De'Longhi PrimaDonna Soul zwart, roestvrijstaal

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 39 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi PrimaDonna Soul zwart, roestvrijstaal op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

AdK 06-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij zijn, nu maanden later, nog steeds heel tevreden. Lekkere koffie. Ook een cappuccino en latte zijn goed op temperatuur. Veel keuzes met het display. Groot water en koffiebonen reservoir dus niet continu vullen. Ook makkelijk om alles te reinigen. Bestel je via de longhi zelf dan krijg je er wellicht een testpakket en/of workshop bij. Aanrader!

Pluspunten

  • Groot reservoir
  • Goede temperatuur
  • Makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

g**k@g**l.com 25-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
vele mogelijkheden degelijk apparaat , koffie instellingen via Bean adapt , ik ben nog veel aan het uitvinden.

Pluspunten

  • mogelijkheden

Minpunten

  • via internet cookies maar hier ook

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

r**n@g**l.com 05-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Is een topper voor expresso- en cappuccinoliefhebbers.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Tis een geweldig koffieapparaat. Ziet er chique uit, werkt intuïtief en heel gemakkelijk. Zet superkoffie, lekkere espresso en heerlijke cappuccino. Als je van goede koffie houdt, elke dag er gebruik van maakt en regelmatig meer mensen wil laten meegenieten, is dit het ultieme om in huis te hebben.
Wij zijn er heel blij mee.

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Gemak
  • Kwaliteitskoffie

Minpunten

  • Eigenlijk geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andyvdwetering@hotmail.nl 31-05-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prina apparaat als hij het blijft doen

Algemene score

7,0
Aangezien ik veel cappuccino of late drink heb ik de prima donna aangeschaft. Echter al na een half jaar deed hij het niet meer. 3 weken moeten wachten op de aan huis service van delonghi. Die hem uiteindelijk mee nam voor reparatie. Wel weer snel terug gekregen maar zonder stekker. En wacht ik nu nog steeds op. Bijna 1 maand alweer verder.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Genoeg keus
  • Overzichtelijk en duidelijk

Minpunten

  • Snel kapot
  • Slechte service fabriekant

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

h**n@h**l.com 26-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, lekkere koffie. Voldoet helemaal aan de verwachting. Mooi scherm

Pluspunten

  • Mogelijkheden
  • Smaak

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

e**g@h**l.com 05-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blij met aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn apparaat, heerlijke koffie in alle melk varianten . Mooi design! Aanrader!

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**2@g**l.com 02-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi machine, goede warme koffie,
Makkelijke bediening van het apparaat.
Prijs/kwaliteit is prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

m**n@g**l.com 29-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie en mooie machine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Indrukwekkend, groot, stil en heel veel mogelijkheden. Mooi om te zien, en het gebruiksgemak. Na een simpele Delonghi die jaren lang gewoon netjes zijn werk deed, toch naar een stapje hoger gegaan. Is te nieuw om alle mogelijkheden al getest te hebben, maar tot nu toe iedere kop weer blij verrast. Voelt goed, smaakt goed.

Pluspunten

  • Mogelijkheden
  • Heerlijke bakjes
  • Uiterlijk

Minpunten

  • Weegt best wat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

burgman 27-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hadden al jaren een machine van Delonghi en wilden wat meer mogelijkheden dus na wat wikken en wegen deze machine gekocht en het leuke is dat je er ook een koffie workshop bijkrijgt waar alle ins en outs worden gedemonstreerd. Verder pas een dag in huis dus kunnen we er nog niet te veel over zeggen.

Pluspunten

  • ziet er goed en degelijk uit
  • een workshop bij je thuis
  • 3 jaar garantie
  • service aan huis

Minpunten

  • weet nog niets

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

rkarst@gmail.com 21-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een mooi apparaat en wat een mogelijkheden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na lang zoeken en heel veel reviews en talloze youtube filmpjes uiteindelijk gekozen voor deze De'Longhi. Wat een geweldig apparaat en wat een enorme mogelijkheden. Eerste indruk is erg goed!

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • prachtig schuim
  • koffie is echt heet; heerlijk!
  • app werkt prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eolos 13-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige koffie en waardeloze app.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een dure machine, maar je krijgt waar je voor betaalt. Heerlijke koffie, met veel variaties en makkelijke melkopzet. Echt slechte app, verliest voortdurend de verbinding met de machine.

Pluspunten

  • Geweldige koffee
  • Variaties

Minpunten

  • App
  • App
  • App

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cmbkoning 11-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alles is mogelijk.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtig apparaat om te zien. Simpele bediening. Zeer veel koffie recepten.

Pluspunten

  • Bediening
  • Mogelijkheden

Minpunten

  • Nog niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**n@v**s.nl 18-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenmaal DeLonghi, altijd DeLonghi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Onze 2e DeLonghi. Heerlijke koffie, veel varianten, en ook goed heet. Degelijke kast, geen plastic rommel. Kortom: de volgende wordt weer een DeLonghi.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Heerlijke koffie
  • Goed heet
  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vicie 31-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De machine zet lekkere koffie zonder moeite .alleen de app werkt heel langzaam.

Pluspunten

  • Simpel
  • Lekker

Minpunten

  • De app is langzaam

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

s**p@k**l.nl 16-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed, zeker een aanrader !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na het ruim 13 jarig gebruik van de nog werkende De "Longhi Magnifica S, drinken we nu heerlijke koffie enz van de
De Longhi Prima Donna Soul !! Het is genieten van nieuwe smaken zoals je die graag wilt !
Met dank aan de duidelijke bijgevoegde gebruiksaanwijzing!

Onze favoriete smaken zijn: Cappuccino en Latte Macchiato ! Al met al een dijk van een koffiemachine!

Pluspunten

  • Bediening
  • Vele mogelijkheden
  • Mooie uitvoering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miriam 16-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat, waaardeloze app

Algemene score

9,0
Koffieautomaat PRIMA DONNA SOUL is geweldig. Bediening super, neerzetten en aanzetten, 0 problemen, maar dan komt de app en dan beginnen de problemen, ik heb de app nodig voor de bean adapt, maar daar ben ik na een dag nog niet uit, wordt er erg wanhopig van

Pluspunten

  • Bedieningspaneel
  • Uiterlijke mooi

Minpunten

  • App

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop en Joyce 13-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Donna !!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na het lezen en bekijken van de reviews, het apparaat gekocht. De verwachtingen tot nu toe zijn volledig uitgekomen.
De installatie/bediening gaat super eenvoudig. We zijn nog aan het experimenteren welke koffiebonen te gebruiken maar zijn tot nu erg tevreden met de verschillende soorten koffie. Het apparaat geeft aan welke stappen te doorlopen per koffie variatie of je kiest voor de automatische instelling van het apparaat. Bijvullen van water, melk en koffie is eenvoudig en het schoonmaken van de diverse onderdelen is, mede door de ondersteuning van het apparaat, net zo eenvoudig.
Een heerlijk kopje koffie is de uiteindelijke wens geweest en die is volledig uitgekomen.

Pluspunten

  • Eenvoud installatie/bediening
  • Variaties, voor ieder wat wils
  • Mooi apparaat
  • Eenvoud schoonmaak
  • Juiste schuimlaag in diverse varianten

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 02-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime keuze aan recepten en minimaal onderhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na ruim 10 jaar te hebben genoten van onze De Longhi Magnifica hebben we weer gekozen voor een nieuwe De Longhi machine (De longhi ECAM 610.75.MB Primadonna). De uitgebreide koffiemogelijkheden en minimale onderhoudt hebben de doorslag gegeven voor de keuze. Ook ziet de machine er nog eens goed uit.

Pluspunten

  • Ruime keuze koffieproducten
  • Minimaal onderhoudt
  • Instelbare koffietemperatuur

Minpunten

  • Nog geen geconstateerd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

KenRoWa 01-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Als vervend koffiedrinker kom ik heel goed aan mijn trekken. Kan heel makkelijk zelf de sterkte, hoeveelheid en ook via de "Bean Adapt Technology de smaak bepalen. Het apparaat is via de delonghi App makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Apparaat aan de zware kant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

j**r@g**l.com 25-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat met een zeer ruime keuze aan dranken.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super apparaat. Het menu is overzichtelijk en diverse instellingen zijn makkelijk te vinden. Let op met het zetten van je eerste kop koffie, de hoeveelheid water is wat aan de hoge kant, klein kopje loopt dan over.
De app laten koppelen met het apparaat lukte in 2 pogingen. Dat zou iets verbetert kunnen worden. De app werkt verder prima, Het is makkelijk om je koffiewensen in de app aan te passen.
Bean adapt helpt zeker mee. Zeer handig die kleurenkaart voor de bonenbranding. De keuzes in dranken is zelfs ruimer dan dan de iets duurdere modellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews