[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Sinds ruim 3 weken kan ik genieten van deze fantastische apparaat . In verleden heb ik verschillende blenders gehad ,maar van geen was ik zo blij als van deze . Ik vind deze blender zo geweldig omdat hij pureert groente ,fruit en verschillende zaadjes zo fijn dat je een fluwelige massa krijgt,zelfs boerenkool proef je niet onder jouw tong . Dit effect helpt enorm om gezonde producten te “smokkelen “ welke de meeste kinderen niet willen eten. Wat ik ook zo geweldig vind ; er is meer smaak van smoothies vergeleken met andere blenders . Naast dat de kleur van een smoothie is intensiver en de smoothie is bereid zonder vieze schuim boven . Gewoon puur natuur. Ik heb gekozen deze blender vooral o.a. omdat deze blender kan mixen met vacuüm en omdat kan voorbereiden extra flessen voor de hele familie bv. werk ,school dag . Dat is voor mij super optie ,vooral dat smoothies veranderen niet van smaak of kleur . Natuurlijk moet je apart kopen extra flessen ,maar dat is een eenmalige investering. De blender is best lawaaierig als mix jij met automatische vacuüm programma, maar door die andere belangrijkste punten kan ik hem dat vergeven. Van het begin had ik een beetje moeite met open deksel na het mixen ,maar nu heb ik het onder controle . Nu weet ik dat moet ik even ventiel omhoog doen en dan gaat het deksel makkelijk open. Ik vind deze blender best duur ,maar zeker weten het geld waard , omdat door deze blender mijn kinderen begonnen eten erg veel verschillende soorten groente en fruit welke eerder niet . Naast dat als je het slim aanpakt kunnen smoothies helpen met afvallen zonder rare diëten ,dus op een normale gezonde manier. Dankjewel Bosch voor dit geweldig product .
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com