De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S zwart, zilver

Best Reviewed nov 2018 De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S zwart, zilver
Best Reviewed - november 2018
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Kleur(en)
zwart, zilver
Fabrikant kleur(en)
zilver, zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 248 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S zwart, zilver op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Johan 16-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S zwart, zilver

Algemene score

9,0
De machine gekocht omdat we wel eens een keer wat anders wilde drinken dan een Senseootje. En nu de mogelijkheid om de koffie nu eens een keer wat krachtiger te zetten dan een vaste smaak.
Daarnaast lust mijn vrouw ook graag een Latte en Cappuccino, en dat kan nu ook makkelijk met deze machine

Pluspunten

  • Compact
  • Mooie uitstraling
  • Lekker bakje koffie
  • Bediening

Reageer

Wolfswinkel 25-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine in gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S zwart, zilver

Algemene score

8,0
Heb voor deze machine gekozen omdat Delonghi een topmerk is en machines makkelijk in gebruik zijn.
Koffie smaakt heerlijk, temperatuur mag wel hoger, vind ik.
Conclusie: fijne automaat met heerlijke koffie!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik.
  • Makkelijk te reinigen.

Minpunten

  • Temperatuur mag hoger.

Reageer

ArthurB 20-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alleskunner

Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S zwart, zilver

Algemene score

9,0
Als liefhebbers van koffie waren wij op zoek naar een goede machine die volautomatisch alle soorten koffie kan maken. Regelmatig bezoeken wij een restaurant en sluiten het diner dan af met een goede bak koffie. De reguliere filtermachines met standaard filtermaling halen bij lange na niet de smaak van versgemalen koffie. De Delonghi koffiemachine is erg gebruikersvriendelijk, heeft veel goede reviews, is betaalbaar en ziet er nog mooi uit ook. Of je nu trek hebt in een espresso, cappuccino, latte, met een druk op de knop heb je binnen no time een heerlijke kop koffie, ook nog eens aan te passen naar individuele smaak en/of sterkte. Mocht er toch nog visite zijn die liever filterkoffie heeft, kan ook nog. In een woord top koffie machine.

Pluspunten

  • Alleskunner
  • Gebruikersvriendelijk

Reageer

Marian 14-11-2017
  • Product gekocht

Gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S zwart, zilver

Algemene score

10,0
Gekozen voor deze volautomaat vanwege o.a. de gemakkelijke bediening en reiniging, en de vele keuzemogelijkheden.

Pluspunten

  • Gemakkelijk te bedienen
  • Mooi uiterlijk, oogt kleiner dan verwacht
  • Veel keuzemogelijkheden
  • Lekkere, hete koffie

Reageer

Paula 31-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelbelovend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S zwart, zilver

Algemene score

8,0
Ik heb het apparaat pas een dag in huis, maar het maakt een prima indruk. Ik begrijp alleen niet goed waarom er magere of halfvolle melk in de gebruiksaanwijzing vermeld staat voor cappuccino’s en/of lattes, terwijl het beste melkschuim normaal toch echt met volle melk wordt bereikt.

Pluspunten

  • water eenvoudig aan de voorzijde bij te vullen
  • duidelijke gebruiksaanwijzing
  • je kunt je eigen voorkeursrecepten opslaan

Reageer

El Fregadero 28-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend en complete koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S zwart, zilver

Algemene score

9,0
Een zeer complete volautomatische koffiemachine. We waren al enige tijd op zoek naar een koffiemachine om de Senseomachine die we hadden te vervangen.

Na wat zoekwerk en positieve ervaringen kwamen we op een DeLonghi machine uit. Gezien de prijs-kwaliteit verhouding, goede recensies en uitgebreide mogelijkheden zijn we voor een Dinamica 355.75S gegaan. We hebben deze bij de Koffiediscounter in Naarden gekocht omdat we hier de machine zelf konden testen en er een product expert aanwezig was die dag.

Nu we de machine enkele weken in gebruik hebben, kunnen we alleen maar zeggen dat we zeer tevreden zijn. Hij biedt heel veel mogelijkheden, waarvan we de meeste functies zelfs nog moeten ontdekken, en is zeer gebruiksvriendelijk.

Grote pluspunt zijn de vele instellingsmogelijkheden en het makkelijke menu. Daarnaast heeft de machine 2 verwarmingselementen, zodat de koffie zelf goed heet is en de melk van de juiste temperatuur is.

Laatste reden waarom we voor deze machine hebben gekozen, is de geïntegreerde melkkan. De melkkan zelf heeft ook weer verschillende instellingen om de melk op te laten schuimen. De melk wordt door het tweede thermoblok ook op de juiste temperatuur opgewarmd.

Al met al een uitstekend apparaat voor een, mede door de cashback actie, vriendelijke prijs! Wij hebben nog geen enkele spijt van deze aankoop!

Pluspunten

  • Veel instellingsmogelijkheden
  • Goede warme koffie
  • Geintergreerde melkkan
  • Persoonlijke instellingen
  • Makkelijk schoon te maken en houden

Reageer

Dxalio 11-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goed apparaat

Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S zwart, zilver

Algemene score

8,0
Wij wilde een machine met een vast reservoir voor de melk. Verder hebben wij gekozen voor de machine omdat er de mogelijkheid is om voorgeprogrammeerde koffie te zetten precies zoals wij het willen.

Pluspunten

  • Mooie machine
  • lekker snel
  • voorgeprogrameerde instellingen

Minpunten

  • geen

Reageer

Marije 02-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Blikvanger in de keuken geeft zalige koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S zwart, zilver

Algemene score

9,0
Na uitgebreide research op internet ben ik op de Delonghi Dinamica ECAM350.75.S uitgekomen. Ik twijfelde uiteindelijk tussen deze, de Saeco Incanto en DeLonghi Eletta Cappuccino ECAM. De Saeco viel snel af ivm watercontainer bovenop (het apparaat staat vrij strak onder een kastje). De keuze is op de Dinamica gevallen vanwege de enorme keuze aan melkvariëteiten. Niet alleen fijn voor mezelf maar ik vind het ook ontzettend leuk om mijn bezoek zoveel opties te kunnen aanbieden. En voor de theeliefhebbers ook nog een kop heet water. Vandaag het apparaat in gebruik genomen en ik ben aangenaam verrast over het gebruiksgemak. Het is echt een intuïtief apparaat. Alleen nog even de goede koffiebonen vinden. Voor de latte en de cappuccino heb ik cashewmelk van Alpro gebruikt. Dat gaat hartstikke goed!

Pluspunten

  • Gebruiksgemak/ intuïtief
  • Plantaardige melk gaat ook heel goed
  • Veel koffievariëteiten
  • Goed heet water voor een kop thee
  • Watercontainer aan de voorkant

Minpunten

  • Bij opstarten maakt ie vrij veel lawaai
  • Hij spoelt automatisch vrij frequent
  • Zie nog niet hoe ik sterkte blijvend kan aanpassen

Reageer

gebruiker 12-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.be
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S zwart, zilver

Algemene score

8,0
Deze Delonghi ECAM350.75S volautomatische koffiemachine is een mooi apparaat en heeft niet veel ruimte nodig.

Pluspunten

  • mooi apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. de Graaf 06-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S zwart, zilver

Algemene score

8,0
Lekkere koffiedranken. Erg gemakkelijk in bediening. Tijdens het instellen van het keuzemenu verraste het ons dat daarna de keuze direct gezet werd.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in bediening.
  • gemakkelijk schoon te maken.
  • Ruime keuze in koffiesmaken en soorten.
  • Goede gebruikers handleiding.

Minpunten

  • Instellen lastig. De koffie wordt dan direct gezet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 28-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snet en makkelijk te installeren..

Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S zwart, zilver

Algemene score

8,0
Makkelijk te bedienen. veel variatie in te kiezen producten. De machine maakt goede koffie koffie en andere producten met melk. De smaak en de hoeveelheid koffie en water zijn makkelijkaan te passen.

Pluspunten

  • Snel geinstalleerd
  • Makkelijk aangepast aan je persoonlijke eisen

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hm 23-10-2019
  • Product gekocht

Delonghi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S zwart, zilver

Algemene score

8,0
Handig in gebruik, mooie kwalitatieve afwerking

Hebben al geruime tijd ervaring met dit merk, bevalt zeer goed.

Pluspunten

  • Bediening
  • Smaak
  • Snelheid
  • Gemak
  • Schoonmaakgemak

Minpunten

  • Redelijk aan de prijs
  • Geen

Reageer

mooie koffiemachine 19-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stijlvolle koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S zwart, zilver

Algemene score

9,0
Prachtige machine met veel koffie-mogelijkheden, Redelijk stil en niet te groot voor op het aanrecht.

Pluspunten

  • stijlvol
  • niet te groot
  • redelijk stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jeanny 19-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S zwart, zilver

Algemene score

10,0
Prima product, waarmee je een lekkere kop koffie/cappucino/latte/thee kunt maken naar je eigen smaak! Het is wel even een aanschaf maar dat betaalt zich dubbel terug.

Pluspunten

  • warmteregelaar
  • aanpasbaar volume voor elk soort kopje
  • mooi melkschuim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Magda 14-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goeie aparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S zwart, zilver

Algemene score

7,0
Goeie kwaliteit, mooie form, goeie smaak. Veel mogelijkheden, echt een aanrader.
Past perfect in onze keuken:)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

B 07-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S zwart, zilver

Algemene score

9,0
Deze aangeschaft omdat de oude de geest heeft gegeven. Heel blij met mijn aankoop alles gaat met een touch screen en het apparaat is makkelijk te begrijpen. Nu ook thuis heerlijke cappuccino en latte machiato door het afneembare melkreservoir. Wat ik echt ideaal vind is dat hij zichzelf reinigt elke x als je koffie hebt gezet en als je een drank met melk maakt hij die ook apart reinigt. Ik ben heel erg tevreden en hoop dat deze machine nog lang heerlijke koffie zet.

Pluspunten

  • Hete koffie
  • Reinigt zichzelf
  • Afneembaar melkreservoir
  • Touchscreen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J 21-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heel goede koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S zwart, zilver

Algemene score

9,0
Zeer positief, dit is m'n tweede van dit merk. Enige nadeel is dat ie heel vaak ontkalkt moet worden! In ons geval elke week wel een keer.
Verder prima.

Pluspunten

  • Klein, compact
  • Stil

Minpunten

  • Te vaak ontkalken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda 19-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect product voor een mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S zwart, zilver

Algemene score

8,0
prijs en functie verhouding waren goed bij dit product. koffie smaakt goed. en het apparaat maakt weinig tot geen geluid.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

P.M.W. van Opstal-Visser 15-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S zwart, zilver

Algemene score

9,0
Heerlijk expressoautomaat met ruime keuze. Iedere dag weer een feestje welke koffie kiezen we nu! Goed heet en melkreservoir is ideaal.

Pluspunten

  • ruime koffiekeuze
  • goed hete koffie
  • melkreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fokke van Manen 01-06-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S zwart, zilver

Algemene score

8,0
Het viel mijn visite op dat de machine stil was bij het malen van de koffie.
En de machine gaf een lekker bakkie koffie.

Pluspunten

  • Stil
  • Lekker bakkie koffie
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Bedieningsgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews