sarah B. 16-01-2020
  • Product getest

Droogt maar is niet krachtig

Geschreven voor: Philips ThermoProtect HP8230

Algemene score

7,0
Ik heb deze haardroger kunnen testen en hij blaast uw haar droog maar door de temperatuur protect en de te lage droogkracht duurt het toch wat langer dan bij mijn andere haardroger. Ik vind hem ook niet zo goed in de hand ̂liggen.

Pluspunten

  • Stil
  • Thermo protect

Minpunten

  • Ligt niet goed in de hand
  • Is niet krachtig

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Kita30 15-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne haardroger zonder je te verbranden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips ThermoProtect HP8230

Algemene score

8,0
Fijne haardroger zonder je te verbranden

Dankzij de ThermoProtect is het erg moeilijk je te verbranden. Toch zijn je haren best snel droog voor 2100W. Het toestel ligt aangenaam in de hand en is relatief stil.

Pluspunten

  • Thermoprotect (temperatuur)
  • Ergonomie
  • Verschillende standen

Minpunten

  • Lengte snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sanehv 15-01-2020
  • Product getest

Zeer goede prijs / kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips ThermoProtect HP8230

Algemene score

10,0
Mijn oude föhn werd ontzettend heet. Ik mocht deze testen en ik ben onder de indruk . Hij droogt snel en zorgt ervoor dat het niet te heet wordt. Daarbij is het makkelijk hanteerbaar & op te bergen. Een aanrader

Pluspunten

  • Prijs
  • Niet te warm
  • Mooi formaat

Minpunten

  • Nog niets ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

LorieDC 15-01-2020
  • Product gekocht

Goede haardroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips ThermoProtect HP8230

Algemene score

8,0
Goede haardroger met verschillende standen, droogt het haar snel en weegt niet veel.
Prijs/kwaliteit zeer goed!
Doet wat hij moet doen.

Pluspunten

  • Weegt weinig
  • Krachtig
  • Meerdere standen

Minpunten

  • Weinig accessoires
  • Groot

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Maartje 30-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prim föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips ThermoProtect HP8230

Algemene score

8,0
Prima föhn, ligt licht in de hand en de verschillende instelmogelijkheden zijn voldoende (3 snelheden en 3 warmte-standen). Met het opzetstuk is de föhn best lang, nét comfortabel voor mijn niet zulke lange armen. Ik gebruik altijd de ThermoProtect temperatuurstand en heb het idee dat mijn haar hierdoor snel droogt maar niet te heet wordt. Jammer dat de opzetstukken van eerdere Philips-föhns niet bruikbaar zijn op dit product.

Pluspunten

  • Formaat
  • Gewicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Anna1972 24-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips ThermoProtect HP8230

Algemene score

10,0
Ligt lekker in de hand, meerder standen, haar droogt snel. Blijft niet lang warm zodat je het snel op kunt bergen. Maakt niet heel veel lawaai

Pluspunten

  • makkelijk in de hand
  • meerdere standen
  • blijft niet land warm
  • niet zoveel lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 23-12-2019
  • Product getest

Goede haardroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips ThermoProtect HP8230

Algemene score

9,0
Deze haardroger heeft een vrij lang snoer wat erg handig is. En blaast op de warme stand snel de haren droog. Ook met lang krullend haar. Alleen op de koude stand Duurd het wat langer voordat het droog is

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Ligt niet zwaar in de hand
  • Blaast snel droog

Reageer

Bibikl 23-12-2019
  • Product gekocht

Geweldige föhn voor een leuke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips ThermoProtect HP8230

Algemene score

10,0
Het is een erg fijne föhn.Het is fijn dat je verschillende snelheden kunt instellen. Ook kan je kiezen uit warme of koude lucht, zelfs met koude lucht is mijn haar snel droog

Pluspunten

  • Verschillende snelheden
  • Verschillende temperaturen

Minpunten

  • Geen

Reageer

Petra 23-12-2019
  • Product getest

Zeer tevreden met deze föhn!

Geschreven voor: Philips ThermoProtect HP8230

Algemene score

9,0
Zeer blij met deze föhn!
De föhn geeft volume en is makkelijk te gebruiken. Ideaal is de keuze voor verschillende standen. Je haar is snel droog met deze föhn.
Mijn eerste indruk was dat ik de föhn nogal groot vond, maar in 't gebruik merk je daar weinig van.

Pluspunten

  • Makkelijk te gebruiken
  • Geeft meer volume
  • Verschillende standen

Minpunten

  • Groot, oogt zwaar

Reageer

Robien 06-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips ThermoProtect HP8230

Algemene score

9,0
Fijne haardroger, deze is lief voor mijn haar, niet te heet en geweldig handig met de extra knop voor koude lucht. Een prima haardroger, voor een goeie prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer