Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Specificaties
Kruimellade
Ja
Ontdooifunctie
Ja
Kleuren
rood, roestvrijstaal
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 28 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Colours Plus Long Slot op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nico H. 03-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleur en brede sleuf

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

10,0
Waren toe aan een nieuw broodrooster, na vergelijking kwam deze er voor ons als beste uit, degelijk apparaat en staat met zijn rode kleur ook mooi in de keuken. De garantie termijn is uitstekend.
Wij raden deze broodrooster zeer aan.

Pluspunten

  • Brede en lange broodgleuf
  • Buitenkant wordt niet warm

Minpunten

  • Redelijk kort snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jelle de Jong 29-06-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooi product maar gaat snel stuk

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

1,0
Mooi rooster en afgezien van de onhandige knopjes 2 jaar plezier van gehad... daarna ging hij direct kapot maar had nog een extra jaar garantie gekregen door het product bij Russell Hobbs te registreren. Klantenservice biedt geen enkel handreiking. Helaas we kunnen niets voor u doen... heb een ander merk gekocht.

Pluspunten

  • Breed rooster
  • heel mooi

Minpunten

  • gaat snel stuk
  • onhandige knopjes

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Boekholt 13-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

9,0
Mooie uitstraling. En vind de ontdooistand heel fijn. De prijs kwaliteit vind ik heel goed. Zeker in combinatie met de geld terug actie.
Van deze aankoop gaat u zeker geen slijt krijgen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andreas 11-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima geroosterd ook dikke plakken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

8,0
Ik heb heel wat onderzoek gedaan en had ook al een 'oude' long slot , neemt minder ruimte in en prima voor twee sneetjes. Ook groter maten en zelfs-ook zonder klem- voor een tosti te maken. Hij wordt niet heet aan de buitenkant en bruint mooi egaal.

Pluspunten

  • dik dun bagel stokbrood
  • mooie egale bruining

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Petra 08-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

9,0
Voldoet aan alle verwachtingen. De broodrooster ziet er mooi uit. Werking is eenvoudig en binnen enkel mituutjes heb je een lekker toast/ toastjes.

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

David 06-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gewoon goed geroosterde boterhammen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

8,0
Werkt zoals je verwacht. Goed design. Mooie kleur rood. De ontdooifunctie is handig voor het roosteren van bevroren brood.

Pluspunten

  • Goede rooster
  • Mooi

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Mary MacKay 06-01-2019
  • Product gekocht

Long Slice Toaster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

10,0
What a perfect toaster for over-sized bread, bagels, and other tasty bread products. We love it! The red color complements our kitchen decor, too. What a great purchase!

Reageer

Roba 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Mooie afwerking, sneedsjes brood zijn supersnel getoast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

9,0
Prima toaster; Mooi design en supersnel getoast brood.
Zeker een aanrader.
Bovendien kan je met een rekje er bovenop te plaatsen, broodjes opwarmen, een leuk extraatje.

Pluspunten

  • Zeer snel resumtaat
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ML NIEWOLD 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

TOP DESIGN ÉN KWALITEIT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

8,0
Top model, lang en slank, goed inpasbaar en geschikt voor zelfs stokbroden, daarmee multifunctional.

Pluspunten

  • MODEL
  • MEERVOUDIG GEBRUIK

Minpunten

  • GEEN
  • MISSCHIEN MEER KLEURSTELLINGEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 22-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

9,0
Verschillende diktes brood kunnen erin. Lekker bruin maar niet uitgedroogd. Het model hoeft niet in de kast opgeborgen te worden. Het staat mooi op het aanrecht.

Pluspunten

  • snel klaar
  • mooie kleur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 11-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hij is geschikt voor stukken stokbrood.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

8,0
Wij eten vaak geroosterd stokbrood.
En dat gaat prima met zo'n broodrooster.
Ook broodjes gaan er goed in als je ze doormidden snij

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J. Vos 31-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

7,0
vh opwarmen van broodjes ipv sneetjes, andere roosters hebben deze mogelijkheid niet. bovendien vindt ik RH producten heel mooi

Pluspunten

  • pistoletjes

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kier 29-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker lange brede ingang ook voor buitenissig brood

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

8,0
DOET WAT hij moet doen en ziet er mooi uit, en brood wordt bruin. Zelfs wit brood. Hoog wattage en dus redelijk snel, vergeleken met de vorige (HEMA)

Pluspunten

  • mooi
  • eenvoudig

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Anouk 27-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en handig broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

8,0
Broodrooster van Hobbs ziet er goed uit. Kun je dus prima op je aanrecht laten staan. Het broodrooster werkt prima. Simpel te bedienen. De sleuven zijn groot genoeg voor hele boterham.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Laura 04-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Rock 'n Roll je brood toasten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

9,0
Dit is de rolls royce onder de broodrooters: strak, solide en mooi vormgegeven. In werkelijkheid vind ik hem zelfs mooier dan op de foto. Hij is namelijk niet metallic, maar helder glanzend rood. Staat dus prachtig.
En hij doet het ook prima: niet te ingewikkeld met allerlei extra knopjes, gewoon duidelijk. Goede kwaliteit.

Pluspunten

  • solide
  • makkelijk in gebruik
  • prachtige vormgeving
  • doet zijn werk goed

Minpunten

  • metaal wordt warm, dus oppassen met aanraken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Matthijs 18-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet wat het moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

8,0
Prima broodrooster. Goede egale verwarming en genoeg ruimte voor grote en afwijkende broodmaten.
Snoer is wel iets aan de korte kant.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Talita Dokter 13-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

8,0
Gekocht via Bol.com en bevalt prima. Mooi designe en handig roostertje boven op. Broodjes zijn snel klaar en smaken goed. Handig de knop om brood eerder uit te werpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Yolanda 09-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi maar kort stekkersnoer

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

8,0
De broodrooster ziet er mooi uit en tot nu toe ben ik heel tevreden over de resultaten. Echter, ik heb een verlengsnoer moeten kopen omdat er een echt belachelijk klein snoertje aan zit. Het snoer van mijn vorige broodrooster ( Tomado), was wel lang genoeg voor het stopcontact.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Roostert goed

Minpunten

  • Kort snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Olivier 02-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Russell Hobbs roostert top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

9,0
Het is niet mijn eerste die ik koop. Ik had er een paar maanden terug al een gekocht voor ons vakantiehuisje. Omdat ie zo goed bevalt en we nu thuis een nieuwe nodig hadden, was de keuze snel gemaakt. Hij roostert lekker snel en de looks doen de rest.

Pluspunten

  • snel roosterwerk
  • de looks
  • overzichtelijke bediening
  • ruime sleuf

Minpunten

  • geen geconstateerd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

OA 28-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi retro uiterlijk

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

9,0
Gekozen voor een broodrooster van een betrouwbaar merk, goede bruikbaarheid en mooie look. Bovendien goede reviews voor deze broodrooster

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews