De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Best Reviewed 5 keer mrt 2020 De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver
Best Reviewed - maart 2020
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zilver
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 210 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ahmed 04-12-2016
  • Product paar weken in bezit

TOP machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Algemene score

9,0
ik heb bijna alle TOP merken gehad, Philips Saeco / Siemens /Bosch/ Miele.
als een ervaren koffie liefhebber en veel verstand van koffie machines, kan ik wel zeggen dat deze Delonghi Machine is een Topper en overtreft de anderen met zijn design/innovatie en robuustheid en makkelijk gebruik !!! ik geniet elke dag ervan en zal deze met plezier jaren lang gaan gebruiken. er zijn heel veel meer positieve punten te noemen over deze geweldige apparaat !
TiP : zoek je een echte goede en duurzame koffie Machine ? gewoon deze kopen en je krijgt geen spijt !!

Pluspunten

  • Design/innovatie/robuustheid
  • Kwaliteit/stevigheid
  • Bluetooth functie
  • 18 soort koffie mogelijkheden
  • Exclusieve chocolade functie

Minpunten

  • geprobeerd maar niet gevonden,dus geen - puntje :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JV 25-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Simpel te bedienen espressomachine met veel koffievariaties.

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Algemene score

9,4
De ‘De Longhi PrimaDonna Elite’ is zowel met het touchscreen als de app makkelijk te bedienen. Kopje plaatsen, gewenste koffievariant kiezen, klikken en klaar.

Het personaliseren van de koffievarianten hebben we tijdens de workshop uitgelegd gekregen door Andy, de energieke instructeur van De Longhi. Hij gaf instructies en adviezen en wijzelf moesten alles uitvoeren. Leren door te doen, zo zie ik het graag.
Bij het personaliseren viel het gebruiksgemak van de app op; je kunt tot op de seconde aangeven hoelang bv. de melk moet doorlopen.
Tevens is het schoonmaken van de machine aan bod gekomen. Achter het waterreservoir zit de koffiezeef en de koffiedoorloop en deze zijn makkelijk eruit te klikken en schoon te maken. Advies was dit elke 2 weken te doen. Wanneer er ontkalkt moet worden geeft de machine zelf aan op het display.
Sowieso wordt de machine elke keer bij het uitschakelen doorgespoeld, waardoor alles goed schoon blijft.

De koffies hebben een mooie crema, zijn mooi op smaak (hangt natuurlijk ook af van de gekozen bonen) en zijn goed op temperatuur. Bij de varianten met melk is de melk mooi opgeschuimd en voldoende stevig. Ook de chocolademelk functie valt in de smaak, met zowel stukken chocolade (85% puur) als poeder is een goed resultaat te bereiken. Ik vindt alleen de hoeveelheid voor 2 personen een beetje magertjes. Wij drinken chocolademelk in een mok en bij 2 kopjes zijn deze slechts voor iets meer dan de helft gevuld.

Het apparaat geeft duidelijk op het scherm aan als er iets moet gebeuren. Na het gebruik van de melkschuim functie geeft het aan dat je deze op standje clean moet zetten en dan wordt deze schoongemaakt. Als de opvangbak voor de koffie vol is, het water op is of dat de koffiebonen op zijn dan wordt dit aangegeven op het display en zal je dit eerst moeten verhelpen alvorens je verder kunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 22-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De longhi Prima Donna Elite Super koffieautomaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Algemene score

10,0
Er valt weinig en of zoveel te vertellen, wat een mooi en geweldig machine, ik ben een echte koffie genieter, maar met dit apparaat sta je iedere keer weer versteld, wat je ook maakt, dus ik raad het iedereen aan....

Pluspunten

  • Goede en lekkere koffie
  • Mooi vormgeving

Minpunten

  • De prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diede 26-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne kofiie appart, zeer luiks apparaat

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Algemene score

9,0
ik wil de graag een koffie apparaat met melk.
deze koffie apparaat heeft veel opsies hoe je koffie wilt hebben waaronden de sterkten en hoe veel koffie.
het koffie apparaat is heel gebruiks vriendelijke te gebruiken als er iest is kan je dat goed aflezen op het displas ook de fout melding geeft hij duidelijk aan wat er is en hoe je dit op kan lossen. ik vondt het ook fijn om met je mobiel,app het koffie appart in te stellen.

Pluspunten

  • ziet er mooi uit en mooi afgewerk
  • zetgroep hoeft niet! in gevendt bij lang gebruik
  • duidelijk en makkelijk te bedienen
  • ze zegen dat je er 8jaar of langer plezier van

Minpunten

  • prijs aan de hoog kant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 07-02-2019
  • Product gekocht

Mooi groot display

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Algemene score

10,0
We waren toe aan een nieuw apparaat (i.p.v. een apparaat met cupjes).
Op zoek gegaan, op aanraden van vrienden, naar een Delonghi. En na aantal vergelijkingen gekomen tot deze keuze. Nieuwste technieken, duidelijk en groot display. Meerdere profielen mogelijk. Gebruik van app mogelijk, middels Bluetooth verbinding.

Pluspunten

  • Duidelijk display
  • Meerdere profielen
  • Bluetooth verbinding met mobiel / app

Reageer

Rob 29-12-2018
  • Product gekocht

Fantastisch koffie automaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Algemene score

9,0
mooie bediening en heerlijke koffieproducten, en een prachtige uitstraling.
Design in je keuken en voor je oog!

Pluspunten

  • bediening
  • professionele uitstraling

Minpunten

  • geen
  • geen

Reageer

wilma 27-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch een echte aanrader!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Algemene score

9,0
De machine is eenvoudig in gebruik! Mooie vormgeving. Ook snel geinstalleerd. Overheerlijke koffie,espresso en cappuchino. (de overige soorten nog niet uitgeprobeerd). Koffie drinken is bij ons quality time geworden.

Pluspunten

  • handig en overzichtelijk in gebruik.
  • uitstekende koffie!! espresso en cappuchino
  • Compact en vrij stil

Minpunten

  • nog geen minpunt kunnen ontdekken

Reageer

Alfred 08-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

KOFFIE ZOALS JIJ HET WILT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Algemene score

10,0
Door de test in de Consumentengids hebben we naar een adres voor een demonstratie van de volautomaat gezocht. Bij Koffiediscounter in Naarden bleken regelmatig demonstraties te zijn. Na bijwoning van een demonstratie was onze keus snel gemaakt. Thuis werd nog een demonstratie door Andy gedaan, met uitgebreide uitleg over zetten koffie, onderhoud, waterfilter, ontkalken enz. Beoordeling pas na enkele maanden gemaakt, omdat je dan pas een goed oordeel kan vellen. Atechnische personen hebben met de gebruiksaanwijzing de mogelijkheden van de volautomaat ook snel onder de knie. Met het kleuren-touchscreen kun je eenvoudig de volautomaat bedienen en wordt je attent gemaakt op onderhoud. Je eigen voorkeuren kun je vastleggen en met deze voorkeur de volgende keer weer koffie zetten.

Pluspunten

  • Zeer veel mogelijkheden.
  • Thuis uitleg over gebruik.
  • Schoonmaken eenvoudig.
  • Leidingen worden door apparaat zelf schoongemaakt.
  • Gebruik maak je je snel meester.

Minpunten

  • Je gaat teveel koffie drinken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ebbel64 11-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijk koffiemaatje

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Algemene score

8,0
Wij hebben nu een week onze Prima Donna Elite in huis en genieten met volle teugen van onze vers gezette bakkie koffie. Het instellen van de juiste verhoudingen kost even tijd en wat proeven, maar dan heb je ook wat. De Prima Donna is perfect voor het zetten van een ideale espresso en latte en genieten wij nu dagelijks van een heerlijk vers kopje koffie. Wat ook erg leuk is, is dat De Longhi op bezoek komt voor een workshop. Na de uitleg van de expert en het proeven van de verschillende variaties aan koffie, hebben wij nu toch een een geweldig koffiemaatje in huis. Nu zijn wij aan het experimenteren met de verschillende soorten bonen die wij bij de lokale koffieshop kunnen verkrijgen. Iedereen in huis is happy met onze Prima Donna Elite. Of het nu een espressootje, een Latte of een chocomelletje is. Het is allemaal zo gezet en lekker vers. Naast het feit dat het een mooi apparaat is om te zien is het ook gebruiksvriendelijk en ook handig te bedienen via de app die je op je mobiel kan zetten.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Design
  • Variatie

Minpunten

  • net iets te groot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MJ 03-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Genieten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Algemene score

9,0
Fantastische koffiemachine. Helemaal compleet en een eyecatcher in de keuken.
Na enig speurwerk op internet naar een koffiemachine die niet veel herrie maakt,
groot waterreservoir heeft maar vooral geen geklungel met een kannetje melk met een slangetje, of een los melkpak naast het apparaat, bij deze kanjer terechtgekomen. Een super koffiemachine. Heel duidelijk display, wel 6 personen kunnen hun favourite koffie programmeren, via display wordt alles duidelijk hoe het werkt. Makkelijk schoon te maken. Enig minpuntje wat mij betreft: het spoelen bij het inschakelen vind ik wat overbodig omdat het apparaat ook al spoelt bij het uitschakelen.
Kortom: een fantastisch apparaat, wel prijzig, maar zeker waar voor je geld.

Pluspunten

  • Groot koffie reservoir
  • Groot water reservoir
  • Stil
  • mooie vormgeving
  • zeer duidelijk display

Minpunten

  • spoelt nét ff te vaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hetty 01-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat, prima koffies, makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Algemene score

9,0
Na 9,5 jaar trouwe dienst van ons vorige de'Longhi apparaat wilden we persé weer een nieuwe, iets digitaler en met nog meer opties, en vooral geïntegreerde cappucino mogelijkheden. Dat is gelukt!

Pluspunten

  • zeer gebruiksvriendelijk
  • lekkere koffies en veel opties

Minpunten

  • geeft niet aan wanneer je bonen moet bijvullen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Alphons 01-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffie zo als koffie moet smaken TOP apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Algemene score

9,0
veel mogelijk met deze volautomaat.
koffie instelbaar voor ieders smaak.
en duidelijke instructie uitleg in het menu.

Pluspunten

  • goed smaak van de koffie
  • weinig onderhoud

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tjerk de Vries 29-08-2020
  • Product gekocht

De'Longhi ECAM 650.75.MS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Algemene score

10,0
Wij hebben deze machine in het begin van het jaar gekocht, en al kregen we geld toe, we willen hem niet meer kwijt!!!
Mijn vrouw is geen koffie drinkster, maar sinds we deze machine hebben, gaat er zowat een pak melk door voor het maken van cappuccino en cafe lathè !!
Ikzelf ben verslaafd aan de dopio!!
Kortom een perfecte machine!!

Pluspunten

  • Heel veel keuze
  • Erg gemakkelijk in gebruik en onderhoud!
  • mooie vormgeving.
  • Alleen maar pluspunten!!

Minpunten

  • Je gaat teveel koffie drinken 😅😅😅

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 16-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke installatie, mooi afgewerkt.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Algemene score

9,0
Voor een heerlijke kop koffie, of een chokomelk dit apparaat kan zoveel geweldig, makkelijk te bedienen. Veel extra gemakken.

Pluspunten

  • Verwarmde plaat
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Danny 13-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke installatie, mooi afgewerkt.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Algemene score

9,0
Voor een heerlijke kop koffie, of een chokomelk dit apparaat kan zoveel geweldig, makkelijk te bedienen. Veel extra gemakken.

Pluspunten

  • Verwarmde plaat
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geoffrey 25-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hemelse koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Algemene score

10,0
Wat 'n machine! Een echte alleskunner die veeleisende koffiedrinkers niet teleurstelt! Bedieningsgemak, kwaliteit en topafwerkingsniveau.

Pluspunten

  • persoonlijke instellingen
  • duurzaam gebouwd
  • Vele variaties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josh 08-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Algemene score

9,0
Na op zoek te zijn naar een volautomatische koffiemachine, kwamen we snel uit bij DeLonghi. Heerlijke koffie, veel variatie, erg gebruiksvriendelijk. Kortom, heel blij mee!

Pluspunten

  • Digitale scherm
  • Veel variatie in koffie
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Mooi design

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

db 28-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Algemene score

9,0
heel mooi product en lekkere koffie. heel veel mogelijkheden. design van het appaart is echt top! moet alleen nog de app proberen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toos 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Super apparaat, zeer makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Algemene score

9,0
We hebben deze koffiezetter gekocht voor mijn schoonmoeder. Zelf hebben we al een De'Longhi, vandaar de keuze voor een zelfde machine. Prima koffie, veel instelmogelijkheden, prachtig melkschuim, mooie machine, makkelijk schoon te houden en voor mijn schoonmoeder heel belangrijk heel makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Prima koffie
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bennie 16-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top kwaliteit koffiemachine

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 650.75.MS zilver

Algemene score

10,0
Top of de line volautomaat die werkelijk alle soorten koffie kan maken en volledig aan persoonlijke smaak kan worden aangepast.

Pluspunten

  • volautomatisch
  • one touch bedining
  • goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews