Silk'n ToothWave - Vibrerende Tandenborstel - Wit

Silk'n ToothWave - Vibrerende Tandenborstel - Wit

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 47,25Bekijk alle aanbieders
SophieFred18-10-2019
9.0

Top tandenborstel

9.0
Een hele nieuwe ervaring voor mij. Ik ben een handtandenborstel gewend. De Silk'n ToothWave kwam in een simpele maar mooie verpakking binnen. Twee opzetborstels en een oplader zaten erbij. Het volledig opladen duurt even maar dan kan je er ook zeker 2x per dag voor 2 weken gebruik van maken. Erg handig dus ook voor op reis. Al mis ik wel een opbergbox om de tandenborstel in mee te kunnen nemen. Het display is namelijk wel gevoelig voor aanraking en zou dus onderweg dan zomaar aan kunnen gaan. Ik gebruik zelf de grootste borstel omdat ik dat prettiger vind. Met de eerste keer gebruik moest ik lachen omdat de trillingen heel gek aanvoelde. Na gewenning wil ik niet anders meer. De borstel voelt zachter dan mijn oude handtandenborstel dus ik moest even oefenen om de juiste druk uit te voeren. En dat drukken hoeft dus helemaal niet. Door de trillingen en de radiogolven voelen mijn tanden erg glad aan na gebruik. Mijn tandvlees bloed niet meer en lijkt ook gezonder. Ook heb ik het idee nu na 6 weken gebruik dat mijn tanden wat witter zijn. De ultieme test was mijn tandartsbezoek. Bij controle bleek dat ik geen tandsteen had. En dat is echt uit zonderlijk. Er word altijd wel iets weggehaald. Nu dus helemaal niet. Mijn tandarts was dan ook benieuwd of ik iets anders had gedaan in mijn routine. Dus dat de Silk'n ToothWave doet wat het beloofd moge duidelijk zijn. Door de timer weet je dat je echt 2 minuten poetst. Ik ben erg tevreden en poets nu met meer plezier.
Pluspunten
  • Poetst prettig
  • Lange accuduur
  • Doet wat het moet doen
Minpunten
  • Geen opbergbox
  • Borstelkop nabestellen best prijzig