De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Beste deals -4% prijsdaling
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zilver
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 51 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Y.Hofkamp 18-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ideaal via Bluetooth te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

9,0
Ik gebruik een delonghi espresso apparaat al jaren. Dit is mijn nieuwste aanwinst. Ik kan zeggen het ziet er kwalitatief nog beter uit dan mijn vorige. Dagelijks wordt er flink wat koffie meegezet. Delonghi heeft ook een zeer goede service wat voor mij extra telt.

Pluspunten

  • Kwaliteit uitvoering.
  • Gemakkelijke bediening

Minpunten

  • Maximaal 2 koppen op de verwarming bovenop

Reageer

Nora 16-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi stoer design, veel keuze, lekkere koffie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

8,0
Mooi stoer design, mooie afwerking, veel keuze mogelijkheden om in te programmeren, lekkere koffie. Apart vakje voor bijv. cafeine vrije koffie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pim 13-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geen geklieder en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

9,0
Elk lid van het gezin heeft zijn eigen app van Longhi. Het apparaat is duidelijk met menu/app en men kan zonder geklieder verschillende recepten bereiden. Het apparaat doet werkelijk alles. Het is een investering maar dan hedde ok wa :)

Pluspunten

  • Duidelijke menu structuur
  • Makkelijk en duidelijke app
  • Makkelijk en simpel in gebruik (alles in 1)
  • Prettig in onderhoud
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Voorraad bonen lastig om klep dicht te krijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Els 06-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie, goed warm, ook het melkschuim is goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

8,0
Gekozen voor delonghi, omdat ons nespresso-apparaat ook goed is. Mooie rvs vormgeving. Goede prijs. Veel instellingen. veel aanpassingen mogelijk. Ook voor alleen melkschuim (dus zonder koffie)

Pluspunten

  • Temperatuur koffie is goed
  • Mooi vormgeving in rvs.

Minpunten

  • kopjesplaatje wordt niet snel warm
  • verder geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

John 06-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke Koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

9,0
Mooi design,heerlijke koffie en veel soorten smaken.
Het apparaat schuimt het melk zoals het op de tv wordt gedemonstreerd Geweldig!

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Opgeschuimt melk
  • Veel mogelijkheden
  • Bediening eenvoudig
  • Goedwerkende App

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mjv 25-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

6,0
Het is een fijn apparaat dat goed werkt, veel mogelijkheden biedt. Iedere selectie kan seperaat aangepast en opgeslagen worden. Koffie wordt uitstekend bereid.

Pluspunten

  • Mogelijkheden
  • Persoonlijke instellingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Willem de Nijs 25-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en gemakkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

9,0
Zeer makkelijke bediening en goede kwaliteit van koffie. Het design is zeer mooi met een duidelijke gebruiksaanwijzing.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Gebruiksgemak

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Teuntje 22-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

TOP espressomachine !

Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

8,0
Na 10 jaar tevredenheid over onze DeLonghi Magnifica, nu gekozen voor de PrimaDonna S EVO.
Ziet er super luxe uit in RVS en heeft veel mogelijkheden voor een heerlijk kopje koffie!

Pluspunten

  • Luxe uitstraling
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Topper! 17-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

9,0
Mooie machine, wat doet wat hij moet doen.
Werkt uitstekend, gemakkelijk schoon te maken, geen gedoe.

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Gebruiksgemak
  • App voor instellingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 17-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Schitterende Koffie Machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor dit product om de bekende naam en recensies, de uitstraling van het apparaat, ermee kennis gemaakt op de Woon Beurs, je kunt veel voor programmeren voor vele smaken en soorten koffie, ik ga er voor.

Pluspunten

  • alle soorten koffie. mooi apparaat, professioneel

Minpunten

  • er kan geen 500 gram koffie in de machine

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sander 16-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker koffie en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

8,0
Tijd voor een nieuwe koffiemachine, met iets meer toeten en bellen dan de vorige De'Longhi Magnifica S. Die heeft altijd lekkere koffie gezet. Nu gekozen om wat meer geld uit te geven voor automatische cappuccino's en persoonlijke koffierecepten.

Pluspunten

  • Eenvoudig te bedienen en heerlijke koffiesmaken
  • Mooi apparaat, RVS

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M 11-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

8,0
Mooi en goede kwaliteit. Had hiervoor een Mechanica volautomaat. Die voldeed ook. Dus nu weer een DeLonghi

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 04-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig design, heerlijke koffie,makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

9,0
Wat een heerlijke machine. Makkelijk in gebruik en eenvoudig te reinigen.waterreservoir zit aan de voorkant wat een dikke plus is als de machine onder een bovenkastje staat. Veel mogelijkheden qua koffiesoorten en heet! Theewater uit een appart tuitje

Pluspunten

  • Waterreservoir aan de voorkant
  • Makkelijk te reinigen
  • Heet water voor de thee
  • Simpel te bedienen
  • Mooi design

Minpunten

  • Rvsplaatje waar je t kopje opzet krast snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacger 03-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, prijs/kwaliteit lijkt prima in orde.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

9,0
Zie boven daarnaast makkelijk in gebruik, melkschuim is restaurant waardig en fijne app om het apparaat te bedienen.

Pluspunten

  • Zie boven

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaco de Man 01-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Volautomaat

Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

8,0
Gekozen na diverse vergelijkingen op internet en in winkels. Nog niet voldoende kunnen gebruiken om te beoordelen. Moeten nog goede cappocino instellen.

Pluspunten

  • Bonen en gemalen koffie
  • Zowel stoompijpje als melkreservoir

Minpunten

  • zwaar apparaat
  • app valt tegen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marius 16-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker warme koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

9,0
We hebben ons oude apparaat vervangen en genieten nu van goed hete koffie. Dit apparaat voldoet aan al onze risen; mogelijkheid tot het zetten van decade koffie, waterreservoir vullen aan de voorkant. Groot waterreservoir, gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • Groot waterreservoir
  • Mogelijkheid voor decade koffie
  • Goed heet water
  • In te stellen naar eigen voorkeuren
  • Warmhoudplaat bovenop

Minpunten

  • Wordt heet aan de zijkant van het apparaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Maja 08-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

9,0
Strak en mooi design. Machine is van alle kanten mooi. Compact en heerlijke koffie! Ruim keuze in maken van simpele espresso tot Latte Machiato!
Ik heb lang getwijfeld maar ben ontzettend blij de aankoop!

Pluspunten

  • Design
  • Materiaal
  • Gebruiksvriendelijk
  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lenie Looij 16-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voldoet aan al onze wensen

Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

8,0
Voldoet aan al onze wensen, mooie uitvoering, lekkere koffie, veel mogelijkheden en redelijk makkelijke bediening. We moeten even wennen aan de vele mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Bert van Eken 09-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

6,0
Net gekocht, ben nog bezig met het instellen.
Niet moeilijk en duidelijke uitleg.
Koffie is lekker warm

Pluspunten

  • duidelijkheid en lekker warme koffie

Minpunten

  • geen 2 koffie samen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Herbert 21-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bedieningsgemak met heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

9,0
Wij hebben deze machine gekocht als vervanging van onze oude De Longhi machine. We hebben voor dit type gekozen om de vele mogelijkheden, bedieningsgemak in combinatie met de heerlijke koffie

Pluspunten

  • Snel in gebruik
  • Mooi uiterlijk
  • Bedieningsgemak
  • Voortreffelijke koffie

Minpunten

  • Mogelijkheid zetten 2 kopjes tegelijk beperkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews