Russell Hobbs Retro - Reviews

Best Reviewed mei 2018 Russell Hobbs Retro
Best Reviewed mei 2018
Specificaties
Opwarm-functie
Ja
Kleuren
rood
Vermogen
1300 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MW 07-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Retro Broodrooster Red

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Eigentijds broodrooster die een stevige look heeft en je verwachtingen waar maakt in gebruik. 6 keuzes zitten erop om te bepalen hoe bruin je het brood wenst, brede broodlades waardoor je het brood er zowel in lengte als breedte er makkelijk in stopt. De mogelijkheid om het brood tussendoor even te controleren zonder je menukeuze af te breken vind ik zelf erg makkelijk en gebruik ik regelmatig. De temperatuurregelaar is niet alleen leuk qua design maar super handig in gebruik! De retrolook die je keuken echt afmaakt met de handigheden die je in 2017 wilt ervaren.

Pluspunten

  • Grote boterhammen passen makkelijk
  • Stevig design
  • Meerdere kleuren leverbaar
  • Bijzonder design
  • Veel gebruiks mogelijkheden

Minpunten

  • Nog niet tegen gekomen
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi retro design met die klok op de voorkant, en perfecte snel geroosterde toast! Een echte aanrader
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julia 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuk dat je nog kunt zien hoe lang het duurt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg mooi model. Je kunt makkelijk instellen hoe lang je het brood wilt roosteren en je kunt aan het metertje aflezen hoe lang het nog duurt tot hij klaar is. Je kunt er ook een bolletje bovenop leggen.

Pluspunten

  • Mooi model
  • Je kunt er ook een broodje bovenop leggen
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter de Bruin 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design goede werking

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ziet er leuk uit en geeft aan hoe lang het toasten nog duurt.
Tevens heeft het een handige functie zodat je tijdens het toasten de schuif omhoog kunt doen om te kijken hoe het er mee staat.
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AannaA 21-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
This toaster has a beautiful design. It also has great functionalities, such as a small clock to indicate the time that is left for the bread to pop up. Easy to clean as well. I highly recommend it.
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dionne 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wat een leukerd!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ja, ik heb 'm om zijn uiterlijk gekocht, maar de boterhammen komen er perfect uit. Het apparaat wordt wel behoorlijk warmer aan de buitenzijde dan ons vorige broodrooster, maar daar passen we ons wel aan aan.

Pluspunten

  • leuk uiterlijk hoor, word ik wel blij van
  • perfect geroosterde boterhammen

Minpunten

  • buitenzijde wordt best warm
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H.l.A. Janssen 29-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ontbijt

Algemene score

9,0
Bevroren brood uit het vriesvak komt binnen enkele minuten correct gebruind met de juiste vochtigheidsgraad op tafel.
De functionaliteit gaat in dit geval boven de mooie vormgeving

Pluspunten

  • vochtigheidsgraad
  • goed instelbaar met functietoetsen

Minpunten

  • tot nu toe geen
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies 25-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige en compacte toaster

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een krachtig apparaat. Ook bij bevroren rogge- of gerstebrood met een zeer stevige structuur is het brood snel ontdooid en heeft een krokante bite. In te stellen voor elk wat wils; licht of zwaar geroosterd. Het apparaat geeft de duur van het roosteren duidelijk aan. Jammer dat het alleen aan de linkerzijde de tijdsduur af te lezen is, hierdoor moet het altijd met de linkerzijde vrij geplaatst worden. Erg makkelijk in gebruik en goed schoon te maken.

Pluspunten

  • compact
  • krachtig

Minpunten

  • tijdmeter aan een zijde
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

L.C.E. 23-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede geroosterde broodjes!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat roostert erg snel. Brood wordt goed geroosterd. Daarnaast staat hij erg mooi in de keuken!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Roostert erg snel
  • Brood wordt goed geroosterd
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juan 13-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Russell Hobbs 21681-56 Retro Vintage

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Broodrooster met veel mogelijkheden wat betreft brood roosteren.Ook het retrodesign maakt van deze broodrooster een echte eyecatcher in je keuken.

Pluspunten

  • Veel noglijkheden
  • Mooi design

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beer 12-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat en brood lekker snel klaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, staat goed in de keuken, niet duur en het brood is lekker snel klaar. Handig kruimelbakje
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

FiAndriani 29-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind een goede product, best groot genoeg, en tuurlijk wel handig om broodjes te roosteren. De vorm is ook heel mooi, vooral de rode kleur is prachtig. Alleen als de brood klaar was, was ik een beetje geschrokken van de klik ijzer (een beetje lawaai). De rest beveel ik wel.

Pluspunten

  • Snel
  • Mooi vorm
  • Mooi rode kleur
  • Groot genoeg

Minpunten

  • Klik ijzer beetje lawaai
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

caroline 23-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Russell Hobbs broodrooster, mooi design met broodjeswarmer.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fantastisch product en een mooi design. In een mooie keuken zoals die van mij staat hij prachtig en hij werkt optimaal!

Pluspunten

  • kleurkeus en design
  • roostertijdindicator
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ella Leurink 22-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie vorm, werkt heel goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De kwaliteit-prijs verhouding is goed. De grote is goed om de boterhammen in te roosteren. Mooie kleur.

Pluspunten

  • mooie vorm
  • roostert goed
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska 20-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eerste dag gebruikt en nu al een topper!! Broodjes zijn precies goed en je kunt er ook nog mee ontdooien......hoe leuk wil je het hebben?
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer