Google Nest Wifi - Router and Point 2-pack - White
Reviews
Eindelijk goede Wi-Fi overal in huis
Reviewscore10.0
Inmiddels heb ik de Google Nest Wifi Router enkele weken in huis en mijn eerste ervaring met dit product is zeer positief.
Het installeren van de Google Nest Wifi is zo eenvoudig dat ik ervan overtuigd ben dat iedereen dit in een handomdraai zou kunnen doen. Je sluit het apparaat aan op je huidige router, volgt de instructies binnen de Google Home App en je hebt letterlijk binnen 10 minuten je nieuwe Wi-Fi netwerk opgezet. Zo eenvoudig is het.
Het is even uitzoeken waar je het beste je extra punt moet neerzetten voor optimaal bereik in huis, maar als je dat eenmaal gevonden hebt, is het fantastisch. Wij hebben nu overal in huis (en zelfs in de tuin!) een stabiel en snel Wi-Fi netwerk. Vooral dat het nu bij mij in de tuin werkt is echt een groot pluspunt.
Verder zit er een handige optie bij om een Gastnetwerk in te stellen en ook dit is in enkele minuten ingesteld. Zo kun je dit gemakkelijk delen met vrienden en familie die op bezoek komen.
Tot slot nog een groot pluspunt: het minimalistische design. De Google Nest Wifi ziet er mooi en elegant uit waardoor het geen enkel probleem is om deze op een plek te zetten waar hij eventueel opvalt in de kamer.
Pluspunten
- Wi-Fi werkt uitstekend
- Eenvoudige installatie
- Minimalistisch design
- Slimme speaker met uit-knop
- Gemakkelijk gastnetwerk beheren