De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 32 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jos 11-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil, fraai én heerlijke koffie !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Algemene score

9,0
in onze zoektocht naar een espresso-apparaat dat het minste geluid maakt, vonden wij de De’Longhi Prima Donna Elite ECAM 650.55.MS. Met 58 dB de absolute stilste !

Pluspunten

  • Zeer stil tijdens het malen van bonen
  • Zeer stil tijdens het maken van melkschuim
  • overzichtelijk kleurendisplay
  • zeer ruime keuze in koffiedrankjes
  • veel persoonlijke instellingen mogelijk

Minpunten

  • produceert continue een hoge pieptoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald Jacobs 27-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een koffiemachine met een mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Algemene score

8,0
Ik vind dit een geweldige koffie machine waarbij, het zo handig is dat je de watertank
En afvalbakje naar voren uit de machine kan halen om respectievelijk te vullen en te legen.
Ook erg handig extra vulbakje voor de decafe en evt. Gemalen koffie.
De koffie kwaliteit laat niets te wensen over.

Pluspunten

  • Waterreservoir aan de voorzijde om te vullen
  • Ieder kan zijn eigen koffiewens invoeren
  • Zeer gemakkelijk bedienbaar

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bram 07-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alles kunner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een koffieautomaat waarmee ik lang vooruit kan. Zelf drink ik vooral koffie zwart of espresso, maar voor mijn vrouw en gasten wilde ik graag dat het eenvoudig is om ook cappuccino/caffe latte etc te zetten. De machine is aan de prijs, maar maakt tot op heden de verwachtingen zeker waar :-)!
Zelf vind ik de app erg handig omdat het wat makkelijker instelt en soms iets meer inzicht/mogelijkheden geeft.

Pluspunten

  • Degelijke kwaliteit
  • De app
  • Eenvoudig cappuccino zetten
  • Smal (andere machine zan al snel 5 cm breder)

Minpunten

  • Aan de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 20-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, elegant, stijlvol

Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Algemene score

10,0
een mooi uiterlijk, van alle gemakken voorzien.. super handig dat je hem met je telefoon kan bedienen en aanpassen naar wens. zeer blij mee !!

Pluspunten

  • stijlvol, past in elke woning

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. de Graaf 19-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een overheerlijk bakje koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Algemene score

10,0
Dit is ons eerste koffiezetapparaat voor bonen en na lang online onderzoek zijn we uitgekomen op deze ECAM 650.55.MS. Volgens de diverse reviews was men zeer enthousiast over dit product en dus hebben wij de gok gewaagd en dit apparaat aangeschaft.

De resultaten zijn uitstekend! Het apparaat maakt heerlijke koffie, latte macchiato en espresso en ook een bakje thee is met het bijgeleverde stoompijpje prima te maken. Wij zijn dan ook uiterst tevreden met onze keuze.

Pluspunten

  • Uitstekende kwaliteit koffievarianten
  • Uitgebreide mogelijkheden tot persoonlijke keuzes
  • Bijna alles wordt automatisch schoongemaakt

Minpunten

  • Prijs is even slikken, maar het is het waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda hooijmans 13-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Algemene score

8,0
Mooi , luxe design koffiezetapparaat
Veel keuzes , mbt het zetten van koffie, wat mooi is dat je de sterkte van de bonen in kan stellen.
Nu wachten op de koffie workshop .
Heel benieuwd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jacques 31-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Volautomatische koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Algemene score

9,0
Ik had al eerder een DeLonghi koffieautomaat die na 7 jaar vervangen moest worden. De nieuwe automaat zet uitstekende koffie, ziet er mooi uit, is gemakkelijk te bedienen en heeft een degelijke uitstraling. Het is een duur apparaat, maar je krijgt waar voor je geld.

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening via een interactief display
  • Mooi en degelijk apparaat

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bob-Marlie 27-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Met goed bediengemakt snel een lekkere bak

Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Algemene score

10,0
Zochten opvolger voor vorige espressomachine (na 10 jaar defect-geen DeLonghi). Heel veel gegoogled, reviews en tests op diverse sites gelezen. Met onze selectiecriteria (smaak-variatie-kwaliteit-reservoirs) kwam deze DeLonghi telkens naar voren als de machine die we dan het best konden kopen. Gedaan en tot nu toe geen spijt van.

Pluspunten

  • erg makkelijk in bediening en is stil
  • temperatuur en smaak dik in orde
  • bonenreservoir is ruim
  • profielgebruik is makkelijk
  • makkelijk en goed schoon te houden

Minpunten

  • App handig voor instellen, meer ook niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Vernooij 04-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig in gebruik, maakt top koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Algemene score

8,0
Zeer geavanceerd apparaat dat eenvoudig te bedienen is. Verplicht laat het zich meerdere keren reinigen.

Maakt hele goede koffie en iedere variant koffie is in de app mogelijk om verder fine te tunen.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik en te bedienen met smartphone
  • Veel koffie variaties
  • Elke koffie naar keuze in te stellen
  • Goed werkende melkopschuimer
  • Meerdere profielen

Minpunten

  • Maar 1 telefoon tegelijk mogelijk via bluetooth
  • Relatief klein waterreservoir

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jo Bellen 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Algemene score

8,0
mooi design; veel mogelijkheden ; diverse koffie gerechten naar persoonlijke smaak in te stellen; eenvoudig in gebruik door begeleiding via display

Pluspunten

  • strak design
  • heerlijke koffie
  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • toch vrij duur in aanschaf

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kirsten 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, kan alles instellen, leuke app. Verheug mij op de workshop. Nu nog alles op mijn gemak lezen maar vrienden vinden de koffie erg lekker, ik moet zelf nog erg wennen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een mooi vormgegeven machine met uitstekend koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Algemene score

9,0
Het is een mooi vormgegeven machine met een luxe uitstraling.
De koffie is uitstekend en de keuzes zijn ruim.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Goede kwaliteit koffie
  • Veel keuzemogelijkheden
  • Mooie kwaliteit van het apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sytze 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffie naar persoonlijke smaak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Algemene score

9,0
Een enorm uitgebreid apparaat, waarmee je eenvoudig je persoonlijke smaak koffie kunt zetten. Met de app op je telefoon kun je gemakkelijk de koffie naar je eigen smaak aanpassen, dit kan voor 6 verschillende personen. Ieder zijn eigen sterkte, eigen hoeveelheid melk (indien van toepassing), zelfs de koffietemperatuur is persoonlijk in te stellen. Het apparaat werkt stil en is makkelijk in het onderhoud. Extra handig vind ik het dubbelwandige melkreservoir, dat je met melk en al in de koelkast kunt bewaren, zodat je niet steeds restjes melk hoeft weg te gooien.

Pluspunten

  • bediening per app mogelijk
  • 6 verschillende persoonlijke profielen
  • stil en relatief snel
  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • 1 cappucino tegelijk te zetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 24-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie Machine

Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Algemene score

8,0
Mijn oude de'longhi was stuk en omdat we relatief lang zonder problemen de machine hebben gebruikt hebben we gekozen voor een nieuwe de'longhi. Ik kan echter nog niets zeggen over de duurzaamheid en andere zaken. Pas paar dagen in gebruik. So far so good.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Groot reservoir voor koffie en water
  • Veel instel mogelijkheden
  • Koffie goed warm
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Geen 2 koffie tegelijkertijd (wel 2 espresso)
  • Temp aanpassing via app geldt voor alle profielen
  • Profielnamen beperkt tot 3 karakters
  • Extra jaar garantie Krijgen (actie) te ingewikkeld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sylvia 23-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer professionele uitstraling de Prima Donna Elite ecam

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Algemene score

9,0
Zeer mooie koffiemachine in rvs uitvoering, met duidelijk bedieningsscherm.
En voor melkbereidingen een heel prettig lattecrema systeem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Roodbol 19-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop, heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Algemene score

9,0
Geweldig apparaat waarmee je heerlijke koffie maakt.
Voor ieder wat wils, de keuze is reuze en alles naar jouw eigen smaak in te stellen met de verschillende profielen. Ook de keuze bij Koffiediscounter en het advies was geweldig

Pluspunten

  • Veel keuze
  • Alles naar je wens in te stellen
  • Stil

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hetekoffie 31-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Warme cappuccino!

Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een volautomaat ter vervanging van mijn halfautomaat. Eis was warme dranken, ook als er melk aan werd toegevoegd. In eerste instantie de Saeco Xelsis SM7685 uitgeprobeerd, maar deze machine maakte een cappuccino die direct moest worden gedronken - niet warm genoeg om een beetje te genieten. Dus omgeruild voor de DeLonghi PrimaDonna ECAM 650.55.
Deze DeLonghi maakt wel warme/hete mixdranken! Ook zijn kopjes goed voor te verwarmen op de warmhoudplaat. De koffie is goed van smaak en de melk schuimt ook mooi.
De bediening is een beetje wennen en niet direct handig, met name bij het aanleggen van profielen. Ik had verwacht dat de App daar mogelijk wat handiger zou zijn, maar dat is niet het geval. Sowieso is mij een beetje onduidelijk wat de toegevoegde waarde van de App is - ik moet sowieso een kopje plaatsen en dan kan ik ook meteen de koffie maken. 's Morgens vanuit het bed een koffie maken klinkt leuk, maar de eerste stap is dat de machine gespoeld wordt - lijkt me de smaak niet ten goede te komen.
Het spoelen van het melksysteem is wel een beetje gedoe met een extra kannetje om spoelwater op te vangen. Helaas blijft er ook altijd wat spoelwater in de aansluiting zitten, dat drupt dus eventueel in de koelkast en is op zich ook besmettelijk voor bederf. Ik heb makkelijkere systemen gezien.
Design is natuurlijk een kwestie van smaak. Ik vind de machine mooi strak en compact, past makkelijk op de aanrecht. De watertank is ruim, hoeveelheid koffie is ook ruim voldoende. De lekbak is voldoende ruim en zal (als je niet veel kopjes koffie in een keer maakt) waarschijnlijk sneller vol zijn dan de afvalbak.
De machine is wel aardig aan de prijs. Als je alleen zwarte koffie drinkt zijn er vast interessantere alternatieven. De machine ziet er wel duurzaam uit. Als je ook veel cappuccino en latte macchiato drinkt of erg veel verschillende soorten koffie wilt kunnen aanbieden is deze machine denk ik zijn geld wel waard.

Pluspunten

  • Ook melk wordt goed warm
  • Goede koffie
  • Ruim voldoende opties

Minpunten

  • Profielen aanleggen lastig en niet erg precies
  • Melksysteem reinigen
  • Toegevoegde waarde app is nihil
  • Geen standaard programma voor ristretto

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Een Prima Donna op haar best 21-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Delonghi genot twee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Algemene score

9,0
Na 10 jaar genoten te hebben moet de oude primadonna helaas worden vervangen. Dat het Delonghi wordt is direct duidelijk. Echter welk type niet. Ook niet na het bezoek aan de website en een analyse. Tijdens een twee uur durende rit naar Naarden werd de keuze duidelijk, mede door de persoonlijke bandering.
Opnieuw net als mijn echtgenote een Prima Donna en ook nog de eilte. Hoe kan het beter.

Pluspunten

  • Geweldig uiterlijk,
  • Heldere uitleg, monkeyproof
  • Heerlijke koffie
  • Ten opzichte van de oude erg stil.

Minpunten

  • bij koffie niet twee kopjes tegelijk
  • Alleen espresso twee kopjes tegelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D Loupatty 01-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gebruiksgemak en top koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Algemene score

9,0
Ik heb deze machine als opvolger van mijn vorige machine gekocht. De koffie is beter en heter. En hij is op tal van punten verbeterd. Mooi!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Soekkie 03-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ontdekkingsreis in de koffiewereld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Algemene score

9,0
Wij hebben voor dit apparaat gekozen vanwege diens duurzaamheid en de handige indeling m.b.t. ons aanrecht. Het apparaat werkt eenvoudig, stil en laat je echt genieten van het maken- en proeven van koffie.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Veel opties
  • Automatisch reinigingssyteem
  • Waterreservoir aan de rechterzijkant

Minpunten

  • Alleen in chroom verkrijgbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews