Siemens TE653311RW zilver

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zilver

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 102 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens TE653311RW zilver op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A.J 03-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima overzicht op scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW zilver

Algemene score

10,0
Wel even de beschrijving lezen,dan stap voor stap de instellingen aanbrengen.
Ook de vorm van deze koffie machine is perfect, en een aanwinst in de keuken.
Een heerlijk bakje koffie,wel de verschillende koffie bonen uit proberen.

Pluspunten

  • Goed overzicht display
  • Bediening is prima en overzichtelijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Swam 03-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De heerlijkste dranken met een groot bedieningsgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW zilver

Algemene score

10,0
In het digitale scherm is het gemakkelijk kiezen van je favoriete drankje door eenvoudig op het plaatje te drukken.
De instelling zijn makkelijk te bedienen, zelfs je favoriete samenstelling.
Hij reinigt zich zelf en is zeer gemakkelijk in het onderhoud.
Daarbij is het een mooi apparaat om te zien.

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • eenvoudige bediening
  • eenvoudig te reinigen

Minpunten

  • kan geen minpunt vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Vos 08-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote keuzemogelijkheden en weinig onderhoud

Geschreven voor: Siemens TE653311RW zilver

Algemene score

9,0
Wij hebben voor dit Siemens koffiezet apparaat gekozen voor zijn grote mogelijkheden in het zetten van verschillende soorten koffie. Of het nu gewone koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato of melkschuim is, alles is mogelijk. Ook het voordeel van het kiezen van de sterkte van de koffie en de hoeveelheid is ideaal.
Wij hebben hem nu een maand en zijn de verschillende soorten koffie aan het uitproberen.
Doordat het machine zichzelf reinigt hebben we er weinig onderhoud aan.

Pluspunten

  • keuzemogelijkheden
  • onderhoud

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mireille smallenburg 27-09-2019
  • Product gekocht

Ontkalking

Geschreven voor: Siemens TE653311RW zilver

Algemene score

1,0
In juni dit gekocht, smaak e.d. prima maar, na 3 weken moest ik ontkalken. Ondanks dat er staat met waterfilter hoeft u pas na 5000 kopjes te ontkalken moet ik ong elke 3 weken ontkalken!

Reageer

Nanne Bruinenberg 11-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

perfecte koffiemachine!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW zilver

Algemene score

10,0
Deze volautomatische koffiemachine doet het echt geweldig, heerlijk lekkere koffie, espresso, latte, cappuccino zonder dat je er naar om hoeft te kijken. instelmogelijkheden zijn perfect, zo kun je sterkte, grootte enz. instellen.

Pluspunten

  • heerlijke koffievarianten
  • perfecte cappuccino met heerlijk melkschuim
  • instelmogelijkheden voor sterkte, grootte e.d.
  • goed automatisch reinigingssysteem
  • touchscreen display werkt heel makkelijk

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Johannes 03-07-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Siemens EQ6+ *****

Geschreven voor: Siemens TE653311RW zilver

Algemene score

9,0
Geweldige machine, mooie display en eenvoudig te bedienen. Nog belangrijker de koffie is heerlijk en er is keuze genoeg.
Dit is onze tweede machine van Siemens en er is geen betere :-)

Pluspunten

  • Zeer uitgebreide programmas
  • Koffie erg lekker
  • Maakt niet veel lawaai met malen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Ditewig 02-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot scherm, eenvoudige bediening

Geschreven voor: Siemens TE653311RW zilver

Algemene score

9,0
Prijs- kwaliteitverhouding, duidelijke aanwijzingen en eenvoudige bediening van de koffiemachine. Bij koffiezetten is het geluid van het malen van bonen aanwezig maar zeker niet storend.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • heerlijke koffie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 29-06-2019

Geweldig koffie machine

Geschreven voor: Siemens TE653311RW zilver

Algemene score

10,0
Geweldig koffie machine raad hem iedereen aan om te kopen makkelijk bedienbaar en eenvoudige schoon te maken kost wel wat maar dan heb je wel wat
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Alina 26-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW zilver

Algemene score

9,0
We hebben het sinds anderhalf maand in gebruik en het bevalt uitstekend. Het apparaat heeft een mooie uitstraling, een pronkstuk in onze keuken.Makkelijk koffie zetten, lekkere cappuccino en veel meer...We zijn zeker erg tevreden van deze aankoop.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Verschillende koffiebereidingen

Minpunten

  • Waterreservoir had iets groter gemogen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RiadJ 14-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

SIEMENS, een blinkend en vertrouwd apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW zilver

Algemene score

9,0
Ah, vreselijk jammer mijn koffiemachine giet nu water (vanuit de verkeerde {lees: zij/onderkant}, nu kan ik écht niet verder, maar ik kan ook niet zonder koffie. Gezwind naar Electro World in Heerenveen, goede voorlichting én ik koop weer een vertrouwd merk: Siemens.
Het apparaat werd meteen gebracht (want ik was op m'n fietsie, en ik heb straks mijn afscheidsfeestje in Posthuis {pensionering}).
Nu genieten van een heerlijk, vers gezet, telkens weer, kopje espresso. Ook nog 2 jaar garantie, joepie!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Renel 14-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk te bedienen, lekkere koffie, goed warm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW zilver

Algemene score

8,0
Siemens is voor ons bekend merk, altijd goed bevallen.
Prijs wat hoger, maar (tot nu toe kan beoordelen) zeker wel waard.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • prijzig, maar tot nu toe wel waard gebleken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mireille 09-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

expresso apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW zilver

Algemene score

9,0
Eergisteren het apparaat gekocht, zeer gebruikersvriendelijk, veel mogelijkheden, ook naar eigen smaak te bewaren.

Pluspunten

  • ruime keuze
  • smaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tinka 09-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW zilver

Algemene score

9,0
Heerlijke koffie, goed warm. Werkt super alles klaar met 1 druk op de knop.
We zijn super tevreden.De smaak is goed.

Pluspunten

  • Lekker capo
  • Warm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Geer 08-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

siemens eq6 plus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW zilver

Algemene score

8,0
super goed apparaat oude EQ6 gewoon versleten 8935 koffie producten mee gezet en 3144 melk pruducten
en was vier jaar oud nu een nieuwe gekocht !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

c stanneveld 07-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW zilver

Algemene score

9,0
super mooi en makkelijk in gebruik. top apparaat.Heerlijke latte machiatto en cappuccino. Een goede keus gemaakt

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulien 07-06-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Koffiezetapparaat met zeer duidelijk display

Geschreven voor: Siemens TE653311RW zilver

Algemene score

9,0
Mooi uitziend apparaat welke veel mogelijkheden heeft, gemakkelijk te onderhouden en te bedienen is.
De koffie smaakt heerlijk en is zeer aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Y. Galema 04-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Simpel om te installeren en makelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW zilver

Algemene score

9,0
Ontzettend veel mogelijkheden om tot een lekker bakje koffie te komen.
Makkelijk om dit op te slaan voor het volgende bakje koffie. Mijn zoon heeft ook zijn perfecte bakje kunnen instellen. Fantastisch

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Perfect resultaat

Minpunten

  • je bijft drinken. Teveel is niet goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Janet&Martin 31-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

MOOIE PRAKTISCHE AUTOMATIC COFFEE MACHINE

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW zilver

Algemene score

9,0
sinds gister in het bezet van.
duidelijke handleiding en een makkelijke bediening.
Vele mogelijkheden voor de eigen smaak van de koffie.
Heel erg fijn is de temperatuur instelling.
Hele fijne koffie smaak.

Pluspunten

  • handleiding
  • temperatuur instelling
  • makkelijke bediening
  • stevige opgerschuime melk

Minpunten

  • nog niet tegen gekomen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Eef 29-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige machine

Geschreven voor: Siemens TE653311RW zilver

Algemene score

9,0
Diverse volautomaten gehad hiervoor. Deze heeft een goede prijs kwaliteit verhouding, zeer gemakkelijk in gebruik. Veel mogelijkheden goed doordacht en mooi om te zien. Degelijk materiaal. Erg blij mee. Zet heerlijke koffiespecialiteiten. Aanrader. Duurzaamheid kan ik niet beoordelen maar goede verhalen gehoord hierover.

Pluspunten

  • Praktische bedienibg
  • Mooi
  • Zetgroep zelf te reinigen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dr.Dre 21-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW zilver

Algemene score

9,0
Prijs-kwaliteitverhouding in perfecte harmonie, mooie vormgeving en makkelijk in gebruik. Ideaal voor huis, tuin en keukengebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews