Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 22 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MMBV621M op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vacuümblender review 15-03-2022

Vacuümblender

Geschreven voor: Bosch MMBV621M

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Makkelijk in de bediening en werkt goed.
Daarnaast makkelijk schoon te maken.

De iphone applicatie werkt helaas minder goed.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

m**e@k**k.nl 07-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Doet wat hij doen moet.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMBV621M

Algemene score

7,0
Mooi apparaat die niet in een kleine keuken past. Het formaat is behoorlijk. zoals elke blender maakt hij redelijk wat geluid. Maar hij doet wat hij moet doen en dat doet hij goed.. Een van de functionaliteiten is vacuum trekken van de sapjes etc. Dit heeft voor mij geen meerwaarde.

Pluspunten

  • design
  • gebruikersgemak

Minpunten

  • formaat
  • geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

marijekoe 07-03-2022

MOOI apparaat!

Geschreven voor: Bosch MMBV621M

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een prima blender voor dagelijks gebruikt. Het voordeel van het vacuum zie ik persoonlijk niet maar dat komt misschien omdat ik alle sapjes meteen op drink. Blender is wel redelijk groot.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

h**z@h**l.com 24-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Geweldig apparaat, voor snelle lekkere smoothies!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMBV621M

Algemene score

7,0
Heel mooi makkelijk te gebruiken apparaat! Voor heerlijke smoothies!
Jammer dat het apparaat zo groot is, verder geweldig!

Pluspunten

  • Makkelijk en snel de lekkerste smoothies maken!

Minpunten

  • Vrij groot apparaat voor op het aanrecht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hesther 23-02-2022

Heel fijn apparaat die heerlijke smoothies maakt!

Geschreven voor: Bosch MMBV621M

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Top apparaat die heel makkelijk en snel heerlijke smoothies maakt! Minder fijn is dat hij vrij groot is.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Wendy 23-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Topding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMBV621M

Algemene score

8,0
Leuk ding blend goed en snel
Ook handig met de schoonmaaksysteem
Alleen de smoothies worden een beetje warm

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

dwijker@hotmail.nl 19-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beter een andere

Geschreven voor: Bosch MMBV621M

Algemene score

3,0
Het is een te duur vrij groot apparaat
Het werkt niet goed en met de kunststof kan is het heel kwetsbaar

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Dennis 19-02-2022

Redelijk apparaat

Geschreven voor: Bosch MMBV621M

Algemene score

6,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is een vrij groot apparaat
Past niet in een kast
Helaas vind ik het vaccineren van de blender niet handig je krijgt de deksel slecht los en hij
De blender hapert ook vaak
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

m**e@g**l.com 16-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie blender

Geschreven voor: Bosch MMBV621M

Algemene score

6,0
Eerlijk gezegd was ik bij het uitpakken aanvankelijk wat geïntimideerd door het apparaat. De blender kwam in een enorm grote doos. Gelukkig zat daar weer een kleinere doos met de blender in. Maar hoe dan ook, het is geen compact apparaat en je moet er dus de ruimte voor hebben in jouw keuken. Het vacuüm blenden was nieuw voor mij. Het was eerst wat wennen en puzzelen hoe de blender werkt, maar na een paar keer oefenen met zowel het vacuüm trekken van de grote mengkan als de kleinere meeneem-beker, kreeg ik er handigheid in. Ook moet je even handigheid krijgen met het afnemen van de deksel van de mengkan. Door aan het rode lipje bovenop te trekken, verbreek je het vacuüm. De 'snelle handleiding' die bij het apparaat geleverd wordt, hielp bij het begrijpen hoe het apparaat werkt. Ik vind met name de auto-stand erg handig. Deze begint met het vacuüm trekken en mixt daarna automatisch de ingrediënten tot een heerlijke luchtige smoothie. Wat fijn is, is dat de mengkan van prettig licht materiaal is gemaakt. De eerste paar keer blenden en vacuüm trekken gingen goed. Het apparaat deed perfect wat hij moest doen. Maar nu ineens klikt de vaccuüm-slang niet langer vast op de meeneem-beker. Kortom, ik kan de meeneem-beker niet langer vacuüm trekken zodat ik de smoothie langer vers kan houden. Ook zou het beter zijn als je ook de grote mengkan vacuüm zou kunnen zuigen, als je er al eens wat uitgeschonken hebt. Een ander nadeel is dat de grote mengkan moeilijk in mijn toch ruime koelkast past. Je bent daardoor eigenlijk wel verplicht om alles over te gieten in de kleinere meeneem-beker. Kortom, deze blender blendt perfect, maar ik zie nog wel wat verbeterpunten wat betreft grootte van het apparaat zelf als de mengkan en ook het vacuüm trekken werkt niet zoals het zou moeten.

Pluspunten

  • Doet zijn werk
  • Lichte grote mengkan
  • Handige meeneembeker
  • Staat stevig
  • Makkelijk te reinigen

Minpunten

  • Vacuüm slang werkt niet meer
  • Neemt veel plek in

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Marijke 16-02-2022

Mooie blender maar vacuüm slang werkt niet

Geschreven voor: Bosch MMBV621M

Algemene score

6,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Eerlijk gezegd was ik bij het uitpakken aanvankelijk wat geïntimideerd door het apparaat. De blender kwam in een enorm grote doos. Gelukkig zat daar weer een kleinere doos met de blender in. Maar hoe dan ook, het is geen compact apparaat en je moet er dus de ruimte voor hebben in jouw keuken. Het vacuüm blenden was nieuw voor mij. Het was eerst wat wennen en puzzelen hoe de blender werkt, maar na een paar keer oefenen met zowel het vacuüm trekken van de grote mengkan als de kleinere meeneem-beker, kreeg ik er handigheid in. Ook moet je even handigheid krijgen met het afnemen van de deksel van de mengkan. Door aan het rode lipje bovenop te trekken, verbreek je het vacuüm. De 'snelle handleiding' die bij het apparaat geleverd wordt, hielp bij het begrijpen hoe het apparaat werkt. Ik vind met name de auto-stand erg handig. Deze begint met het vacuüm trekken en mixt daarna automatisch de ingrediënten tot een heerlijke luchtige smoothie. Wat fijn is, is dat de mengkan van prettig licht materiaal is gemaakt. De eerste paar keer blenden en vacuüm trekken gingen goed. Het apparaat deed perfect wat hij moest doen. Maar nu ineens klikt de vaccuüm-slang niet langer vast op de meeneem-beker. Kortom, ik kan de meeneem-beker niet langer vacuüm trekken zodat ik de smoothie langer vers kan houden. Ook zou het beter zijn als je ook de grote mengkan vacuüm zou kunnen zuigen, als je er al eens wat uitgeschonken hebt. Een ander nadeel is dat de grote mengkan moeilijk in mijn toch ruime koelkast past. Je bent daardoor eigenlijk wel verplicht om alles over te gieten in de kleinere meeneem-beker. Kortom, deze blender blendt perfect, maar ik zie nog wel wat verbeterpunten wat betreft grootte van het apparaat zelf als de mengkan en ook het vacuüm trekken werkt niet zoals het zou moeten.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Karolina 16-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Geweldig product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMBV621M

Algemene score

8,0
Geweldig vacuüm blender die door een druk op de knop een perfecte smoothie maakt. Door zijn scherpe messen zorgt er voor dat je fruit en groenten zo worden gemixt dat je geen stukjes in je smoothie hebt. Door de vacuüm blender zorgt hij ervoor dat jouw producten perfect met elkaar mengen waardoor je een mooie gladde smoothie hebt, en waardoor de zware producten niet naar de bodem zakken van je glas ook niet als je de smoothie een paar uurtjes laten staan. Wat ook mooi is is dat er een schoonmaak optie is waardoor je snel kan schoonmaken. Door de mooie design passie prima op je keuken aanrecht.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Mooi design
  • Ideaal voor een smoothie te maken

Minpunten

  • Geluid
  • Groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karolina 13-02-2022

Geweldig apparaat

Geschreven voor: Bosch MMBV621M

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Voor het eerst de Bosch Vacuüm blender mogen uitproberen, eerste indruk was dat het een prachtig stevig apparaat is die niet te veel ruimte inneemt. Door de nopjes onder in blijft het apparaat stevig staan. Ik heb al meerdere smoothies uitgeprobeerd en elke keer komen ze als een plaatje er uit! Het apparaat mengt de producten erg goed zodat alle fruit of groenten zo gesneden is dat je geen kleine stukjes in je smoothie terug vindt. Door de vacuüm is de smoothie te sekt mooi gemengd en zakt de zware groenten en fruit niet naar de bodem.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Wendy 12-02-2022

Leuk ding

Geschreven voor: Bosch MMBV621M

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hij blend erg snel en goed
Ook met handige schoonmaakfunctie en vacuüm functie
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

a**s@g**l.com 11-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi apparaat met goed resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMBV621M

Algemene score

8,0
Mooi apparaat. Niet gedacht dat het zo groot zou zijn. Hij neemt veel ruimte in op het aanrecht en past niet in een kastje. Resultaat van smoothies zijn prima, smaak is heerlijk en kleur blijft lang goed.
Bij het blenden wel lawaaierig maar duurt niet lang

Pluspunten

  • Mooi apparaat
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Gemakkelijk te reinigen

Minpunten

  • Lawaaierig
  • Groot

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

An47 11-02-2022

Blender

Geschreven voor: Bosch MMBV621M

Algemene score

8,0
Mooi apparaat. Hij is wel erg groot en neemt daardoor veel ruimte in op het aanrecht en past daardoor niet ineen kastje. Vacuüm werkt goed, smoothies blijven mooi van kleur en smaken prima. Bevroren fruit heeft ie het soms lastig mee.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Annemiek 11-02-2022

Niet wat ik ervam had verwacht

Geschreven voor: Bosch MMBV621M

Algemene score

6,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De blender is enorm. Past niet in een standaard keukenkastje. Toch een nadeel. Maar vol goede moed proberen. De eerste smoothie die ik maakte moest een tijdje draaien voor alles was geblend waardoor de smoothie wat aan de warme kant was. Latere smoothie waren ook allemaal warm, behalve de smoothies met bevroren producten. Het blenderen van bevroren dingen kost deze blender wat meer moeite dan ik van mijn vorige blender gewend was. Ook maakt de blender vrij veel herrie. Over de vacuüm functie ben ik wel enthousiast. De smoothies blijven langer mooi van kleur. De extra beker is ook super handig.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

a**r@h**e.nl 11-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Viel mij tegen

Geschreven voor: Bosch MMBV621M

Algemene score

5,0
De blender is enorm. Past niet in een standaard keukenkastje. Toch een nadeel. Maar vol goede moed proberen. De eerste smoothie die ik maakte moest een tijdje draaien voor alles was geblend waardoor de smoothie wat aan de warme kant was. Latere smoothie waren ook allemaal warm, behalve de smoothies met bevroren producten. Het blenderen van bevroren dingen kost deze blender wat meer moeite dan ik van mijn vorige blender gewend was. Ook maakt de blender vrij veel herrie. Over de vacuüm functie ben ik wel enthousiast. De smoothies blijven langer mooi van kleur. De extra beker is ook super handig.

Pluspunten

  • Vacuümfunctie
  • Éxtra beker

Minpunten

  • Warme smoothie
  • Niet heel krachtig
  • Erg groot

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

b**r@z**t.nl 19-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tevreden klant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMBV621M

Algemene score

9,0
Mijn blender ontplofte. Toen ben ik goed na gaan denken wat wil ik er voor terug. Wat ga ik ermee doen. En wat verwacht ik.
Dat het een bosch apparaat moest worden was ik eigenlijk al snel uit. Mezelf ingelezen en deze gekozen. Ben zeer tevreden.
De voeding stoffen blijven door ee vacuum goed bewaard.
Daarbij is de service van Bosch super.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marij 16-08-2021

Fijne blender

Geschreven voor: Bosch MMBV621M

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hele fijne vaccuum blender. Binnen twee seconden mn tomaten verpulverd en werkt ook verder echt top. Enige jammere vind ik dat de kan van plastic is en niet van glas, maar dat is enige minpunt dat ik kan bedenken:-)
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Klara 06-11-2020

Beste koop ooit

Geschreven voor: Bosch MMBV621M

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Sinds ruim 3 weken kan ik genieten van deze fantastische apparaat . In verleden heb ik verschillende blenders gehad ,maar van geen was ik zo blij als van deze . Ik vind deze blender zo geweldig omdat hij pureert groente ,fruit en verschillende zaadjes zo fijn dat je een fluwelige massa krijgt,zelfs boerenkool proef je niet onder jouw tong . Dit effect helpt enorm om gezonde producten te “smokkelen “ welke de meeste kinderen niet willen eten. Wat ik ook zo geweldig vind ; er is meer smaak van smoothies vergeleken met andere blenders . Naast dat de kleur van een smoothie is intensiver en de smoothie is bereid zonder vieze schuim boven . Gewoon puur natuur. Ik heb gekozen deze blender vooral o.a. omdat deze blender kan mixen met vacuüm en omdat kan voorbereiden extra flessen voor de hele familie bv. werk ,school dag . Dat is voor mij super optie ,vooral dat smoothies veranderen niet van smaak of kleur . Natuurlijk moet je apart kopen extra flessen ,maar dat is een eenmalige investering. De blender is best lawaaierig als mix jij met automatische vacuüm programma, maar door die andere belangrijkste punten kan ik hem dat vergeven. Van het begin had ik een beetje moeite met open deksel na het mixen ,maar nu heb ik het onder controle . Nu weet ik dat moet ik even ventiel omhoog doen en dan gaat het deksel makkelijk open. Ik vind deze blender best duur ,maar zeker weten het geld waard , omdat door deze blender mijn kinderen begonnen eten erg veel verschillende soorten groente en fruit welke eerder niet . Naast dat als je het slim aanpakt kunnen smoothies helpen met afvallen zonder rare diëten ,dus op een normale gezonde manier. Dankjewel Bosch voor dit geweldig product .
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews