Siemens TE658209RW

Best Reviewed aug 2020 Siemens TE658209RW
Best Reviewed - augustus 2020
Specificaties
Aansluitwaarde
1500 watt
Netfrequentie
50/60 Hz
Testoordeel
CE, Eurasian, Ukraine, VDE

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 142 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens TE658209RW op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Monique 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie display ziet er luxe uit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Een fijn heel makkelijk te bedienen koffiemachine.
Ook zonder veel lawaai maalt hij de bonen. Er is veel keuze aan koffie mogelijkheden.
Echt een goede keuze met heerlijke koffie !

Pluspunten

  • Mooi strak apparaat
  • Maakt weinig lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 23-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Even wennen, even zoeken en dan heb je goede koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

8,0
Ons vorige Siemens (EQ3) espressoapparaat begaf het na 20.000 kopjes. Die beviel en dus een opgeschaalde versie aangeschaft. Was even wennen qua instellingen, maar ook qua snelheid (ietwat traag) en we zijn ook met de bonen opnieuw aan het experimenteren geslagen om de juiste smaak, aroma en sterkte espresso en cappuccino te vinden, maar zijn daarin geslaagd en genieten nu van de koffie (alle variaties) en het zicht op een mooi apparaat in de keuken.

Pluspunten

  • goede koffie (alle soorten)
  • mooi ontwerp
  • solide apparaat

Minpunten

  • ietwat traag
  • malen maakt veel herrie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Borrie 22-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top bakkie koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Mooi design, stil en snel. Heerlijke koffie op eigen smaak aan te passen in sterkte. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Stil
  • Snel
  • Design
  • Handig in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rody 23-08-2020

Mooi design en goed werkende apparaat met veel Fun

Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

10,0
Zeer mooi koffie bonen apparaat.
Zeer veel functies en zeer stil
Makkelijk te onderhouden
Kwaliteit van de materialen zijn zeer goed. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Antoinet 20-08-2020

5 sterren ??!

Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

10,0
Erg tevreden , heerlijke koffie , cappuccino e.d. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Antoinet 20-08-2020

5 sterren ??!

Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

10,0
Erg tevreden , heerlijke koffie , cappuccino e.d. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Siem 06-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Deze koffiemachine is geweldig. Maakt heerlijke koffie welke je zelf in kan stellen. Makkelijke bediening en automatisch reinigen wordt keurig aangegeven. Dat het water reservoir wat kleiner is neem ik op de koop toe.
Bij koffie met melk zoals Cappucino verwarm ik mn glas of kopje even voor.
Aanrader.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siemens EQ.6 Plus s800 03-08-2020

Super fijn en stil! Gemakkelijk in gebruik

Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

10,0
Na heel lang zoeken naar de juiste machine voor ons kwamen wij in een winkel waar een dame van Siemens stond. Na aanschaf van een nieuwe keuken met allemaal Siemens apparatuur trok Siemens ons aan. Ze gaf een uitleg en was erg vriendelijk! Er zijn meerdere soorten op de markt en dit is er eentje uit de hogere segmenten met een hoge druk 19 Bar en keramische maler. Dit maakt ben stiller dan gemiddeld apparaat. Eenmaal thuis zie je zoveel opties. Hoeveelheid melk, aantal milliliters, warmte van de koffie... dat laatste is waar wij veel tegenaan liepen op de warmste stand kon je hem dan vaak al gelijk opdrinken. Bij deze op de een na laatste warmte stand moet alsnog even wachten met drinken, das top!!! Ook fijn met een verjaardag dat je gewoon nog met elkaar kunt blijven praten tijdens het koffie zetten. Al met al een super apparaat. Ik ben best kieskeurig maar ik durf hem aan te raden aan de koffie liefhebber! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

L Strating 03-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi overzichtelijk makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

10,0
mooi apparaat het is heel makkelijk schoon te maken . De bediening is duidelijk en overzichtelijk het scherm geeft duidelijke instructies. het maakt heerlijke koffie , cappuccino enz. het is een goede investering
.

Pluspunten

  • veel keuze mogelijkheden
  • makkelijk schoonmaken en onderhouden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roxy 01-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Mooi koffieapparaat. Elke ochtend geniet ik van een vers gemalen kop koffie. Een heerlijk begin van de dag. Makkelijk in onderhoud. Juist gekozen voor siemens vanwege de display.

Pluspunten

  • Display
  • Verse gemalen bonen
  • Makkelijk onderhoud

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

PaNiek 29-07-2020

Lekkere koffie (soorten)

Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

10,0
Bijzonder tevreden met deze (vol)automaat. Uitermate makkelijk in gebruik en eenvoudig te onderhouden. Nu met een simpele 'toets' de gewenste soort koffie en/of zonodig alleen heet water. Was een uitgave maar qua gemak en smaak van de diverse koffiesoorten helemaal waard.
Even je persoonlijke instellingen vinden en je hebt de gewenste volautomaat. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Lia1980 28-07-2020

Superfijne koffiemachine

Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

10,0
Deze machine heb ik inmiddels al bijna een maand in mijn bezit en ik ben er zeer tevreden over. Hij maakt weinig lawaai met het malen van de bonen . Ook is het schoonhouden van de onderdelen goed te doen, je kan overal makkelijk bij. De optie voor 2 kopjes tegelijk bij melkvariaties is ook erg handig en dit melksysteem is ook makkelijk weer schoon te houden. Het enige minpuntje vind ik dat het waterreservoir snel leeg is . Verder een mooi apparaat . [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Blokvoort 27-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, makkelijk afleesbaar scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Het is een mooie machine om te zien, makkelijk in gebruik. Genoeg keus in soorten koffie en lekkere koffie.
Ook heet water is goed genoeg voor bv thee.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Lekkere koffie
  • Genoeg keus in soorten koffie

Minpunten

  • Prijs
  • water reservoir is niet erg groot

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jenny 26-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vorm en super de luxe uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

10,0
Dat de koffiesmaak fantastisch smaak ondanks dat ik al op een hoge leeftijd weer de heerlijke smaak van vroeger kan ervaren.
De prijs was wel vele maanden sparen ivm AOW uitkering maar na maanden wordt ik toch heerlijk beloond met elke smaak wat ik ook nu maar neemt. En nog idealer is dat ik in de ochtend niet meer hoeft te stoeien met de waterkoker, ik zet gelijk een kopje thee bij mijn ontbijt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gea 26-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Super automaat lekker kop koffie. Handig in gebruik. Is onze tweede Siemens. Vorige na heel veel koppen koffie met pensioen gegaan.

Pluspunten

  • Lekker warm
  • Altijd gelijk te gebruiken
  • Gewoon Nederlands op machine

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

B. ter Haar 26-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed, degelijk apparaat met geweldige koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

8,0
Het apparaat bevalt uitstekend en geeft vooral heerlijke koffie. Veel instelmogelijkheden en toch simpel te bedienen. Heel fijn dat de melktoevoer automatisch gereinigd wordt na het gebruik.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Goede koffie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

PaNiek 23-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koffie genot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

8,0
Na lang dubben toch voor deze machine gekozen. Alle andere apparatuur nu 'weg' want kan allemaal met deze machine. Net pas binnen, maar de eerste kopjes reeds gemaakt. Even nog puzzelen voor een persoonlijke instelling, verder wijst de instelling voor zich, makkelijk! Maal geluid is redelijk en niet storend.

Pluspunten

  • Veel 'drank' keuzes
  • maalgeluid is minimaal
  • simpele bediening (na lezen handleiding)

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Torino 21-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

10,0
We zijn zeer tevreden. Werkt eenvoudig. Scherm overzichtelijk. Makkelijk schoon te maken.
Goed geholpen bij de media markt. Koffie geproefd en volledige uitleg. Als je eenmaal je smaak hebt gevonden heb je jouw ideale kop koffie

Pluspunten

  • Scherm
  • Schoonmaak
  • Favorieten
  • 2 koppen tegelijkertijd

Minpunten

  • Misschien waterreservoir te klein voor sommige

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lilian 20-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Het is in een woord een geweldig apparaat. Nu kan mijn man ook zelf koffie maken.
Er zijn ook genoeg variaties van koffie te maken.
We hadden eerst een waar je zelf de melk moest opschuiven.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Vlugger schoon

Minpunten

  • Melk reservoir is wat moeilijk open te krijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruhhoog 20-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak uiterlijk Mooi en eenvoudig.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen.
Genoeg keuzes.
Eenvoudig schoon te maken.
Makkelijk te plaatsen in keuken, niet te groot.

Pluspunten

  • Grote
  • Reiniging

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews