Zeer gebruiksvriendelijk. We hebben deze drager nu ruim 3 jaar in gebruik en zijn er zeer tevreden over.
Is inmiddels toch zeker over een afstand van 25.000 km. gebruikt ! Fietsen staan stevig op de drager. Volledig inklapbaar, dus kleine opbergruimte nodig om op te bergen. Ivm voorkomen diefstal plaatsen we de drager als we op de fiets stappen altijd op in de kofferruimte. Je kunt de bevestiging op slot draaien, dus eigenlijk is opbergen in de kofferruimte niet nodig.
Bevestiging op de trekhaak gaat in 1 beweging. Als fietsen op de drager staan dan gaat het vastzetten erg gemakkelijk en snel, zowel de bandjes om de velgen, als van de steunen. En aan beide steunen zitten ook sloten, dus als je daarnaast de fietsen op de drager ook op slot hebt staan, heb je een dubbele beveiliging voor het voorkomen van diefstal van de fietsen vanaf de drager, terwijl het ook nog simpel is een extra kettingslot om zowel de drager als beide fietsen te hangen. (veilig idee als je onderweg met de fietsen op de drager ergens koffie gaat drinken. Kantelen van de dragen om bij de bagage in de kofferruimte te komen gaat ook mer een simpele "voet" beweging. Wij zijn erg tevreden.