De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Best Reviewed apr 2019 De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver
Best Reviewed - april 2019
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zilver
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 161 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ahmed 04-12-2016
  • Product paar weken in bezit

TOP machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Algemene score

9,0
ik heb bijna alle TOP merken gehad, Philips Saeco / Siemens /Bosch/ Miele.
als een ervaren koffie liefhebber en veel verstand van koffie machines, kan ik wel zeggen dat deze Delonghi Machine is een Topper en overtreft de anderen met zijn design/innovatie en robuustheid en makkelijk gebruik !!! ik geniet elke dag ervan en zal deze met plezier jaren lang gaan gebruiken. er zijn heel veel meer positieve punten te noemen over deze geweldige apparaat !
TiP : zoek je een echte goede en duurzame koffie Machine ? gewoon deze kopen en je krijgt geen spijt !!

Pluspunten

  • Design/innovatie/robuustheid
  • Kwaliteit/stevigheid
  • Bluetooth functie
  • 18 soort koffie mogelijkheden
  • Exclusieve chocolade functie

Minpunten

  • geprobeerd maar niet gevonden,dus geen - puntje :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JV 25-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Simpel te bedienen espressomachine met veel koffievariaties.

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Algemene score

9,4
De ‘De Longhi PrimaDonna Elite’ is zowel met het touchscreen als de app makkelijk te bedienen. Kopje plaatsen, gewenste koffievariant kiezen, klikken en klaar.

Het personaliseren van de koffievarianten hebben we tijdens de workshop uitgelegd gekregen door Andy, de energieke instructeur van De Longhi. Hij gaf instructies en adviezen en wijzelf moesten alles uitvoeren. Leren door te doen, zo zie ik het graag.
Bij het personaliseren viel het gebruiksgemak van de app op; je kunt tot op de seconde aangeven hoelang bv. de melk moet doorlopen.
Tevens is het schoonmaken van de machine aan bod gekomen. Achter het waterreservoir zit de koffiezeef en de koffiedoorloop en deze zijn makkelijk eruit te klikken en schoon te maken. Advies was dit elke 2 weken te doen. Wanneer er ontkalkt moet worden geeft de machine zelf aan op het display.
Sowieso wordt de machine elke keer bij het uitschakelen doorgespoeld, waardoor alles goed schoon blijft.

De koffies hebben een mooie crema, zijn mooi op smaak (hangt natuurlijk ook af van de gekozen bonen) en zijn goed op temperatuur. Bij de varianten met melk is de melk mooi opgeschuimd en voldoende stevig. Ook de chocolademelk functie valt in de smaak, met zowel stukken chocolade (85% puur) als poeder is een goed resultaat te bereiken. Ik vindt alleen de hoeveelheid voor 2 personen een beetje magertjes. Wij drinken chocolademelk in een mok en bij 2 kopjes zijn deze slechts voor iets meer dan de helft gevuld.

Het apparaat geeft duidelijk op het scherm aan als er iets moet gebeuren. Na het gebruik van de melkschuim functie geeft het aan dat je deze op standje clean moet zetten en dan wordt deze schoongemaakt. Als de opvangbak voor de koffie vol is, het water op is of dat de koffiebonen op zijn dan wordt dit aangegeven op het display en zal je dit eerst moeten verhelpen alvorens je verder kunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diede 26-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne kofiie appart, zeer luiks apparaat

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Algemene score

9,0
ik wil de graag een koffie apparaat met melk.
deze koffie apparaat heeft veel opsies hoe je koffie wilt hebben waaronden de sterkten en hoe veel koffie.
het koffie apparaat is heel gebruiks vriendelijke te gebruiken als er iest is kan je dat goed aflezen op het displas ook de fout melding geeft hij duidelijk aan wat er is en hoe je dit op kan lossen. ik vondt het ook fijn om met je mobiel,app het koffie appart in te stellen.

Pluspunten

  • ziet er mooi uit en mooi afgewerk
  • zetgroep hoeft niet! in gevendt bij lang gebruik
  • duidelijk en makkelijk te bedienen
  • ze zegen dat je er 8jaar of langer plezier van

Minpunten

  • prijs aan de hoog kant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 07-02-2019
  • Product gekocht

Mooi groot display

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Algemene score

10,0
We waren toe aan een nieuw apparaat (i.p.v. een apparaat met cupjes).
Op zoek gegaan, op aanraden van vrienden, naar een Delonghi. En na aantal vergelijkingen gekomen tot deze keuze. Nieuwste technieken, duidelijk en groot display. Meerdere profielen mogelijk. Gebruik van app mogelijk, middels Bluetooth verbinding.

