Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Specificaties
Kruimellade
Ja
Ontdooifunctie
Ja
Kleuren
rood, roestvrijstaal
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 37 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Colours Plus Long Slot op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nico H. 03-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleur en brede sleuf

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

10,0
Waren toe aan een nieuw broodrooster, na vergelijking kwam deze er voor ons als beste uit, degelijk apparaat en staat met zijn rode kleur ook mooi in de keuken. De garantie termijn is uitstekend.
Wij raden deze broodrooster zeer aan.

Pluspunten

  • Brede en lange broodgleuf
  • Buitenkant wordt niet warm

Minpunten

  • Redelijk kort snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hans 04-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

doet wat hij moet doen

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

9,0
Het is een goede kwaliteit ,ziet er mooi uit en is handig in gebruik. Voorkomt weggooien van oud brood en is handig om er stokbrood in warm te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

batija 22-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

tof design

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

9,0
Alleen al het leuke design is enorm aantrekkingspunt!! TOP!! Werkt snel en betrouwbaar. Prima te regelen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Samuel 10-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie degelijke broodrooster.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

9,0
Ik heb dit product via Coolblue gevonden, en de reden dat ik dit product gekocht heb is omdat er daar veel positieve reviews over dit product waren met weinig minpunten. Ik moet het product dus nog uitgebreid testen maar ik verwacht na alle reviews dat dat helemaal goed gaat komen! Het broodrooster ziet er mooi en luxe uit, niet zo'n standaard rooster op je aanrecht of waar je deze ook plaatst. Kortom ik ben erg blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Grote sleuf voor elk formaat brood.
  • Ontdooifuctie is super handig.
  • Handig rekje om je broodjes op te warmen.
  • Geleidelijke lift als brood geroosterd is.

Minpunten

  • Snoerlengte is prima maar mocht wel langer zijn.
  • Buitenkant word wel erg warm.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rob 09-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

10,0
Ideaal broodrooster, snel en mooi bruin geroosterd!
Bovendien mooi vormgegeven en de wanden blijven koel.
Kortom goed product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berend123 09-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wonderschoon, maar binnen 1 week stuk !

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

1,0
Eindelijk een fraai ogende broodrooster gevonden. Een week na ingebruikname jammer genoeg overleden : doet niets meer, geen stroom, geen warmte. Klantenservice vertelde me dat dit type ook NIET wordt gerepareerd. Blijkbaar is het dan een bekend en onherstelbaar probleem ? Geen goede beurt voor dit merk !

Pluspunten

  • fraai uiterlijk
  • lijkt degelijk
  • lange en brede sleuf voor brood

Minpunten

  • binnen 1 week stuk

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Russell Hobbs 10-01-2020

Beste Berend, wat ontzettend vervelend dat de broodrooster na een week al niets meer doet. Dit hoort uiteraard niet te gebeuren. Heeft u contact opgenomen met de partij waar u dit product heeft gekocht of met onze klantenservice? Wij helpen u in zo'n geval altijd verder, dus ik vind het vreemd om dit te lezen. Wilt u contact met ons opnemen? U kunt mailen naar marketing-bnl@eu.spectrumbrands.com

berend123 10-01-2020

Om misverstanden te voorkomen : vanzelfsprekend is het aankoopbedrag van de broodrooster teruggestort en inmiddels iheb ik een nieuwe van een ander merk aangeschaft. Dus op de afhandeling van het defect is verder niets aan te merken. Kost alleen weer veel tijd en moeite om het defecte apparaat fatsoenlijk in te pakken en terug te brengen naar de winkel en vervolgens (elders) een nieuwe uit te zoeken en te bestellen :-)
Wel tof van de marketing afdeling van Russel Hobbs dat ze hierboven alsnog reageren (ik heb nog geen contact met ze opgenomen).

Reageer

mooie rode broodrooster met enkele en lange gleuf 09-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Nog nooit zo'n perfecte toast gegeten!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

9,0
Mooie broodrooster met lange brede enkele gleuf. Het brood wordt heel gelijkmatig getoast.
Hij ziet er ook mooi uit en is simpel om mee te werken.

Pluspunten

  • Mooi
  • Makkelijk in gebruik
  • brede en lange gleuf is handig

Minpunten

  • Het elektrische snoer is kort

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Vicky 26-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig en mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

9,0
Mooi design, doet wat hij moet en handig met de extra brede en extra lange sleuf! Enig minpunt: heeft wel een zeer kort snoer.

Minpunten

  • zeer kort snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Andre van de Werken 23-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

8,0
Uitgekozen vanwege zijn looks. Is een mooi groot broodrooster met handig kruimel opvang bakje. En erg fijn dat er vanwege zijn lengte diverse formaten brood in passen.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Handig voor alle formaten boterhammen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard 09-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voor verschillende soorten brood te gebruiken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

10,0
Makkelijk in gebruik, brood komt er goed en mooi geroosterd uit. Handig rekje waar op broodjes opgewarmd kunnen worden.Dit broodrooster is een echte aanrader.

Pluspunten

  • Rekje en lengte en dikte van de gleuf.
  • Goede temperatuur regeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jelle de Jong 29-06-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooi product maar gaat snel stuk

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

1,0
Mooi rooster en afgezien van de onhandige knopjes 2 jaar plezier van gehad... daarna ging hij direct kapot maar had nog een extra jaar garantie gekregen door het product bij Russell Hobbs te registreren. Klantenservice biedt geen enkel handreiking. Helaas we kunnen niets voor u doen... heb een ander merk gekocht.

Pluspunten

  • Breed rooster
  • heel mooi

Minpunten

  • gaat snel stuk
  • onhandige knopjes

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Boekholt 13-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

9,0
Mooie uitstraling. En vind de ontdooistand heel fijn. De prijs kwaliteit vind ik heel goed. Zeker in combinatie met de geld terug actie.
Van deze aankoop gaat u zeker geen slijt krijgen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andreas 11-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima geroosterd ook dikke plakken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

8,0
Ik heb heel wat onderzoek gedaan en had ook al een 'oude' long slot , neemt minder ruimte in en prima voor twee sneetjes. Ook groter maten en zelfs-ook zonder klem- voor een tosti te maken. Hij wordt niet heet aan de buitenkant en bruint mooi egaal.

Pluspunten

  • dik dun bagel stokbrood
  • mooie egale bruining

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Petra 08-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

9,0
Voldoet aan alle verwachtingen. De broodrooster ziet er mooi uit. Werking is eenvoudig en binnen enkel mituutjes heb je een lekker toast/ toastjes.

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

David 06-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gewoon goed geroosterde boterhammen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

8,0
Werkt zoals je verwacht. Goed design. Mooie kleur rood. De ontdooifunctie is handig voor het roosteren van bevroren brood.

Pluspunten

  • Goede rooster
  • Mooi

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Mary MacKay 06-01-2019
  • Product gekocht

Long Slice Toaster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

10,0
What a perfect toaster for over-sized bread, bagels, and other tasty bread products. We love it! The red color complements our kitchen decor, too. What a great purchase!

Reageer

Roba 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Mooie afwerking, sneedsjes brood zijn supersnel getoast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

9,0
Prima toaster; Mooi design en supersnel getoast brood.
Zeker een aanrader.
Bovendien kan je met een rekje er bovenop te plaatsen, broodjes opwarmen, een leuk extraatje.

Pluspunten

  • Zeer snel resumtaat
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ML NIEWOLD 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

TOP DESIGN ÉN KWALITEIT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

8,0
Top model, lang en slank, goed inpasbaar en geschikt voor zelfs stokbroden, daarmee multifunctional.

Pluspunten

  • MODEL
  • MEERVOUDIG GEBRUIK

Minpunten

  • GEEN
  • MISSCHIEN MEER KLEURSTELLINGEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 22-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

9,0
Verschillende diktes brood kunnen erin. Lekker bruin maar niet uitgedroogd. Het model hoeft niet in de kast opgeborgen te worden. Het staat mooi op het aanrecht.

Pluspunten

  • snel klaar
  • mooie kleur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 11-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hij is geschikt voor stukken stokbrood.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus Long Slot

Algemene score

8,0
Wij eten vaak geroosterd stokbrood.
En dat gaat prima met zo'n broodrooster.
Ook broodjes gaan er goed in als je ze doormidden snij

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews