Philips Baristina Plus - BAR500/00 - Espressomachine - Pistonmachine - Ijskoffie - Stainless Steel

9.0(20)
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 324,00Bekijk alle aanbieders
o******@h**********10-11-2025
Algemene score
8.0

Onze nieuwe favoriet in de keuken

Reviewscore
8.0
We kregen de kans om de Baristina Plus te testen en waren meteen verkocht. Mijn partner en ik zijn allebei gek op goede koffie, maar hebben 's ochtends weinig tijd. Deze machine is de perfecte oplossing. De smaak van de versgemalen bonen is fantastisch en niet te vergelijken met de cups die we eerst hadden. Het gebruiksgemak is top: water en bonen erin, en met één druk op de knop heb je een heerlijke espresso. Het onderhoud is ook verrassend eenvoudig. Het enige echte minpunt voor ons is de behuizing. Hoewel het RVS-design erg mooi is, zie je er werkelijk alles op. Zonder dagelijks een doekje erover te halen, ziet het er snel vlekkerig uit. Maar eerlijk is eerlijk: voor de kwaliteit koffie die we nu elke dag drinken, nemen we dat kleine ongemak graag voor lief.
Pluspunten
  • Smaak
  • Snelheid
  • Gemak
Minpunten
  • Vlekgevoeligheid
Ja, ik beveel dit product aan