Pluspunten

  • Duidelijk display
  • Meerdere profielen
  • Bluetooth verbinding met mobiel / app

Reageer

Rob 29-12-2018
  • Product gekocht

Fantastisch koffie automaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Algemene score

9,0
mooie bediening en heerlijke koffieproducten, en een prachtige uitstraling.
Design in je keuken en voor je oog!

Pluspunten

  • bediening
  • professionele uitstraling

Minpunten

  • geen
  • geen

Reageer

wilma 27-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch een echte aanrader!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Algemene score

9,0
De machine is eenvoudig in gebruik! Mooie vormgeving. Ook snel geinstalleerd. Overheerlijke koffie,espresso en cappuchino. (de overige soorten nog niet uitgeprobeerd). Koffie drinken is bij ons quality time geworden.

Pluspunten

  • handig en overzichtelijk in gebruik.
  • uitstekende koffie!! espresso en cappuchino
  • Compact en vrij stil

Minpunten

  • nog geen minpunt kunnen ontdekken

Reageer

Alfred 08-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

KOFFIE ZOALS JIJ HET WILT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Algemene score

10,0
Door de test in de Consumentengids hebben we naar een adres voor een demonstratie van de volautomaat gezocht. Bij Koffiediscounter in Naarden bleken regelmatig demonstraties te zijn. Na bijwoning van een demonstratie was onze keus snel gemaakt. Thuis werd nog een demonstratie door Andy gedaan, met uitgebreide uitleg over zetten koffie, onderhoud, waterfilter, ontkalken enz. Beoordeling pas na enkele maanden gemaakt, omdat je dan pas een goed oordeel kan vellen. Atechnische personen hebben met de gebruiksaanwijzing de mogelijkheden van de volautomaat ook snel onder de knie. Met het kleuren-touchscreen kun je eenvoudig de volautomaat bedienen en wordt je attent gemaakt op onderhoud. Je eigen voorkeuren kun je vastleggen en met deze voorkeur de volgende keer weer koffie zetten.

Pluspunten

  • Zeer veel mogelijkheden.
  • Thuis uitleg over gebruik.
  • Schoonmaken eenvoudig.
  • Leidingen worden door apparaat zelf schoongemaakt.
  • Gebruik maak je je snel meester.

Minpunten

  • Je gaat teveel koffie drinken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ebbel64 11-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijk koffiemaatje

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Algemene score

8,0
Wij hebben nu een week onze Prima Donna Elite in huis en genieten met volle teugen van onze vers gezette bakkie koffie. Het instellen van de juiste verhoudingen kost even tijd en wat proeven, maar dan heb je ook wat. De Prima Donna is perfect voor het zetten van een ideale espresso en latte en genieten wij nu dagelijks van een heerlijk vers kopje koffie. Wat ook erg leuk is, is dat De Longhi op bezoek komt voor een workshop. Na de uitleg van de expert en het proeven van de verschillende variaties aan koffie, hebben wij nu toch een een geweldig koffiemaatje in huis. Nu zijn wij aan het experimenteren met de verschillende soorten bonen die wij bij de lokale koffieshop kunnen verkrijgen. Iedereen in huis is happy met onze Prima Donna Elite. Of het nu een espressootje, een Latte of een chocomelletje is. Het is allemaal zo gezet en lekker vers. Naast het feit dat het een mooi apparaat is om te zien is het ook gebruiksvriendelijk en ook handig te bedienen via de app die je op je mobiel kan zetten.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Design
  • Variatie

Minpunten

  • net iets te groot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tom 12-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Instellingen bijna onbeperkt

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Algemene score

9,0
Dit product gekozen, omdat zijn voorganger ook een De Longhi bejaard werd. Nieuwe mogelijkheden en nog meer keuze in koffiebeleving waren van doorslaggevend belang. De koffiemachine moet zich nog wel bewijzen, want ik heb hem pas 2 dagen in huis.

Pluspunten

  • Fraai uiterlijk
  • Doordacht innerlijk

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Markus 11-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanwinst voor de koffie liefhebber

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Algemene score

10,0
Het uiterlijk was het eerste wat mij beviel. Toen verdiept in de specificaties en reviews. De keus was daarna snel gemaakt. Geen spijt. Wat een geweldige apparaat

Pluspunten

  • Geweldig veel mogelijkheden
  • Eenvoudig in bediening
  • Voor 6 gebruikers een eigen profiel.
  • Mooi

Minpunten

  • Misschien de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Primadonna Elite 09-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Roestvrijstaal luxe uitstraing

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Algemene score

8,0
De bijbehorende app. Maakt het koffiezetappaaraat zeer gebruiksvriendelijk.
Het apparaat ziet er degelijk uit in de rvs uitvoering.

Pluspunten

  • App
  • Gemalen koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Richard 18-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Algemene score

9,0
Zeer fijn apparaat. Erg gebruiksvriendelijk door de pictogrammen op het display. Koffie volledig naar eigen wens in te stellen en veel varianten. Eenvoudig schoon te houden en de app werkt ook erg handig. Absolute aanrader.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Eyecatcher
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • 2 separate bonenhouders was mooi geweest

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harriet 12-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strakke vormgeving. Rustig plaatje zowel aan als uit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Algemene score

8,0
Mooi, makkelijk en lekker. Degelijke kwaliteit en heel eenvoudig in gebruik. Het valt mee hoe stil het apparaat is. Lekker groot bonenreservoir en ruime watertank.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennisd 01-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Algemene score

10,0
Na jarenlang plezier te hebben gehad van een Saeco machine gingen we opzoek naar een nieuwe espressomachine, dit omdat de saeco niet meer voldoende druk kon opbouwen en deze was al 3 keer terug geweest naar Philips, dus tijd voor een ander merk. Gekozen voor de Primadonna elite van Delonghi, en wat een super apparaat. Vooral de Dopio is erg lekker. De mogelijkheden zijn eindeloos, water is perfect op temp. en de sterkte is instelbaar. Je kunt zelfs recepten invoeren via de app. Tevens is de service (nog geen gebruik van gemaakt) aan huis, wat wel zo prettig is bij zulke aankoop. Tevens is het handig dat het waterreservoir van de buitenkant zichtbaar is waardoor je kunt zien of er genoeg water inzit.

Pluspunten

  • Temp is goed instelbaar
  • Instellingen, zelfs per gebruiker

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deniz 27-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige stijl en heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit
Prachtige stijl en heerlijke koffie.
Overzichtelijke menu's en koffie programma's.
Gemakkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Geen wifi aansluiting.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sieuwerd 11-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eyecatcher in de woonkamer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Algemene score

8,0
De De'Longhi PrimaDonna volautomaat kan daadwerkelijk alle soorten koffies bereiden, alsook thee en zelfs chocolademelk. Daarnaast zijn wij zeer te spreken over de vormgeving, het is een ware eyecatcher in de woonkamer!

Pluspunten

  • Alleskunner
  • Vormgeving

Minpunten

  • Tot nu toe niets

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Frank 29-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Algemene score

10,0
makkelijke recepten, machine is eenvoudig in te stellen aan persoonlijke voorkeur. Ook het onderhoud is eenvoudig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elise 29-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Delonghi Primma Donna

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Algemene score

9,0
Al meerdere koffieautomaten van Delonghi gehad. Laatste was een Siemens Q9 maar ben daar nooit tevreden mee geweest. Vaak problemen mee gehad. Nu weer een Delonghi en weer een geweldig apparaat. Goeie koffie. Vele mogelijkheden. Warme koffie. Makkelijk in gebruik.
Nooit meer een ander merk voor mij.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Groot bonenresevoir
  • Veel mogelijkheden in koffie
  • Mooie degelijke machine

Minpunten

  • Kan er geen verzinnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smooilensky@gmail.com 04-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Algemene score

10,0
Voldoet aan de verwachtingen. Het is lekker om alle koffiesoorten uit te proberen. Het apparaat nodigt uit om steeds weer een lekker bakkie te zetten

Pluspunten

  • Uitgebreide mogelijkheden
  • Kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VPSBV 25-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Algemene score

8,0
De machine geeft lekkere koffie en cappuccino. Het apart schoonmaken van de melkhouder is soms wel vervelend.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews