De'Longhi De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 46.860.B zwart

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 33 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 46.860.B zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lars NL 14-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi! Goede koffie en melkschuim.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 46.860.B zwart

Algemene score

9,0
Mooie, professioneel uitziende koffiebonenmachine. Heb de machine net binnen, maar nu al verbijsterd door de geweldige schuimlaag bij cappuchino/latte. Goede koffie! En fijn, de mogelijkheid tot het zetten van een grote pot filterkoffie.

Pluspunten

  • Goede, professionele koffie
  • Lekkere melkschuim
  • Optie grote pot filterkoffie

Minpunten

  • nog geen gevonden:)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen dV 15-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alles in één super lekker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 46.860.B zwart

Algemene score

10,0
Super beschrijving en werking. Makkelijk snel en super lekker! Dik tevreden

Pluspunten

  • Bediening is super.
  • Variaties.
  • Eigen voorkeuren instellen.

Minpunten

  • Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pamelayurinadeborahsilva@live.nl 03-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Delonghi eletta cappuccino

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 46.860.B zwart

Algemene score

10,0
Heerlijke en makkelijke te bedienen koffie apparaat. Je krijgt een heerlijke cappuccino in een paar seconde. En je kan zelf bepalen hoe sterk je hem wilt. Ben er super blij mee, kan me niet zonder voorstellen.

Pluspunten

  • Snel te bedienen
  • Zelf instellen hoe sterk je koffie wilt
  • Verse bonen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 28-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 46.860.B zwart

Algemene score

10,0
Wij vinden het een erg goed product, hij is bijna geruisloos, heeft veel functies voor lekkere koffiesmaken en wat nog het belangrijkste is...dat de koffie ontzettend lekker is.

Pluspunten

  • Bijna Geruisloos
  • Lekkere koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fam. Ruiters 12-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 46.860.B zwart

Algemene score

9,0
Het is niet de goedkoopste espresso machine, maar zeker zijn geld waard.
Positief: lekkere koffie, warm genoeg, gebruikersgemak, zelfreinigende functie, losse onderdelen makelijk schoon te maken, het grote koffie en waterreservoir, mooie uitstraling.

Nu enkele maanden in gebruik en geen negatieve ervaringen.

Pluspunten

  • lekkere koffie
  • gebruikers gemak
  • zelf reinigende functie
  • groot koffie en water reservoir
  • mooie uitstraling

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Freeke 16-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuust

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 46.860.B zwart

Algemene score

9,0
Na jaren van Philips en Saecco gebruiker nu de overstap gemaakt naar Delonghi. En die stap hadden we veel eerder moeten maken. Want een fantastische robuste machine. De looks zijn misschien wat minder dan veel andere apparaten maar de kwaliteit voelt echt ontzettend goed. En dan hebben we het nog niet eens over de smaak gehad. De koffie uit deze machine geeft echt de koffie smaak die je verwacht van een espresso machine. Nu een aantal dagen in gebruik maar helemaal verkocht.

Pluspunten

  • Robuust
  • Smaak

Minpunten

  • Vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Kees 13-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koffiezetmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 46.860.B zwart

Algemene score

9,0
Gebruik het toestel pas 1 week, maar tot nu toe zeer tevreden. Uitgebreide instelmogelijkheden voor koffie, latte, cappuccino enz.
Hadden hiervoor een Siemens apparaat voor alleen koffie, dus wij worden nu verwend. Gezien de vele mogelijkheden.

Pluspunten

  • uitgebreide instelmogelijkheden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rambo 10-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 46.860.B zwart

Algemene score

8,0
Mooi design, weinig geluid, groot bonen reservoir. Goede temperatuur. Heel veel koffie om uit te proberen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

De'Longhi 30-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat... Maakt lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 46.860.B zwart

Algemene score

10,0
We zochten een gebruiksvriendelijk apparaat voor lekkere koffie, veel keuzes en makkelijk schoon te maken en reinigen .. Hierdoor gekozen voor deze délonghi.... Lekkere koffie... Blij mee.

Pluspunten

  • Duidelijke knoppen
  • Gebruiksvriendelijk
  • Makkelijk reinigen
  • Lekkere koffie
  • Fijn apparaat

Minpunten

  • Tsja geen idee
  • Tot nu toe niks

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gert 28-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 46.860.B zwart

Algemene score

9,0
Erg nette machine met perfecte koffie. Alle koffie is helemaal aan te passen aan je eigen voorkeur. Jammer alleen dat er geen verlichting op de toetsen zit.

Pluspunten

  • Stil
  • Alles is aan te passen

Minpunten

  • Geen verlichting op de toetsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

K. 23-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige machine met fijne koffie

Geschreven voor: De'Longhi De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 46.860.B zwart

Algemene score

8,0
Wij kozen voor deze machine om het strakke design, de materialen in het apparaat en de mogelijkheden ervan. Nu een dag in huis en al meermaals koffie en cappucino gezet. Het is een andere, fijne beleving t.o.v ons filterapparaat. Het geluid van het apparaat is als stil te omschrijven voor een koffiebonen machine. Dat is erg prettig.De installatie is gemakkelijk. De prijs is aan de hoge kant, maar ik verwacht dan ook zeker wat van dit apparaat. Na kort gebruik maakt hij de prijs waard.

Pluspunten

  • Cappucino en andere melkdranken in 1 knop gezet
  • Groot water- en bonenreservoir
  • Stil voor een bonen automaat
  • Goede, warme koffie
  • Duidelijke en snelle installatie

Minpunten

  • Koffieprut bakje op enigszins onhandige plek
  • Instellen smaak van koffie vergt enige tijd
  • Lekbak waar kopjes op staan is krasgevoelig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joyce 15-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 46.860.B zwart

Algemene score

9,0
Het is een heel erg fijn apparaat met oneindig veel mogelijkheden. Nu een aantal dagen in gebruik. Maakt heerlijke koffie!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arres 10-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Als van ouds gewoon GOED

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 46.860.B zwart

Algemene score

9,0
Sinds 2013 genoten van m'n eerste De'Longhi en heerlijke koffie, espresso, cappucino en latte. Slechts eenmaal een probleem gehad, maar dat werd supersnel door het servicecentrum in Breda verholpen.
De laatste weken werd al duidelijk dat het apparaat op zijn laatste benen liep. Daarom zaterdag 8 mei besloten om een nieuwe te bestellen. Na uitgebreide oriëntatie besloten om de De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 46.860.B aan te schaffen. 's Avonds besteld en zondagmiddag zat ik al aan het eerste kopje. Deze viel nog wat tegen, maar inmiddels wat beter afgesteld en een paar koppen later smaakt het weer als vanouds. De melkproducten moet ik nog uitproberen, maar dat zal ook weer dik in orde zijn.
Mooie machine, duidelijke handleiding en ook het bedieningspaneel werkt perfect. Vooralsnog weer erg blij met mijn De'Longhi.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • eenvoudige bediening
  • afstelling sterkte en hoeveelheid
  • prijs-/kwaliteitverhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

bertha 23-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi koffie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 46.860.B zwart

Algemene score

9,0
heb hier voor gekozen om de degelijkheid en mooi uiterlijk
de prijs/kwaliteit verhouding is ook perfect

Pluspunten

  • goede koffie
  • mooi uiterlijk
  • degelijke machine

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frans 20-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design en prima formaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 46.860.B zwart

Algemene score

8,0
mooi design, formaat niet te groot en heerlijke koffie en veel keuze uit soorten koffie, gemakkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JustMe 11-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie, simpel aan te passen aan jouw wensen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 46.860.B zwart

Algemene score

9,0
Fantastisch koffiezetapparaat. Koffie is goed heet. Makkelijk in te programmeren voor de koffiekopjes die je gebruikt. Een droommachine voor een eerlijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thom 10-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 46.860.B zwart

Algemene score

8,0
Hij doet wat hij moet doen en meer. de koffie specialiteiten lijst is erg groot waardoor er altijd wel een juiste koffie tussen zit. Het was wel even lastig om de juiste espresso af te stellen. Hier mee bedoel ik de fijnheid/grofheid van de maler instellen. het heeft me 40 espresso's gekost voor dat ik door had hoe het werkte. een Nederlands talige handleiding zal hier wel bij helpen. De melk moet echt goed koud zijn voor de perfecte schuimlaag. Het verbaasde ons hoe mooie en perfect Latte Macchiato je er mee kan zetten. de instel mogelijkheden zijn eindeloos je kunt zelfs de temperatuur naar smaak instellen.

Pluspunten

  • Ruime koffie keuze
  • alles kun je instellen
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen Nederlands talige beschrijving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K 30-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne en makkelijke koffieautomaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 46.860.B zwart

Algemene score

9,0
Met één druk op de knop maakt de machine koffie, espresso, cappucino, latte macchiato. Voor kinderen ook heel erg leuk met warme melk optie, Nesquik in de glas heb je lekkere chocomel. Na bereiding even de knop op clean en het melkpijpje wordt automatisch gereinigd. Bij koffie (zonder melk) is het mogelijk om twee kopjes tegelijk te zetten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

F Dijkstra 27-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooie koffiemachine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 46.860.B zwart

Algemene score

8,0
Hele lekkere koffie, werkt zoals verwacht. Koffie is zeer warm!! Ziet er vanaf de buitenkant ook erg mooi uit!!

Pluspunten

  • Zeer warme koffie.
  • Lekkere koffie smaak.
  • Zeer veel verschillende mogelijkheden.

Minpunten

  • Matige gebruiksaanwijzing.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roosje 19-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM 46.860.B zwart

Algemene score

8,0
Super mooi apparaat m'n schoonzus had er zelf al een( ecam350) en deze hebben m'n vriend en ik cadeau gekregen voor onze verjaardag. We weten niet niet precies helemaal hoe dit mooie apparaat werkt. Maar de koffie bij m'n schoonzus is altijd heerlijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews