Russell Hobbs Retro

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 57 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Retro op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MW 07-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Retro Broodrooster Red

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

10,0
Eigentijds broodrooster die een stevige look heeft en je verwachtingen waar maakt in gebruik. 6 keuzes zitten erop om te bepalen hoe bruin je het brood wenst, brede broodlades waardoor je het brood er zowel in lengte als breedte er makkelijk in stopt. De mogelijkheid om het brood tussendoor even te controleren zonder je menukeuze af te breken vind ik zelf erg makkelijk en gebruik ik regelmatig. De temperatuurregelaar is niet alleen leuk qua design maar super handig in gebruik! De retrolook die je keuken echt afmaakt met de handigheden die je in 2017 wilt ervaren.

Pluspunten

  • Grote boterhammen passen makkelijk
  • Stevig design
  • Meerdere kleuren leverbaar
  • Bijzonder design
  • Veel gebruiks mogelijkheden

Minpunten

  • Nog niet tegen gekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frank 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader Coole broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Een coole broodrooster en dat kan je letterlijk nemen. Niet alleen mooi van stijl en look, maar deze broodrooster wordt ook niet warm aan de buitenkant. Even getwijfeld omdat ik het merk niet ken, maar na een eerste gebruik direct overtuigd. Mooie design, past perfect naast de bijhorende koffiezet. Functioneel en design aan betaalbare prijs, het bestaat.

Pluspunten

  • mooie look
  • ideale afmetingen
  • doet wat ie moet doen :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lonneke Bergmans 17-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

8,0
Staat leuk op tafel en de kinderen vinden het heerlijk een warme boterham.
We hebben ook de waterkoker, leuke set samen.

Pluspunten

  • vormgeving
  • kleur

Minpunten

  • te snel opspringen, brood nog niet klaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nadia 04-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

10,0
Ik vind het een fantastische broodrooster die perfect past bij het koffiezetapparaat welke ik idem heb gekocht. De retro looks vind ik echt tof. De tijdaanduiding werkt perfect en een enorm pluspunt vind ik dat je de broodjes naar boven kunt liften tijdens het roosteren om te zien of ze nog niet te ver geroosterd zijn. In het begin is het altijd wat zoeken dus ik vind dit heel handig. Voor verschillende broodtypes is dit ook echt een pluspunt. Je kan de broodjes opnieuw laten zakken en het roosteren stopt niet. De kruimellade, de functies ontdooien en heropwarmen niet vergeten zo ook het hulpstukje om broodjes bovenop op te warmen. Echt een multifunctionele broodrooster welke we graag gebruiken!

Pluspunten

  • Tof design
  • Broodjeslifter tijdens het roosteren
  • Tijdaanduiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anika Kohne 18-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi Design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

7,0
Prachtige broodrooster, veel snufjes, erg snel, wel kleine opening, dus niet voor hele grote boterhammen

Pluspunten

  • Mooi Design
  • Snel
  • Verschillende snufjes

Minpunten

  • Grote boterhammen passen er niet goed in

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Nori 15-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Leuk apparaat. Doet wat het moet doen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

7,0
Werkt zoals verwacht. Snel. Ben er heel blij mee. Leuke kleur ook, ik wilde geen doorsnee broodrooster. Like👍

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MQ 09-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact retro style toaster with average

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

6,0
If you like retro styled toasters but is short on kitchen space then this could be for you. This toaster has a smaller footprint and is designed somewhat "deeper", allowing you to toast the widest part of a loaf that may have trouble fitting into other toasters. The toasting cycle is surprisingly short but weak, meaning that with certain types of more "dense" breads you may need two complete cycles at full power.

Pluspunten

  • Compact size
  • Attractive retro design

Minpunten

  • Weak toasting power (too fast)

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

lisette 17-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

10,0
mooie kleur - een pracht uitziend toestel
perfect regelen van de temperatuur
onderhoudsvriendelijk - uittrekbare lade om de kruimels te verwijderen
het geroosterd brood blijft een tijdje warm op het roostertje
zelfs de ontdooi roosterfunctie is ideaal als men geen vers brood in huis heeft

Pluspunten

  • prachtig afgewerkt toestel
  • ontdooiroosterfunctie
  • onderhoudsvriendelijk : uittrekbare kruimellade
  • het roosteren kan geregeld worden
  • handig die rooster : brood blijft langer warm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alma 16-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Het tijdsmetertje is ontzettend fijn om te hebben. Daarnaast komt de ondersteuning van het broodje ver omhoog waardoor ook kleine plakjes brood nog ver genoeg omhoog komen om ze zonder problemen uit het apparaat te krijgen. Verder doet het alles wat je van een broodrooster verlangt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Barbara 14-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker snel!

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Deze Russel Hobbs broodrooster is net zo mooi, handig en snel als zijn broertje de waterkoker die ik ook in bezit heb. Op deze broodrooster zitten handige knoppen zoals ontdooien en tijdens het roosteren even kunnen kijken hoe bruin het brood is. Daarna gaat het proces van weer verder waar het gebleven was. Het brood is heerlijk na het roosteren! Ik ben dik tevreden over dit product!

Pluspunten

  • ontdooi knop
  • snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Mooi retro design met die klok op de voorkant, en perfecte snel geroosterde toast! Een echte aanrader

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter de Bruin 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design goede werking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Ziet er leuk uit en geeft aan hoe lang het toasten nog duurt.
Tevens heeft het een handige functie zodat je tijdens het toasten de schuif omhoog kunt doen om te kijken hoe het er mee staat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

FiAndriani 29-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Ik vind een goede product, best groot genoeg, en tuurlijk wel handig om broodjes te roosteren. De vorm is ook heel mooi, vooral de rode kleur is prachtig. Alleen als de brood klaar was, was ik een beetje geschrokken van de klik ijzer (een beetje lawaai). De rest beveel ik wel.

Pluspunten

  • Snel
  • Mooi vorm
  • Mooi rode kleur
  • Groot genoeg

Minpunten

  • Klik ijzer beetje lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

caroline 23-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Russell Hobbs broodrooster, mooi design met broodjeswarmer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Fantastisch product en een mooi design. In een mooie keuken zoals die van mij staat hij prachtig en hij werkt optimaal!

Pluspunten

  • kleurkeus en design
  • roostertijdindicator

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ella Leurink 22-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie vorm, werkt heel goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
De kwaliteit-prijs verhouding is goed. De grote is goed om de boterhammen in te roosteren. Mooie kleur.

Pluspunten

  • mooie vorm
  • roostert goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.C.E. 23-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede geroosterde broodjes!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Het apparaat roostert erg snel. Brood wordt goed geroosterd. Daarnaast staat hij erg mooi in de keuken!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Roostert erg snel
  • Brood wordt goed geroosterd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Rockland 22-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super mooie, stijlvolle broodrooster!

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

8,0
In eerste instantie hebben we de rooster gekocht door zijn mooie vormgeving en wijzertje waarop staat hoelang het nog duurt voor het roosteren klaar is. Verder was de prijs goed in verhouding met de mogelijkheden

Pluspunten

  • vormgeving
  • prijs
  • compact

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Russell Hobbs Retro vintage cream broodrooster 19-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prachtige uitvoering

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Deze broodrooster heb ik samen met het koffiezetapparaat gekocht. Beiden prachtig uitgevoerd. Staan mooi in mijn keuken.

Pluspunten

  • uitvoering
  • fijn apparaat

Minpunten

  • geen minpunt
  • geen minpunt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fonne 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktisch en mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Paste perfect bij de retro waterkoker. Heel goede kwaliteit en functionaliteit. Is niet de kleinste broodrooster maar is wel een eye-catcher.

Pluspunten

  • Retro design
  • Mooie afwerkingz
  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Minpunten

  • Vrij groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Euphemia 09-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een sfeermaker, de Russell Hobbs retro broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

8,0
een handig te bedienen apparaat en bovendien een sfeermaker in de keuken.
De timer geeft aan wanneer het geroosterde brood gereed is voor consumptie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews