Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 103 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens TE653311RW zilver op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

sbbr 06-04-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede koffie, niet erg betrouwbaar

Geschreven voor: Siemens TE653311RW zilver

Algemene score

6,0
De koffie is goed, de melk opschuimer werkt goed. Helaas al tweemaal 2x defect geweest binnen garantie. Apparaat bleef maar vragen om ontkalking, terwijl deze brandschoon was. Netjes gerepareerd door Siemens. Na de garantieperiode weer defect, hetzelfde euvel. Reparatie zou meer dan 150,- gaan kosten.
De detectie van de hoeveelheid water kan beter. Soms zit er weinig water in het reservoir. Maar de de melding 'Waterreservoir vullen a.u.b.' komt pas je dan een keuze hebt gemaakt en op start drukt. Een aanduiding voor weinig weinig water zou wel handig zijn. (Wij konden het water reservoir niet goed zien)
Nu voor ander merk gekozen. Hopelijk gaat deze langer mee.

Pluspunten

  • Goede koffie
  • Goede melkschuim

Minpunten

  • detectie van waterhoeveelheid
  • levensduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

Miskoop 23-09-2020

in 4 jaar al 2 keer defect

Geschreven voor: Siemens TE653311RW zilver

Algemene score

2,0
Duur apparaat, dan verwacht je degelijkheid.
Echter na 2 jaar werkte de melkopschuimer niet meer, dus het apparaat opgestuurd en laten repareren. Na 4 jaar krijg je continu de melding waterreservoir plaatsen, terwijl die erin zit.
Koffie is goed, maar zo'n duur apparaat wat snel stuk gaat, vind ik niet
kunnen.
Ik heb het apparaat altijd tijdig netjes gereinigd en onderhouden met de schoonmaakmiddelen van Siemens, maar desondanks 2 keer defect.

Voor mij geen Siemens meer, omdat het apparaat te snel kapot gaat
ondanks de lekkere koffie.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mireille smallenburg 27-09-2019
  • Product gekocht

Ontkalking

Geschreven voor: Siemens TE653311RW zilver

Algemene score

1,0
In juni dit gekocht, smaak e.d. prima maar, na 3 weken moest ik ontkalken. Ondanks dat er staat met waterfilter hoeft u pas na 5000 kopjes te ontkalken moet ik ong elke 3 weken ontkalken!

Reageer

Nanne Bruinenberg 11-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

perfecte koffiemachine!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW zilver

Algemene score

10,0
Deze volautomatische koffiemachine doet het echt geweldig, heerlijk lekkere koffie, espresso, latte, cappuccino zonder dat je er naar om hoeft te kijken. instelmogelijkheden zijn perfect, zo kun je sterkte, grootte enz. instellen.

Pluspunten

  • heerlijke koffievarianten
  • perfecte cappuccino met heerlijk melkschuim
  • instelmogelijkheden voor sterkte, grootte e.d.
  • goed automatisch reinigingssysteem
  • touchscreen display werkt heel makkelijk

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Johannes 03-07-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Siemens EQ6+ *****

Geschreven voor: Siemens TE653311RW zilver

Algemene score

9,0
Geweldige machine, mooie display en eenvoudig te bedienen. Nog belangrijker de koffie is heerlijk en er is keuze genoeg.
Dit is onze tweede machine van Siemens en er is geen betere :-)

Pluspunten

  • Zeer uitgebreide programmas
  • Koffie erg lekker
  • Maakt niet veel lawaai met malen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Ditewig 02-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot scherm, eenvoudige bediening

Geschreven voor: Siemens TE653311RW zilver

Algemene score

9,0
Prijs- kwaliteitverhouding, duidelijke aanwijzingen en eenvoudige bediening van de koffiemachine. Bij koffiezetten is het geluid van het malen van bonen aanwezig maar zeker niet storend.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • heerlijke koffie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 29-06-2019

Geweldig koffie machine

Geschreven voor: Siemens TE653311RW zilver

Algemene score

10,0
Geweldig koffie machine raad hem iedereen aan om te kopen makkelijk bedienbaar en eenvoudige schoon te maken kost wel wat maar dan heb je wel wat
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Alina 26-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW zilver

Algemene score

9,0
We hebben het sinds anderhalf maand in gebruik en het bevalt uitstekend. Het apparaat heeft een mooie uitstraling, een pronkstuk in onze keuken.Makkelijk koffie zetten, lekkere cappuccino en veel meer...We zijn zeker erg tevreden van deze aankoop.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Verschillende koffiebereidingen

Minpunten

  • Waterreservoir had iets groter gemogen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RiadJ 14-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

SIEMENS, een blinkend en vertrouwd apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW zilver

Algemene score

9,0
Ah, vreselijk jammer mijn koffiemachine giet nu water (vanuit de verkeerde {lees: zij/onderkant}, nu kan ik écht niet verder, maar ik kan ook niet zonder koffie. Gezwind naar Electro World in Heerenveen, goede voorlichting én ik koop weer een vertrouwd merk: Siemens.
Het apparaat werd meteen gebracht (want ik was op m'n fietsie, en ik heb straks mijn afscheidsfeestje in Posthuis {pensionering}).
Nu genieten van een heerlijk, vers gezet, telkens weer, kopje espresso. Ook nog 2 jaar garantie, joepie!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Renel 14-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk te bedienen, lekkere koffie, goed warm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW zilver

Algemene score

8,0
Siemens is voor ons bekend merk, altijd goed bevallen.
Prijs wat hoger, maar (tot nu toe kan beoordelen) zeker wel waard.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • prijzig, maar tot nu toe wel waard gebleken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mireille 09-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

expresso apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW zilver

Algemene score

9,0
Eergisteren het apparaat gekocht, zeer gebruikersvriendelijk, veel mogelijkheden, ook naar eigen smaak te bewaren.

Pluspunten

  • ruime keuze
  • smaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tinka 09-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW zilver

Algemene score

9,0
Heerlijke koffie, goed warm. Werkt super alles klaar met 1 druk op de knop.
We zijn super tevreden.De smaak is goed.

Pluspunten

  • Lekker capo
  • Warm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Geer 08-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

siemens eq6 plus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW zilver

Algemene score

8,0
super goed apparaat oude EQ6 gewoon versleten 8935 koffie producten mee gezet en 3144 melk pruducten
en was vier jaar oud nu een nieuwe gekocht !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

c stanneveld 07-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW zilver

Algemene score

9,0
super mooi en makkelijk in gebruik. top apparaat.Heerlijke latte machiatto en cappuccino. Een goede keus gemaakt

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulien 07-06-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Koffiezetapparaat met zeer duidelijk display

Geschreven voor: Siemens TE653311RW zilver

Algemene score

9,0
Mooi uitziend apparaat welke veel mogelijkheden heeft, gemakkelijk te onderhouden en te bedienen is.
De koffie smaakt heerlijk en is zeer aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Y. Galema 04-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Simpel om te installeren en makelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW zilver

Algemene score

9,0
Ontzettend veel mogelijkheden om tot een lekker bakje koffie te komen.
Makkelijk om dit op te slaan voor het volgende bakje koffie. Mijn zoon heeft ook zijn perfecte bakje kunnen instellen. Fantastisch

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Perfect resultaat

Minpunten

  • je bijft drinken. Teveel is niet goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Janet&Martin 31-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

MOOIE PRAKTISCHE AUTOMATIC COFFEE MACHINE

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW zilver

Algemene score

9,0
sinds gister in het bezet van.
duidelijke handleiding en een makkelijke bediening.
Vele mogelijkheden voor de eigen smaak van de koffie.
Heel erg fijn is de temperatuur instelling.
Hele fijne koffie smaak.

Pluspunten

  • handleiding
  • temperatuur instelling
  • makkelijke bediening
  • stevige opgerschuime melk

Minpunten

  • nog niet tegen gekomen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Eef 29-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige machine

Geschreven voor: Siemens TE653311RW zilver

Algemene score

9,0
Diverse volautomaten gehad hiervoor. Deze heeft een goede prijs kwaliteit verhouding, zeer gemakkelijk in gebruik. Veel mogelijkheden goed doordacht en mooi om te zien. Degelijk materiaal. Erg blij mee. Zet heerlijke koffiespecialiteiten. Aanrader. Duurzaamheid kan ik niet beoordelen maar goede verhalen gehoord hierover.

Pluspunten

  • Praktische bedienibg
  • Mooi
  • Zetgroep zelf te reinigen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dr.Dre 21-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW zilver

Algemene score

9,0
Prijs-kwaliteitverhouding in perfecte harmonie, mooie vormgeving en makkelijk in gebruik. Ideaal voor huis, tuin en keukengebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

D. de Vries 16-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW zilver

Algemene score

8,0
Vooral het systeem om met melk te werken is uitstekend weinig onderhoud goed reinigingssysteem voor enkel melkreiniging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews