Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Trust GXT 970 Morfix op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rintze-Bernhard 08-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

multi functie gamemuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust GXT 970 Morfix

Algemene score

8,0
Gebruikersgemak:
Speciaal voor rechtshandig opties aansluiting: USB typ A
Met 14 drukknoppen of als je dat niet fijn vindt geen (bij de muis worden 4 verwisselbare magnetische platen geleverd) die je naar gelieven kunt gebruiken of niet.
Dus de muis kun je helemaal naar eigen wens instellen.

Installatie:
De installatie is vrij simpel je hoeft alleen de juiste USB poort te vinden van je PC/laptop en dan kan je de muis al gebruiken.

Nauwkeurigheid:
Je kan de snelheid van de muis snel veranderen met de knopjes achter de scrollwheel naar jouw eigen behoefte,

Design:
Je kan de kleuren instellen naar elk gewenste kleur die jij wilt met 16 miljoen kleuren voor specifieke tinten Hij ligt gemakkelijk in de hand maar je moet niet te groten handen hebben.

Ik heb deze muis nu twee weken in gebruik om te testen, en heb nog niet alles gebruikt wat de muis heeft te bieden. Oftewel ik ben nog lang niet klaar met testen.

Pluspunten

  • ligt lekker in de hand
  • op de muis snelheid instellen
  • Aanpasbare verlichting

Minpunten

  • niet voor grote handen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

a**9@g**l.com 07-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Snelle goed in de hand liggende muis.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust GXT 970 Morfix

Algemene score

9,0
Het product werkt goed en reageert snel. Hij ligt goed in je hand, ook als je wat grotere handen hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

manon_sterretje@hotmail.com 07-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goedkope, complete gamingmuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust GXT 970 Morfix

Algemene score

9,0
Ben je opzoek naar een muis met een hoge prijs/kwaliteitsverhouding? Dan zit je met deze muis wel goed.

Persoonlijk ken ik Trust nog uit het verleden waarbij ze goedkope randapparatuur verkochten, waarbij de kwaliteit ook niet je van het was. Bij deze muis is dat beeld volledig veranderd. De muis komt in een nette verpakking waarbij de accessoires netjes apart verpakt zijn.

De muis voelde eerst wat goedkoop aan maar bij ingebruikname merk je daar niks van terug. De muis voelt degelijk en stevig aan en kabel waarmee deze aan de computer wordt bevestigd is voorzien van een sleeve. Ook qua ligging in de hand is er niks op aan te merken. Ik heb een gemiddelde hand en daar ligt deze prima in.

Er worden verwisselbare zijstukken geleverd waarbij je kan kiezen uit verschillende configuraties. De knoppen op deze stukken zijn configureerbaar via de applicatie die gedownload kan worden. Ook kan het licht van de muis ingesteld worden naar wens waarbij verschillende patronen te kiezen zijn. Daarnaast is de DPI (gevoeligheid) in te stellen met daarbij een bijbehorende kleur.

Kortom; ben jij op zoek naar een goedkope maar complete gamingmuis? Kijk niet verder.

Pluspunten

  • Prijs
  • Mogelijkheden
  • RGB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Akkemarijke 04-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Leuker gamemuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust GXT 970 Morfix

Algemene score

8,0
Mijn zoon mocht deze muis testen en was meteen verkocht. Het uiterlijk is al prachtig, de kleurtjes en een stoer logo doen het altijd goed bij pubers. De muis ligt goed in de hand en heeft een fijne lange draad. De "opzetstukjes" zijn erg handig, hier worden ze gebruikt om muziek af te spelen, super handig aldus de puber. Dat de lichtjes kunnen veranderen van kleur is ook erg leuk. Het installeren ging makkelijk, het was "gewoon" even de software downloaden en klaar was Kees.

Kortom een super fijne muis om te gamen, de lichtjes maken het allemaal net even wat leuker.

Pluspunten

  • Lichtjes
  • Glijdt goed

Minpunten

  • Stugge draad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BarbaraD 03-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Coole grote muis met mooie kleuren en lang snoer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust GXT 970 Morfix

Algemene score

7,0
Ik mocht deze muis testen via Review.nl. De uitstraling van de muis is prachtig met de vele (bewegende) kleuren. Zelf vond ik de muis te groot om lekker in de hand te liggen, ik ben een kleinere muis gewend. De aansluiting ging makkelijk, usb inpluggen en klaar. Het snoer is lang genoeg, wel stug waardoor het bewegen wat lastiger ging. Handig dat er voor het gamen extra zijstukken bij zitten. Ik vind de muis een aanrader, vooral om de looks en voor mensen die een grote muis prettig vinden. Ook het gamen ging prima met deze muis, de snelheid van de bewegingen is ook aan te passen.

Pluspunten

  • lang snoer
  • geweldige bewegende kleuren
  • makkelijk installeren

Minpunten

  • te groot voor mijn hand
  • draad beetje stug

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjorn 03-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima instapper

Geschreven voor: Trust GXT 970 Morfix

Algemene score

7,0
Deze muis ziet er echt heel cool uit door de rgb kleuren.

Ook het gebruikscomfort is heel goed.
De bijgeleverde opzetstukjes met instelbare knoppen kan echt een extra dimensie geven aan de games die je speelt.
Zelf heb ik moeite met zoveel knoppen onder mijn duim, maar simpelweg omdat ik dat niet gewend ben.

Snoer is stevig en voldoende lengte.

Pluspunten

  • RGB
  • Ligt fijn in de hand
  • verschillende opzetstukken met knoppen

Minpunten

  • veel knoppen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mygeo 03-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Voor wie een stoere fijn werkende muis wil ..

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust GXT 970 Morfix

Algemene score

8,0
De muis ziet er cool uit met leuke licht gevende kleurtjes.
Hij glijd heel gemakkelijk over veel verschillende ondergronden.
Licht goed in de hand mede door de keuze stukjes die je er bij krijgt . Ze blijven stevig zitten ook !

Het snoer is stevig en fijn lang.
Je stopt de muis in je pc en hij is geïnstalleerd. Echt heel simpel .

Ik heb de muis voor het testen met het gebruikt bij het gamen de vele installeer bare kloppen zijn handig om zelf een keuze te maken voor de instellingen .
Maar je kan ze ook niet laten werken mocht je dit niet fijn vinden .
Wat cool is en ik net pas ondekt is dat je wanneer je de middenknop indruk je de snelheid van de muis beweging kan aanpassen.

Conclusie: ik raad de muis zeker aan !

Pluspunten

  • Veel knopjes
  • Snelheid aanpasbaar
  • Makkelijk te installeren
  • Lang en stevig snoer
  • Beweegt soepel

Minpunten

  • Veel knopjes
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

MWSMN 01-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Leuke instapper maar geen aanrader

Geschreven voor: Trust GXT 970 Morfix

Algemene score

4,0
De Trust GXT 970 is een leuke muis om te zien, met name door de RGB effecten die er in zitten. Hij werkt soepel en goed op verschillende ondergronden en met 10.000 dpi een serieuze optie als gamer-muis. Met de + en - knopjes onder het scrollwieltje pas je gemakkelijk ingame je DPI aan, waardoor je bijvoorbeeld bij shooter-games snel kunt compenseren voor de bewegingssnelheid van zware wapens of materieel. De muis is in principe volledig plug&play. Wil je meer personaliseren, dan kun je via de software van alles instellen. DPI niveaus, RGB kleuren, knoppen-acties etc. Helaas stopt het wat mij betreft daar met de positieve punten. De muis is veel te klein en te licht om lekker mee te kunnen gamen. Natuurlijk is dat persoonlijke smaak, maar ik ben zelf gewend aan wat zwaardere muizen. Helaas zijn er ook geen extra gewichtjes bijgeleverd wat je bij andere game-muizen vaak wel ziet. Het is dus niet mogelijk om je eigen gewicht te bepalen. Verder voelt de muis heel plastic en enigszins breekbaar aan en ligt hij niet bijzonder lekker in de hand. Bijgeleverd zitten een aantal accessoires waar ik ontzettend nieuwsgierig naar was. Met name het 9-knoppige zijpaneel. Hoe handig is het om tijdens het gamen de mogelijkheid hebt voor 9 extra knoppen bij je duim? In theorie heel handig, in de praktijk valt dit enorm tegen. De knopjes zijn klein en ook weel van plastic. Daarbij is de weerstand tegen indrukken dermate laag dat je bij het gewoon bewegen van de muis al vaak 1 van de knopjes perongeluk indrukt. Met name tijdens het gamen kan dit enorm frustrerend zijn. Het scollwieltje werkt wel lekker soepel, maar zou ook fijn zijn als hier iets meer weerstand op had gezeten, of zelfs een schakelbare weerstand zoals je op sommige andere game-muizen terugziet. De 3-knoppige zijplaat is prima, maar geeft de muis geen extra mogelijkheden ten opzichte van 95% van de muizen op de markt. Al met al een leuke muis dankzij de RGB en instelmogelijkheden, maar ben je op zoek naar een fijne game-muis die lekker in de hand ligt voor lange game-sessies en wil je niet steeds perongeluk verkeerde knopjes indrukken? Dan zou ik toch een ander aanraden. Niet erg onder de indruk, helaas.

Pluspunten

  • RGB
  • Instelmogelijkheden
  • 9 extra knoppen

Minpunten

  • Te licht
  • Plastic gevoel
  • Ligt niet lekker in de hand
  • Zijknopjes klikken al bij het bewegen van de muis

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Erhard Braas 30-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een aanrader voor gamers

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust GXT 970 Morfix

Algemene score

8,0
De Trust gxt 970 gaming muis

Voor mij was het vooral de vraag of deze muis mijn joystick kan vervangen is spellen zoals world of warplanes en warthunder.
Voor het richten van je toestel of de turrets is de muis zeker nauwkeuriger.
Het sturen van een vliegtuig met de muis vraagt veel gewenning zeker als je een flightstick gewend bent.
Vind ik het een goede vervanger ???
Nee helaas, voor het gebruik van de zijplaat met 9 knoppen zijn de knopjes net iets te klein voor mij, met name de onderste rij zit zo dicht bij het bureaublad dat ze minder makkelijk te gebruiken zijn.
In het gebruik met andere spellen zoals Asphalt, cs.go werkt het prima.
De zijplaten zitten goed vast en zijn toch ook weer snel wisselbaar (zonder gereedschap).
Het meest positieve van deze muis is het gemak waarmee het aantal dpi is in te stellen.
Ook het bereik van het aantal dpi is groot, van 200 tot 10000....

Zijn er dan ook minpunten ?
Ja, de muis blijft actief (licht geven ) als de laptop uit is, je moet dus de stekker er uit trekken anders loopt je accu leeg.
De zijknoppen zijn zeer gevoelig en klik je onbedoeld.

Pluspunten

  • Verlichting
  • Software Trust
  • Wisselbare zijplaaten

Minpunten

  • Verlichting blijft branden als laptop uit is
  • Zijknoppen zijn gevoelig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroen 30-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Trust GXT 970 Morfix

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust GXT 970 Morfix

Algemene score

8,0
heb de Trust GXT 970 nu een paar dagen kunnen testen en ik ben verrast. Hij ligt erg lekker in de hand, de mogelijkheid om de zijkanten aan te passen is deze muis nog veelzijdiger geworden en na eigen wens in te stellen. Ik heb de muis hoofdzakelijk gebruikt voor het games
Door gebruik te maken van de extra software kan je de muis helemaal instellen naar je eigen wensen. Ik heb de programmeerbare toetsen gebruikt om de meeste sneltoetsen toe te wijzen voor in een PC -spel . Dit was voor mij de eerste keer dat ik met programmeerbare toetsten werkte en in het begin was het even wennen, maar als je het eenmaal gewend bent. dan gaat het steeds makkelijker

Pluspunten

  • lekker in de hand
  • comfort
  • makkelijk aan te passen

Minpunten

  • soms te snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AK111 28-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Bevalt zeer goed, voor heel veel en lang gamen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust GXT 970 Morfix

Algemene score

9,0
Het is een erg fijne muis, de RGB lichten zijn erg fel en mooi tijdens het gebruik, het heeft ook een mooi ergonomisch design,
Ik heb geen hele grote handen maar hij ligt erg fijn in de hand, aan de rechterkant heb je twee verwisselbare platen een keer strak en een keer met een rust voor je ringvinger, dat is erg fijn gamen. Aan de linkerkant heb je twee verwisselbare platen een met numbpad met een, twee en drie en een met de getallen van een tot en met negen.
Ik merk dat ik de numbpad van een tot en met negen erg fijn vind in gebruik, ik heb de getallen aangepast aan mijn wensen zodat ik met 1 bijvoorbeeld het geluid aan kan passen en met drie zet ik hem op pauze, het is erg fijn dat ik dat tijdens het gamen bijna alles met een hand kan doen.
De dpi van de muis is erg snel, hij reageert veel sneller dan mijn andere muis, Ik vind dit zeker een aanrader, vooral de snelheid en het numbpad zijn voor mij echt een toevoeging.

Pluspunten

  • verwisselbare numbpads
  • snelle DPI

Minpunten

  • soms is hij bijna te snel en gevoelig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

o**r@o**i.nl 28-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Aanrader voor wie kwaliteit en comfort zoekt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust GXT 970 Morfix

Algemene score

8,0
De Trust GXT970 Morfix enige dagen kunnen testen en ik was positief verrast. Hij ligt erg lekker in de hand en met de mogelijkheid om de zijkanten aan te passen is deze muis nog veelzijdiger geworden. Ik heb de muis hoofdzakelijk gebruikt in homeoffice.
Door gebruik te maken van de extra software kan je de muis helemaal instellen naar je eigen wensen. Ik heb de programmeerbare toetsen gebruikt om de meeste sneltoetsen van een tekenprogramma er aan toe te wijzen. Dit was voor mij de eerste keer en in het begin was het even wennen, maar als je het eenmaal dagelijks gebruikt is het een extra toegevoegde waarde.
Met de software is het aanpassen van de kleuren en de dpi een fluitje van een cent, ook de toewijzing van Macro’s of andere functie toetsen is zeer eenvoudig.
De zijkanten zijn makkelijk te wisselen en zitten met een magneet vast, ook de mogelijkheid om een verdikking aan te brengen zodat je ringvinger kan ondersteunen is bij langdurig gebruik zeer aangenaam. De muis laat zich makkelijk over een glad oppervlakte bewegen en voelt zeer natuurlijk aan.
Positief :
- ligt lekker in de hand
- makkelijk aan te passen naar eigen wensen
- mooi design
Negatief :
- nog niet kunnen ontdekken
Ik kan deze muis zeker aanbevelen, heb in het verleden ook andere ervaringen met bepaalde muizen gehad, maar ben zeer tevreden met dit model en uitvoering.

Pluspunten

  • ligt lekker in de hand
  • Comfort
  • makkelijk aan te passen aan eigen wensen
  • mooi design

Minpunten

  • niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vinnyboiiiii 27-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Oneindige opties voor een mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust GXT 970 Morfix

Algemene score

9,0
De Trust GXT 970 Morfix is een plug and play gaming muis die je helemaal naar wens kunt inrichten. Zodra je hem in de USB inplugged kan je in principe gelijk beginnen met spelen. Er staan standaard 6 dpi standen in de muis voorgeprogrammeerd, hierbij zijn alle knoppen hetzelfde toegewezen en verschilt alleen de dpi.

Wanneer je de software download komt de grote vrijheid die de muis biedt tot je beschikking. Hier kun je per profiel 6 verschillende ‘dpi instellingen’ opslaan waar je snel tussen kan wisselen met de + en – knop onder de scroll wheel. Alleen kun je niet alleen de dpi aanpassen, je kan o.a. ook de RGB van de muis veranderen, een andere scroll speed, double click speed, sensitiviteit en elke individuele knop van de beide faceplates. En dan kun je nog zoveel profielen maken als je wilt. De opties hier zijn werkelijk oneindig. Het scherm waarin je dit moet aanpassen is alleen redelijk klein waardoor je voorover gebogen zit om te lezen wat je allemaal aanpast.

De GXT 970 Morfix komt met 4 verwisselbare platen die je aan de zijkant van de muis kan plaatsen met ingebouwde magneten. 2 aan de linkerzijde waar de knoppen op zitten (1 met 3 knoppen en 1 met 9 knoppen voor MMO’s) en 2 aan de rechterzijde voor de pasvorm (1 smalle en 1 bredere). Dit geeft je de veelzijdigheid als je veel soorten games speelt. Persoonlijk speel ik veel shooters, dan is de plaat met 9 knoppen niet nodig, maar het is wel fijn om te hebben.

Doordat de knoppen aan de linkerzijde zitten van de muis komt hier de grootste (en in mijn ogen enigste) minpunt naar voren: dit maakt de muis niet geschikt voor linkshandige spelers.

Ik heb enige tijd met de muis kunnen spelen en ik ben helemaal verkocht. Hij glijdt heerlijk over de muismat, ligt lekker in de hand en de muis is helemaal naar wens in te stellen om het maximale uit je spel te halen.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Uitwisselbare platen voor elk soort spel
  • Zeer aanpasbaar met de software

Minpunten

  • Niet voor linkshandigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Remco 26-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed instelbare gaming muis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust GXT 970 Morfix

Algemene score

8,0
Vanuit kieskeurig de Trust GXT 970Morfix muis mogen testen. De muis worden geleverd met verschillende zijkanten. Deze zijkanten zijn erg makkelijk te verwisselen. Ze worden stevig op hun plaats gehouden door magneetjes. 1 linkerzijkant heeft 3 knopen de ander 9. Voor de rechterkant hebben ze een normale gladde en 1 waar je vinger op kan rusten.

Het installeren is een eitje. USB erin en de computer herkend hem zelf. Om de kleuren en de knoppen in te stellen moet je nog wel even de software hiervoor downloaden en installeren.
In de software is dit erg makkelijk te doen. Je kunt heel simpel de functie aanpassen van de knoppen. De functies verschillen van het instellen van je DPI of allerlei multimedia functie zoals, volume aanpassen, play, stop, mute. Maar ook kun je er het openen van programma’s aanhangen zoals Mediaplayer, email of calculator.

Een leuke gimmick is dat je de kleur van de muiswiel kan laten veranderen als je de DPI van de muis veranderd. Je kunt de DPI in 6 stappen aanpassen met 2 knoppen bovenop de muis die je ook nog helemaal zelf kan configureren.

Verder ligt de muis goed in de hand. Het enigste wat ik mis is wat rubber op de zijkanten want hij kan soms wat glad aanvoelen. Dit is niet ideaal bij het gamen. Wat wel erg goed werkt is de snelheid die je haarfijn kan instellen.
Al met al een goede muis in zijn prijsklasse!

Pluspunten

  • Instellingen
  • verwisselbare platen
  • RGB

Minpunten

  • geen rubbers aan zijkant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erwin 25-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Betaalbare muis met heel veel functionaliteit voor gamers

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Trust GXT 970 Morfix

Algemene score

8,0
De Trust GXT 970 Morfix Gaming Mouse is een muis met veel mogelijkheden voor gamers.

De gevoeligheid van de muis (DPI) is nauwkeurig in te stellen en het is erg makkelijk om te schakelen tussen verschillende gevoeligheden.

Met behulp van de eenvoudig te installeren software kan de muis volledig worden aangepast aan de wensen. De software is gebruiksvriendelijk en omdat je ook macro's kunt toewijzen aan muisknoppen is het aantal mogelijkheden vrijwel onbeperkt.

Door de zijplaten te vervangen kan de muis worden aangepast aan de wensen, zowel wat betreft ergonomie als configureerbaarheid (tot maar liefst 14 knoppen)

De muis ziet er mooi uit en levert veel functionaliteit voor een redelijke prijs.

Pluspunten

  • Configureerbaarheid
  • Uiterlijk
  • Gebruiksvriendelijkheid software
  • Mogelijkheid om macro's te koppelen aan knoppen

Minpunten

  • Zijplaten laten soms makkelijk los
  • Standaardconfiguratie is niet heel logisch
  • Niet alle knoppen zijn even goed te bereiken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer