• Best Reviewed mei 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 31 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Trust GXT 980 Redex op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lau654 01-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust GXT 980 Redex

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden over deze muis.
De prijs kwaliteit verhouding is erg goed.

Ik had een nieuwe muis nodig en ga eerlijk zijn het was voor mij nooit echt belangrijk hoe de muis was.
heb wel eens met een dure game muis gespeeld maar voor hoe ik speel vond ik het te veel geld

maar nu ik deze heb ben ik zeer tevreden. allereerst hij ligt lekker in de hand.
De knoppen reageren goed. hij werkt wel het beste op een muismat heb ik gemerkt.
gewoon los op mijn bureau wat minder.

Hij werkt zowel met een kabel als draadloos. Het is plug and play als je snel wilt beginnen.
Dan kan je via de site de software downloaden om hem af te stellen.
zowel draadloos als bekabeld heb ik goed reactie tijd. Hij is nog verder af te stellen in gevoeligheid,

je kan de snelheid ook aanpassen met een knopje boven op de muis. dan hoef je niet de software op te starten.

Hij heeft leuke led verlichting die met een schuifknopje onder aan en uit te zetten is.
verder nog de standaard knoppen links voor pagina terug op vooruit.

De ontvanger zit mooi weg gewerkt in de muis, het boven gedeelte zit magnetisch vast en daar onder zit het.

Het enig min punt dat ik zou kunnen vinden is dat er geen losse gewichtjes zijn voor de muis. voor mij persoonlijk is dit gewicht goed.

mijn conclusie is dan ook dat het een prima muis is met een mooi uiterlijk. ligt goed in de hand. zeker een goede aankoop voor deze prijs

Pluspunten: Goede reactietijd; Mooi uiterlijk; In stellen door de software; Makkelijk in gebruik; Zowel bekabeld als draadloos te gebruiken
Minpunten: Geen losse gewichten; Voor optimaal functie is een muismat handig

Pluspunten

  • Goede reactie snelheid
  • Makkelijk aan te passen met downloadbare software
  • Werk draadloos even goed als bekabeld

Minpunten

  • Geen losse gewichten om de muis aan te passen
  • Muismat is nodig voor goed gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

m**p@g**l.com 01-06-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust GXT 980 Redex

Algemene score

9,0
Erg blij met deze muis!!
Hij ligt fijn in de hand en heeft een snelle klik.

Pluspunten

  • Snelle klik

Minpunten

  • Opladen na 3 dagen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carinapeters17@hotmail.com 21-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Epic draadloze gaming muis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust GXT 980 Redex

Algemene score

8,0
Ons gezin heeft de afgelopen weken de Trust GXT Redex gaming muis mogen testen. In een gezin waar volop gegamed wordt op een speciaal samengestelde gaming pc, is een compatible muis echt een must.
De afgelopen jaren hebben we ervaring met gaming muizen zowel met als zonder kabel, waarbij we toch merkten dat een draadloze muis onze voorkeur heeft.
Deze gaming must van Trust, is van degelijke kwaliteit, het ligt soepel in de hand en de kleuren van de verlichting zijn mooi. Het is belangrijk tijdens het gamen, dat de muis de vorm van de handpalm heeft, de rol makkelijk beweegt en de snelheid van de game aan kan. Deze muis is een echte aanrader. De muis is doormiddel van het software in te stellen op je eigen wensen, dit gaat gemakkelijk en wijst zich vanzelf. We zijn ook erg enthousiast door de hoge DPI resolutie. Het gemak komt doordat het draadloos is en een bereik van 10 meter heeft, de laadtijd is minimaal en de accuduur is erg lang vergeleken met andere draadloze muizen die ik heb gebruikt.
We zijn zeer tevreden over dit product.

Pluspunten

  • draadloos
  • hoge DPI resolutie
  • lange accuduur
  • ligt comfortabel in de hand
  • naar eigen wens in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Muis test 20-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima muis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust GXT 980 Redex

Algemene score

8,0
De muis gebruik ik nu een tijdje en ik moet zeggen dat ie voldoet aan mijn verwachtingen. Hij reageert snel, ligt lekker in de hand en heeft een prima batterij. Volgens de specificaties zou de batterij ongeveer 50 uur mee moeten gaan, nu heb ik dat niet exact getimed maar ik denk dat dit inderdaad klopt. In ieder geval heb ik nog niet meegemaakt dat ie tijdens het games uitvalt met een lege batterij. Indien noodzakelijk kan je hem ook gebruiken met aangesloten laadkabel, dit voelt niet als een belemmering voor het “normale” werk. Ik kan me voorstellen dat dit met gamen vervelend kan zijn, dit ook omdat de muis vrij licht is van gewicht.
De verschillende knoppen werken prima en zijn makkelijk te bedienen, de verschillende kleuren / knopen zijn via de software in te stellen. Zelf heb ik daar weinig mee gedaan. De meegeleverde handleiding is vrij beknopt dus de meeste zaken moeten zelf uitgezocht worden.
Enige wat ik lastig vind met de muis is dat hij na bepaalde tijd in stand-by gaat en je hem “wakker” moet maken. Het is af en toe lastig inschatten of hij nu aan of uit staat. Voordeel is wel dat ik de aan / uit knop aan de onderzijde eigenlijk niet gebruik maar de muis gewoon in stand-by laat staan.

Pluspunten

  • Batterijduur
  • Gemak
  • design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

corrie 17-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

top muis een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust GXT 980 Redex

Algemene score

8,0
De trust GXT muis mochten we hier testen en wat een verademing wat een aanrader.
Echt in 1 woord geweldig. Ligt lekker in de hand mooi uiterlijk super makkelijk aan te sluiten. De verlichting erop en ook heel handig die kan je ook uit zetten. Voordeel hij is draadloos te gebruiken.
Hij is stevig kan tegen een stootje de kids laten wel eens wat vallen en hij doet het nog steeds.
Als de muis goed is opgeladen doet hij het ook echt heel erg lang.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • makkelijk aan te sluiten
  • mooi uiterlijk

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Its.meme 12-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Geweldige gaming muis voor een goede prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust GXT 980 Redex

Algemene score

10,0
Dit product sprak me erg aan. Een mooi design en hij ligt fijn in de hand. Met de bijgeleverde software ben ik erg blij. Je kan de DPI instellen tot maar liefst 10.000. Ook kun je de kleuren in de muis aanpassen naar eigen smaak. Echt een plaatje om naar te kijken.
Deze muis heeft een lange batterijduur, Het werkt helemaal zoals ik verwacht had.
Kortom, een heel fijn in de hand liggende muis, met uitgebreide software functies, en een eyecatcher qua vormgeving en uitstraling. En dat voor een goede prijs.

Pluspunten

  • uitstraling, design
  • zelf in te stellen keluren muis en DPI

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gullie 11-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Hele nauwkeurige muis en een eye catcher

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust GXT 980 Redex

Algemene score

10,0
Ik ben positief verrast door deze muis. Ik wilde het graag testen in verband met de leuke lichtjes, maar de performance is ook gewoon echt top. Ik had de muis even opgeladen via de laptop en ik kon ook direct verbinding maken en de muis gebruiken tijdens het laden. De muis is licht van gewicht, maar voelt toch degelijk aan. Elke beweging wordt nauwkeurig geregistreerd en ik merk geen vertraging of haperingen. De muisknoppen hebben de standaard instellingen, maar als je de drivers installeert, krijg je meer opties. Dan kun je zelf instellen waar de 6 knoppen voor dienen. Deze muis is iets groter dan mijn gebruikelijke muis en ik vind deze maat echt perfect, het ligt heel prettig in de hand. Batterij gaat ook erg lang mee op 1 lading, ideaal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**n@m**n.com 10-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

De beste muis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust GXT 980 Redex

Algemene score

10,0
Dit is de beste game muis die ik ooit heb gehad, hij reageert snel en ligt perfect in de handen. Dat je de muis draadloos kunt gebruiken is voor mij echt een dikke pluspunt.
Het design en de kleuren zijn erg mooi.
Ik zeg een dikke aanrader.

Pluspunten

  • Ligt perfect in de handen
  • Mooie kleuren
  • Draadloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p**r@g**l.com 10-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed product, mooi en modern

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust GXT 980 Redex

Algemene score

9,0
Ben heel tevreden met dit product, hij werkt goed en is zeer nauwkeurig.
Ziet er mooi en modern uit, vooral de verlichting is super.
Is makkelijk aan te sluiten, zowel met kabel als draadloos.
De muis is comfortabel om te gebruiken, maar de scrolknop vind ik wel iets aan de grote kant.
Zeker een goed product om mee te gamen of te werken.

Pluspunten

  • Design
  • Nauwkeurigheid
  • Aansluiting

Minpunten

  • Scroll knop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Michelle 09-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne gaming muis met stabiele verbinding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust GXT 980 Redex

Algemene score

7,0
Afgelopen weken heb ik de Trust gaming muis mogen testen. Ik was direct enthousiast over het design. De gaming muis is snel opgeladen en snel te koppelen (als je de USB-connector hebt gevonden;), maar dat staat allemaal duidelijk omschreven in de gebruiksaanwijzing). De muis is licht van gewicht en heeft mooie ledverlichting. Deze kun je uitzetten of in verschillende standen aanzetten. Ook de snelheid van de muis is instelbaar. Een groot pluspunt is dat de verbinding van de muis stabiel is, dit is erg belangrijk. Een nadeel vind ik dat de muis een USB-poort bezet houdt, soms kom ik dan net een USB-poort tekort. Over het algemeen ben ik erg tevreden over deze gaming muis.

Pluspunten

  • Stabiele verbinding
  • Ligt goed in de hand
  • Snel opgeladen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

adria310 09-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede draadloze muis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust GXT 980 Redex

Algemene score

9,0
Ik mocht deze nieuwe muis in testen en was blij dat deze muis binnenkwam.
Alles zit goed verpakt en er zit een kabel bij waarmee je de muis kunt opladen maar ook via de kabel kunt gebruiken. draadloos gebruik is ook mogelijk. In de muis, De snelheid is wat wennen , maar heb via onderkant van de muis met een schuifje deze langzamer ingesteld. ook kun je daar verlichting regelen, heel makkelijk, wel of geen verlichting. Goede ervaringen met de muis zowel in de han liggend als gebruik knopjes enz. 1 knopje wennen bij de duim linksonder, in begin zat ik er elke keer op te drukken en ging naar vorig scherm of actie. Muis ziet er niet heel anders uit dan een standaard muis, maar de verlichting maakt het wel af. Drradloos werkt deze zeker hetzelfde als gedraad, waarbij het handig is dat de batterij lang meegaat en bijna niet hoeft op te laden via usb.
Kortom; ik ben een tevreden gebruiker mn ivm lage gewicht en correct reageren van de functies, geen hapering en werkt plezierig en blijf hier mee werken en oude gaat als reserve :)

Pluspunten

  • lichtgewicht
  • design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nora991 09-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Uitstekende muis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust GXT 980 Redex

Algemene score

9,0
De Trust REDEX Gaming muis ziet er goed uit en ligt lekker in de hand. De indeling van de knoppen is verstandig en de knoppen voelen goed en solide aan. De muis is ook erg licht, wat goed is voor gaming. De optische sensor trackt goed en de muis is responsief. De dpi kan tijdens het gamen worden aangepast en er zijn meerdere presets om uit te kiezen. Over het geheel genomen is de Trust REDEX Gaming Mouse een goede keuze voor gamers. Hij is goed gebouwd, werkt goed en is comfortabel in gebruik. Het enige nadeel is de usb dongle en de muis heeft geen Bluetooth, maar verder is het een geweldige muis voor gaming.

Pluspunten

  • Muis is licht
  • Knoppen voelen goed aan

Minpunten

  • Geen Bluetooth

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

w**8@h**l.com 09-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust GXT 980 Redex

Algemene score

9,0
Super fijne muis. Gebruik hem veel met het 3D tekenen en werkt daarvoor echt super. Ligt heerlijk in de hand en voelt fijn aan. Muismat is niet nodig zo soepel werkt hij. Fijn dat hij zowel draadloos als met bedrading werk zo nooit meer lade van een lege batterij. Installatie in van het apparaat is ook zeer eenvoudig. Ook de snelheid van het apparaat is snel en eenvoudig in te stellen doormiddel van een schuifje aan de onderzijde. Leuke bijkomstigheid de verlichting in de muis ziet er ook zeer leuk uit. Het is zeker een aanwinst deze muis.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Met kabel en zonder werkzaam
  • Snel te installeren
  • Snel en precies

Minpunten

  • Groot voor vrouwenhand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miejannie 09-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super snelle muis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust GXT 980 Redex

Algemene score

8,0
Onwijs snelle muis. Het is goed verpakt en er zit een koord (oplaadkabel) bij. Je kunt de muis zowel bedraad als kabelloos gebruiken. In de muis zelf zit de usb-stick opgeborgen.

Wat heel leuk is zijn de kleurtjes. Je kunt er voor kiezen deze wel of niet aan te zetten met de aan/uit knop aan de onderkant van de muis. Ook zit daar een knop om de snelheden in te stellen. Prima muis, niks op aan te merken. Zowel voor gamen als andere zaken op de laptop zeer geschikt.

Pluspunten

  • Snel
  • Leuke kleurtjes
  • Zowel met als zonder kabel te gebruiken

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

s**k@g**l.com 08-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust GXT 980 Redex

Algemene score

8,0
Als gamer en IT-er is een goede muis van groot belang. Deze muis is voor beide situaties zeer geschikt. Met alle profielen die je kunt instellen is deze niet alleen voor 1 persoon prettig maar kan het hele gezin op de beste opties gebruik maken van de muis.

Pluspunten

  • Vorm
  • Knop voor snelheid aan de onderkant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joanne.esther.roel@gmail.com 07-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Mooie design muis met lange batterijduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust GXT 980 Redex

Algemene score

7,0
Stevige en Mooie design met lichteffecten en. lange batterijduur en extra knoppen (wat fijn is voor gamers) matig vinden wij de grip in de hand. Het is een smalle standaard vorm wat super is maar persoonlijk als gamer wat minder in de hand voelt met langere game sessies. De prijs is echt top in vergelijking met de kwaliteit, uitstraling en batterijduur.

Pluspunten

  • Batterijduur
  • Licht design
  • Kwaliteit
  • Prijs

Minpunten

  • Persoonlijk de stevige grip in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Robster1276 07-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne draadloze gaming muis voor de gemiddelde gebruiker.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust GXT 980 Redex

Algemene score

9,0
Steeds meer bedrijven wagen zich op de draadloze technologie voor gaming. Trust komt nu met de GXT 980 welke ik een paar weken heb mogen testen. Ik ben niet geheel onbekend met draadloos gamen, maar heb toch nog niet met alles een perfecte match gevonden.

De gaming muis van Trust komt in elk geval een heel eind. Het is een muis welke heel fijn in de hand ligt. Het heeft een hele fijne vormgeving waardoor de hele hand de muis bedekt. Alle knoppen zijn goed bereikbaar, ook de knoppen aan de zijkant. Veel spellen maken gelukkig gebruik van remapping op deze knoppen, waardoor deze ook in het spel goed te gebruiken zijn. Wel is de muis erg licht, waardoor het misschien kwalitatief iets minder aan voelt.

Van de meegeleverde accessoires ben ik bijzonder gecharmeerd door de gevlochten kabel. Uiteraard kan deze na ca. 3 uur laden van de muis losgekoppeld worden, maar kan ook gekoppeld is de muis te gebruiken. Wel is de kabel minder flexibel en met het lichtere gewicht kan dit nog wel eens lastig zijn als je de muis even los moet laten. De handleiding is erg beknopt. Zo staat er niet duidelijk vermeld waar de tweede schuifknop nu precies voor bedoeld is. Er is verder geen software meegeleverd. Deze moet je downloaden van de site en daarmee kun je de muis beter afstellen op het gebied van de sensor, de kleuren en de standaard toewijzing van de knoppen.

Het gebruik van de muis voor gaming en grafisch ontwerp is echter prima. Ik heb wel gemerkt dat niet elke ondergrond geschikt is. Ik heb deze vooral gebruikt zonder muis mat, waarmee ik het beste resultaat had. De verschillende kleuren welke de toegewezen gevoeligheid aangeven is enorm handig. Voor bepaalde spellen heb je liever een iets meer gevoeligere instelling als met grafisch ontwerpen, waar je juist een lagere gevoeligheid kunt gebruiken voor het precisie werk. Alom ben ik zeer tevreden, hoewel ik het heel fijn had gevonden als ik het gewicht iets meer kon aanpassen.

Pluspunten

  • Draadloze technologie
  • Degelijke gevlochten USB-A naar USB-C kabel

Minpunten

  • Licht van gewicht
  • onduidelijke documentatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mysteriewoman 07-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Snelle muis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust GXT 980 Redex

Algemene score

8,0
Deze razende snelle gamingmuis mocht ik testen. Daar ik geen gamer ben heb ik hem bij normaal gebruik getest. En ook daar is hij geschikt voor. Van boven naar beneneden, van links naar recht het gaat me een kleine beweging al. Ook bij gebruik van meerder schermen merk je dat het snellen gaat. Ook het scolleren gaat sneller. Mocht het te snel voor je gaan dan zit er onderaan de muis een swits waar je de snelheid aan kan passen. Ook heb je daar de keuze tussen wel of geen verlichting. De verlichting is een leuk extraatje. Het opladen vind ik een pluspunt geen gedoe meer met batterijen. De USB ontvanger kan je in de muis opbergen. Kortom een veelzijdige muist voor een mooie prijs.

Pluspunten

  • Snel
  • Oplaadbaar

Minpunten

  • Geen toetsenbord combinatie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

l**e@g**l.com 07-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Een goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust GXT 980 Redex

Algemene score

10,0
Een super fijne muis ligt goed in de hand ,
Stoort niet !
Fijn en soepel in gebruik

Pluspunten

  • Soepel in gebruik
  • Reageer snel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e**7@g**l.com 06-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super mooie gamingmuis met scrollfunctie en draadloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust GXT 980 Redex

Algemene score

9,0
Wij mochten deze gamingmuis testen.
Mooie muis, ziet er strak uit en mijn zoon was meteen fan! Ligt fijn in de hand. Draadloze verbinding werkt heel goed, draadloze ontvanger kun je opbergen achter een luikje bovenop de muis, leuk bedacht en handig om niet kwijt te raken. . Je kunt hem ook bedraad gebruiken. De kleuren in de muis maken het echt af… past bij alle andere game spullen. Zijn favoriete muis tot nu toe.
Bovenop kun je scrollen en deze werkt prima i.c.m. De PS4 en Fortnite.
Topding

Pluspunten

  • Draadloos
  • Snelle muis
  • Mooi product

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews