Bosch MMBV621M

Best Reviewed sep 2020 Bosch MMBV621M
Best Reviewed - september 2020
Specificaties
Vermogen
1000 watt
Inhoud mengbeker
1,5 liter
Fabrikant kleur(en)
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MMBV621M op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Danielle 19-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne vacuumblender die geen moeite heeft met bevroren fruit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMBV621M

Algemene score

9,0
Erg fijne Vacuumblender je merkt echt dat de producten in een hele andere structuur uit de blender komen als je de vacuumfunctie gebruikt. Ik ben helemaal om! Ook is het verder een erg fijne blender en heeft geen moeite met welke voedingsmiddelen je er ook maar in stopt. Ik gebruik deze blender veel vaker dan ik mijn andere minder krachtige blender gebruikte.

Pluspunten

  • Cleanfunctie
  • Vaatwasserbestendig
  • Vacuumfunctie
  • Accessoires los bij te kopen
  • Ondanks vacuum -eten tot 60oC blenden

Minpunten

  • Prijziger dan andere vacuumblenders

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gert 11-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De beste Blender na veel onderzoek

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMBV621M

Algemene score

10,0
Na veel onderzoek onder de blenders hebben we deze Bosch Blender VitaMaxx gekozen. Alle functies waar wij naar op zoek waren zitten er op en met name de vacuüm functionaliteit waarbij de vitamines heel blijven (ja apart voor een Blender).

Pluspunten

  • vacuüm functionaliteit
  • roestvrije stalen mesjes
  • solide product
  • schoonmaakfunctie
  • icecrusher

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 09-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Krachtige blender met vacuüm functie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMBV621M

Algemene score

8,0
Krachtige blender met een grote kan met vacuüm functie voor egale, romige smoothies, maar ook voor het crushen van ijs. Door de zuignapjes staat hij erg stevig. Het apparaat heeft een handige automatische reinigingsfunctie. De kan kan ook gewoon in de vaatwasser. Met de meegeleverde slang kun je de meegeleverde drinkbeker vacumeren waardoor je smoothie lang vers blijft. De blender is redelijk prijzig, maar je kunt met dit apparaat ook je etenswaren vacumeren met de bij te bestellen opbergdozen.

Pluspunten

  • krachtige blender
  • staat stevig
  • automatische reinigingsfunctie
  • kan met grote inhoud
  • vacuüm funtie

Minpunten

  • prijs
  • luidruchtig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

BiancaH1973 09-10-2020

Krachtige blender met vacuüm functie

Geschreven voor: Bosch MMBV621M

Algemene score

10,0
Krachtige blender met een grote kan voor egale, zachte smoothies. Hij staat stevig door de handige zuignapjes en heeft een handige reinigingsfunctie. De kan kan ook gewoon in de vaatwasser. Door de vacuüm functie worden je smoothies heerlijk glad en romig. Je kunt ook een grote hoeveelheid maken voor twee dagen. Voor de volgende dag doe je de smoothie in de meegeleverde meeneembeker en gebruik je de meegeleverde slang om je smoothie vacumeren waardoor deze de volgende dag ook nog lekker vers is. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anjani 29-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Smoothies hebben een volle smaak en blijven veel langer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMBV621M

Algemene score

7,0
Ik heb de blender nu enkele weken in gebruik, maar helaas is deze blender te groot voor mijn keuken. Het apparaat is te groot en hoog, hij past hierdoor niet in de kast of op mijn aanrecht onder de bovenkastjes, de grote beker past ook niet in mijn koelkast. Daarnaast vind ik het apparaat moeilijk in gebruik, je moet op harstikke veel dingen letten om het juist te gebruiken. Ook blend het niet goed wanneer je niet genoeg vloeibare ingrediënten gebruikt, de ingrediënten die bovenop liggen, blijven bovenop liggen. Doordat je de bovenstuk op de deksel vastmaakt, kun je de beker niet makkelijk openmaken om meer ingrediënten erbij te gooien. Beetje irritant als je iets vergeten bent. Ook de schoonmaak-optie werkt niet optimaal, zaadjes en gedroogde resten worden niet goed schoongemaakt en moet je dus alsnog een spons gebruiken, de mes wordt wel goed schoon en dat is ook meestal het moeilijkste schoon te krijgen. Ook vind ik het lastig om de beker vast te maken op de standaard en hem weer lost te krijgen, dit gaat niet altijd makkelijk ondanks de indicatie op de beker en standaard.
Ondanks dit alles raad ik het product wel aan. Ik vind het namelijk wel fijn dat de bekers van kunststof zijn, gezien ik onhandig ben en met glas ben ik altijd bang dat deze kapot valt wanneer ik het per ongeluk zou laten vallen. De zuignappen zorgen ook ervoor dat het apparaat stevig blijft staan tijdens het blenden. Door de vacuümoptie blijft je smoothie langer goed, zelfs de vierde dag was mijn smoothie nog vers. Qua smaak is de smoothie ook wat minder waterig dan met een normale blender. Ik raad dit product aan, mits je echt gebruikt maakt van de vacuümoptie. Jammer genoeg past het apparaat niet in mijn keuken noch mijn koelkast en vind ik het te moeilijk in gebruik, voor mij gaat hij dus terug. Wanneer je graag grote hoeveelheden in een keer maakt en je genoeg plek hebt in je keuken en koelkast, dan is dit product heel handig. De vacuümoptie werkt goed en houdt je smoothies echt langer goed.

Pluspunten

  • Vacuumoptie
  • Blend goed
  • Blijft stevig staan door zuignappen
  • Mooi design

Minpunten

  • Groot
  • Moeilijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Jvdlk 29-09-2020

Meer verwacht voor het geld

Geschreven voor: Bosch MMBV621M

Algemene score

4,0
Via the insiders heb ik dit product mogen testen. Op het eerste oog een mooi apparaat. Wat mij tegenvalt is de plastic kan. Vind ik erg goedkoop voor zo'n duur apparaat. De blender maakt veel lawaai en ik vind dat het mixen met bevroren fruit niet goed werkt. De messen draaien maar gebeurd verder niet veel. Voor sauzen maken en smoothies met vers fruit werkt het goed. Maar voor het geld valt het erg tegen. Het zelf reinigen is wel super handig!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

belinda 27-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

prijzige, maar romige smoothies

Geschreven voor: Bosch MMBV621M

Algemene score

7,0
Dit apparaat mogen testen. Hij maakt heerlijke smoothies, dat is echt een verschil met een blender zonder vacuüm. Krachtig, maar let op dat je er voldoende vloeistof bij doet. Wanneer je iets maakt van bijv bevroren fruit is dat wel een nadeel, dan heb je kans dat het waterig/dun wordt, doordat ie toch vastloopt. ik heb regelmatig tussen het blenden door moeten roeren en dan ben je wel even ene poosje zoet, want het deksel is er niet 1,2,3 af. Ook heeft het apparaat vaak aan gestaan, doordat je niet duidelijk ziet of hij in gebruik is.
Het schoonmaken is leuk, maar kan in een gewone blender ook. Ik zou het fijn vinden wanneer alles in de vaatwasser zou kunnen, ook het meeneem flesje. Heel fijn vind ik de goede zuignapjes, de plek om het accessoire op te bergen en na vacuüm maken van de smoothie was hij echt verrukkelijk.. Maar de aanschafwaarde is hoog voor dat wat je extra krijgt.

Pluspunten

  • krachtig
  • opbergplek accessoire
  • staat stevig
  • resultaat smoothie
  • formaat kan

Minpunten

  • lawaaii
  • verwijderen deksel
  • aan/uit onduidelijk
  • receptenboek niet in nederlands

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

K-vin84 27-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede blender

Geschreven voor: Bosch MMBV621M

Algemene score

8,0
Deze blender werkt zeer prettig. De producten in de blender worden goed vermalen (bij andere blenders moet je nog wel eens tussendoor alles omscheppen, dat hoeft hier niet). Ook de 'ice-crush' functie is een mooie aanvulling (lekker voor in een cocktail of als je ijsslush wilt maken). De blender heeft ook een reinigingsfunctie, waardoor schoonmaken makkelijk is (vaak een ding waar ik tegenop zie). Tot slot is de vacuumfunctie een erg fijne aanvulling. Je kunt producten lang bewaren! De blender is wel groot, dus je moet wel ruimte in je keuken hebben

Pluspunten

  • sterk
  • reinigingsfunctie

Minpunten

  • groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Akgunn 26-09-2020
  • Product getest

Prachtige aparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMBV621M

Algemene score

10,0
Dit aparaat is zeer krachtig. Daarnaast is die ook minder luidruchtig. Smoothies worden heel fijn waardoor het extra smooth wordt. Het vacuum functie is extreem handig voor het vers bewaren van Smoothies waardoor je bijvoorbeeld zoals bij banaam appel geen bruine smoothie heb. Ook voor het breiden van babyvieding zoals fruit of groente is het zeer handig. Aparaat is wel wat aan de grote kant.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Blendt zeer fijn
  • Stil
  • Vacuum functie

Minpunten

  • Groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leoniek13 21-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Voor romige smoothies die langer houdbaar blijven

Geschreven voor: Bosch MMBV621M

Algemene score

9,0
Ik heb de Bosch VitaMaxx MMBV621M vacuümblender mogen testen via Insiders. De blender is me erg goed bevallen. De smoothies kwamen romiger uit de blender dan uit m’n oude blender én door de vacuümfunctie bleef m’n smoothie tot zelfs de volgende dag er smakelijk uitzien én smaakte deze ook nog prima.

Het ontluchten van de kan is wel even lastig als je deze van de blender afhaalt. Het ventieltje is wat stug. Ook het deksel van de kan halen gaat wat stroef. Maar dit is ook wel weer een goed teken, dat alles goed afgesloten wordt.

Het apparaat is wel erg groot en maakt best wat geluid, maar ook dit is minder dan m’n oude blender. Het apparaat staat mooi stabiel en blijft door z’n zuignapjes ook super goed staan.

De vacuümfunctie op de apart bijgeleverde beker werkt ook erg goed. Je kunt de vacuümfunctie ook gebruiken om ander voedsel langer houdbaar te maken.

Het enige minpuntje vond ik dat m’n wortel niet helemaal fijn werd gemalen, waardoor ik af en toe een stukje wortel in m’n mond had. Eerlijk gezegd niet echt smakelijk als je alleen smeuïgheid verwacht.

Er zit ook een schoonmaakfunctie op, maar deze heb ik niet getest. Ik spoel m’n kan en deksel altijd gelijk af na gebruik en doe het dan later door een sopje (of in de vaatwasser), maar kan me voorstellen dat het handig kan zijn.

Ik vind het apparaat wel wat aan de prijzige kant.

Pluspunten

  • Langer houdbaar
  • Romige smoothies

Minpunten

  • Formaat
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Tim 21-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima machine, wel wat groot en lawaaierig

Geschreven voor: Bosch MMBV621M

Algemene score

7,0
Een mooi apparaat met een robuuste en strakke uitstraling. Dankzij het vacuümsysteem krijg je geen bubbels in je product. Veel delen kunnen los waardoor hij makkelijk schoon te maken is. De auto functie doet goed zijn werk. Prima machine echter wel veel lawaai en hij is nogal groot. De extra vacuüm beker drinkt wat lastig door de vorm.

Pluspunten

  • Geen bubbels in je product
  • staat stevig met de zuignappen
  • auto functie
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • groot
  • veel lawaai
  • ventiel voelt fragiel aan
  • zuignapjes voelen fragiel aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Menno 21-09-2020

Degelijk apparaat met veel mogelijkheden en goed r

Geschreven voor: Bosch MMBV621M

Algemene score

8,0
Een hele fijne blender die goed is in waar het voor dient, namelijk een perfecte mix/smoothie die ook nog eens vaccum wordt gemaakt waardoor houdbaar. Degelijk apparaat wat wel betekent dat je stevig moet klikken en bij openen lucht moet bijvullen. Maakt stevig geluid maar vind ik zelf niet zo'n probleem en hij staat er wel (maar mooi apparaat hoor). Meerdere handige functies (automatisch, handmatig, crushen) en extra vacuum fles. Ik kan hem aanraden [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Iris 19-09-2020
  • Product getest

Mooi design, krachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMBV621M

Algemene score

8,0
Een mooie blender met een functie waarvan ik niet wist dat het bestond.
Uiteraard direct getest, smoothie gemaakt met de vacuümfunctie, daarna de hele beker in de koelkast een nachtje bewaard. Normaal verliest een smoothie zijn kleur, zeker met banaan. Dat was nu niet het geval.
Tip: laat diepvries fruit even een paar minuutjes ontdooien, dan mengt het gemakkelijker.
De schoonmaak functie is top, ook het slimmigheidje dat je met de deksel het mes los kunt draaien is erg handig. Daarnaast fijn dat bijna alles in de vaatwasser mag!

Pluspunten

  • Krachtig apparaat
  • Mooi design
  • Makkelijk schoon te maken
  • Smoothie langer houdbaar

Minpunten

  • Vrij groot apparaat
  • Luid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

onlinetester 18-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

krachtige blender, mooi design

Geschreven voor: Bosch MMBV621M

Algemene score

9,0
Mooi vorm gegeven apparaat, echter is deze wel erg hoog waardoor het niet in een standaard keukenkast past, dat is erg jammer want als je de blender niet op je aanrecht wilt zetten dan is er (bij mij) weinig plaats. Deze blender staat erg stabiel door de zuignapjes aan de onderkant. De vacuümzuiger is aan de zijkant van het apparaat op te bergen, handig. De blender zelf is heel krachtig, al moet je wel wat vocht toevoegen als je bevroren fruit direct uit de vriezer erin doet, anders krijg je een ronddraaiend geheel als een blok. Aan de led-verlichting, is niet heel duidelijk te zien of het apparaat aan of uit staat. De schoonmaakfunctie vind ik persoonlijk handig maar de bovenkant van de kan wordt niet echt goed schoon, het sop komt niet hoog genoeg. De bodem met de messen worden wel goed schoon, zo hoef je niet met een spons of borstel langs de messen die vaak lastig zijn schoon te maken. Om de kan goed op het onderstel te klikken moet je wel even oefenen, ook het deksel op de kan is er niet gemakkelijk vanaf te halen, vergt nogal veel kracht, voor oudere mensen lijkt me dit niet handig. De vacuüm functie gaat bij de grote kan automatisch, bij de kleinere beker wel gemakkelijk te installeren, handig als je jouw bereiding wat langer wil bewaren zonder smaak en kleur verlies. Ook erg handig is de beker met de dop die je er af kunt halen zodat je direct uit de beker kunt drinken. Apparaat werkt uitstekend.

Pluspunten

  • stabiel door zuignapjes aan de onderkant
  • krachtige motor
  • mooi design
  • messen kunnen automatisch gereinigd worden.
  • vacuüm zuiger voor langere houdbaarheid

Minpunten

  • hoog apparaat, past niet in elke keukenkast
  • deksel eraf halen kost behoorlijk wat kracht
  • automatische schoonmaak niet helemaal tot bovenin

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bloesem 18-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fantastische vacuum blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMBV621M

Algemene score

10,0
Bij het openen van de verpakking tref ik een goed ogende maar ook zeer degelijke blender aan inclusief een “drinkbeker” en een apart slangetje om vacuum te trekken. Meteen uitproberen dacht ik na vluchtig de handleiding doorgelezen te hebben. Ik plaats het apparaat op het aanrecht en het valt mij meteen op hoe stabiel deze aanvoelt, dit komt mede door de kleine goede zuignapjes. Vervolgens meteen een smoothie maken, heerlijk vers fruit erin en gaan! Tot mijn verbazing gaat dit heel rap en valt het geluidsniveau ook reuze mee. Eerst trekt hij even vacuum en daarna gaat hij blenden. Het apparaat blijft stabiel en binnen een mum van tijd een heerlijke smoothie bereid. Wat een fantastisch apparaat, gladde mooie smoothie. Een gedeelte ervan in de bewaarbeker gedaan en die vervolgens met het slangetje ook vacuüm getrokken, werkt perfect en blijft inderdaad langer goed en geen laagjes in de smoothie. Dus de smoothie is zelfs smoothier! Ook lekkere (mango) lassie ermee maken. Wat mij betreft een aanrader!

Pluspunten

  • Vacuum optie
  • Design
  • Stabiliteit
  • Snel
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baby_becca 16-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fantastische blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMBV621M

Algemene score

9,0
Ik ben echt heel blij met deze blender. De blender is gemakkelijk in het gebruik. Hij staat stevig op het aanrecht en ziet er mooi uit in de keuken. Hij is wel wat groot, daarom heb ik de blender bij ons in de bijkeuken geplaatst je kan hem namelijk niet gemakkelijk opbergen in een standaard keukenkast. De auto functie is heel fijn, de blender geeft zelf aan hoe lang hij moet blenden en de smoothies komen er standaard smooth uit.

Ook de vacuum functie wordt hier standaard gebruikt, de rest van de smoothie gaat in de handige to go fles en deze is snel vacuumgezogen met de slang en zo blijft de smoothie heerlijk vers en kan je op een later moment weer van een smoothie genieten. De schoonmaakfunctie heeft vooral meerwaarde als je snel opnieuw een smoothie wilt maken of als je geen afwasmachine hebt. Mijn voorkeur is om de kan en to go beker in de afwasmachine te doen. Volgens de gebruiksaanwijzing blijven deze mooi ook na veelvuldig afwassen in afwasmachines. Ik lees dat veel mensen aangeven moeite te hebben met het verwijderen van het deksel, als je echter het vacuumventiel voldoende lang optilt, of deze optilt terwijl je het deksel verwijderd is het echt geen probleem.

Ook mijn zoontje van 5 vindt de smooties heerlijk, en het is echt een aanrader om aan smoothies te beginnen als je meer fruit en groente wilt eten. Het receptenboekje wat erbij zit helpt je op weg om de lekkerste (groene) smoothies te maken. De recepten zijn ook super gemakkelijk en een smoothie is zo gemaakt. Bovendien is het erg leuk om te doen en om te kijken naar hoe de smoothie gemaakt wordt.

Ik vind het jammer dat de kan van plastic is en niet van glas.

Pluspunten

  • Kan in de vaatwasser
  • Auto functie
  • Vacuum functie

Minpunten

  • Groot
  • Kan niet van glas

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer