Melitta Barista SE Volautomatische Espressomachine Zwart

Melitta Barista SE Volautomatische Espressomachine Zwart

7.8(10)
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 807,89Bekijk alle aanbieders
Eskel08-01-2025
Algemene score
8.0

Apparaat met dubbel bonenreservoir voor heerlijke koffie!

Reviewscore
8.0
Ik gebruik de volautomatische espressomachine Melitta Barista SE nu 3 weken en ik ben erg blij met het apparaat. Ten eerste omdat het een mooie machine is, welke eenvoudig te bedienen is. Het apparaat beschikt over een dubbel bonenreservoir, dit hebben heel weinig volautomatische espressomachines, althans, ik was ernaar op zoek en geen een gevonden in de prijscategorie. Wel met mogelijkheid om andere koffiesoort te gebruiken via een klepje, echter moet je daar gemalen koffie bij gebruiken. Bij de Melitta Barista SE kun je dus 2 soorten bonen toevoegen en door middel van een schuifje selecteer je welke bonen je wilt gebruiken. Ik vind dit echt een pluspunt. Zo kan ik in de avond cafeïnevrije koffie drinken welke kwa smaak veel lekkerder is dan bij gebruik van gemalen koffie. Het nadeel van het dubbele bonenreservoir is dat de individuele bonenreservoirs best klein zijn, waardoor je vaker je bonen bij moet voelen. Persoonlijk vind ik dat een hele kleine moeite, en het gemak van 2 soorten bonen waardevoller dan 1 groot bonenreservoir hebben.
Pluspunten
  • Dubbel bonenreservoir
  • Eenvoudig bedienen
  • Profielen aanmaken
  • Koffierecepten personaliseren
Minpunten
  • Lekbak heel snel vol
  • Geen melkkannetje meegeleverd
  • Individuele bonenreservoirs klein
  • Tempratuur standaard niet warm
  • wel aan te passen
Ja, ik beveel dit product aan