Oral-B Genius X - Witte Elektrische Tandenborstel - Ontworpen door Braun

s*************@h**********11-09-2021
10.0

Dikke aanrader!

10.0
Naar jaren lang gezworen te hebben bij een handtandenborstel ben ik nu toch ook om, want je tanden voelen na gebruik van deze elektrische tandenborstel echt daadwerkelijk schoner aan. De tandenborstel voldoet dan ook aan al mijn verwachtingen, zo gaat de batterij bij 2 maal daags poetsen makkelijk een week mee & is het kunnen schakelen tussen verschillende poetsstanden erg prettig. Verder ligt de tandenborstel goed in de hand en ziet hij er mede door zijn mooie verlichting erg premium uit. Wanneer je je tandenborstel met de Oral-B app op je smartphone koppelt krijg je een aantal extra functies tot je beschikking, zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om na elke poetsbeurt uitgebreid verslag te krijgen of zelfs poetsondersteuning te krijgen tijdens het poetsen. Op deze manier krijg je dus echt doelgericht advies om je poetsgedrag te verbeteren. Ook is het in de app mogelijk om de kleur van de Smart Ring te naar wens te veranderen. Verder zit in de doos ook nog een oplader & en een opzetstukje zodat je meteen kunt beginnen met poetsen. Ik ben blij dat ik de tandenborstel heb mogen uitproberen en kan hem op basis van mijn bevindingen iedereen alleen maar aanraden. Deze tandenborstel voldoet aan alles wat je van een tandenborstel in deze prijscategorie mag verwachten.