Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 17 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MMB2111S op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

e**f@l**e.nl 09-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compacte blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB2111S

Algemene score

8,0
Met de Bosch Vita Power mini blender maak ik snel een heerlijke smoothie. Met een gevulde beker kan ik 4 glaasjes voor mijn gezin vullen, ondanks de vrij compacte vormgeving van het product.
Het gebruik is simpel: ingrediënten in de beker stoppen, het zwarte deel met de messen erop draaien en dit geheel op het onderstel draaien. Door de knop in te drukken, niet geruisloos maar ook niet heel veel lawaai, is in een handomdraai de smoothie goed gemixt en klaar om te drinken.
Zelf gebruik ik de drinkdeksel die ook geleverd is niet omdat ik een sapje/smoothie vers het lekkerste vind en de beker dan te groot/vol vind om helemaal te vullen met een drankje (ik eet dan liever iets waar ik op kan kauwen). Maar voor iemand die op deze manier extra fruit/groente/eiwitten etc. wil eten kan dit prettig zijn.
Het schoonmaken van de blender is heel gemakkelijk. Ik spoel deze om, doe er daarna een druppeltje afwasmiddel in met wat water en blender dit dan. De beker wordt hierdoor mooi schoon en hoeft niet meer de afwas(machine) in. De opening van de beker is groot genoeg voor mijn hand en een theedoek om deze droog te maken.

Pluspunten

  • Niet groot dus gemakkelijk opbergen
  • Groot genoeg voor 4 glaasjes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stephanie 01-03-2022

Fijne compacte blender

Geschreven voor: Bosch MMB2111S

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooi design en lekker compact. Hij is makkelijk in gebruik al had ik wel wat moeite om het glas op het apparaat te krijgen. Voor de rest een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Coesje 28-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Kleine en krachtige blender met to-go beker.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB2111S

Algemene score

9,0
Ik ben blij verrast door dit product. Ik maak vaak smoothies in de keukenmachine, maar dit is toch wel veel fijner. Een kleine handzame blender waar je snel voor 1 persoon een smoothie in maakt. En je dus niet de hele keukenmachine voor moet reinigen. Hij is ook krachtiger dan ik dacht; noten en bevroren fruit is geen probleem.
Wel moest ik even wennen aan het feit dat de kan op de kop zit. Ook is het echt voor 1 persoon, dus niet een te grote kan. Dat heeft het voordeel dat je hem met de bijgeleverde deksel zo mee kan nemen. Maar nadeel dat niet meerdere mensen een smoothie kunnen maken. Ik zou wel meer bekers willen hebben voor erbij.

Pluspunten

  • compact
  • beker is meteen to-go
  • krachtig, kan ook bevroren aan

Minpunten

  • voor 1 persoon
  • een extra beker zou fijn zijn

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fijn handzaam apparaat! 28-02-2022

Heel fijn handzaam, klein en krachtige blender

Geschreven voor: Bosch MMB2111S

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik ben aangenaam verrast door deze blender. Hij is lekker klein,neemt niet teveel ruimte in beslag op het aanrecht, maar is wel krachtig genoeg voor een goede smoothie. Kan noten aan, bevroren fruit enz.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Iriss6 27-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Top blender, zeker een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB2111S

Algemene score

8,0
De blender is top! Ik heb ervoor gekozen om deze blender te testen, aangezien ik altijd al op zoek was naar een handige, snel te gebruiken en vooral compacte blender. En dit alles heeft deze blender zeker! In de ochtend voordat ik naar mijn werk ga maak ik snel een smoothie en neem ik de beker (van de blender) snel mee de auto in, zodat ik gemakkelijk mijn ontbijt kan nuttigen onderweg! Ideaal in gebruik en zeker een aanraden!

Pluspunten

  • Compact
  • Makkelijk in gebruik
  • Modern uiterlijk

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

svstekelenburg 26-02-2022

Fijne vompacte blender

Geschreven voor: Bosch MMB2111S

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De blender werkt eenvoudig en het is super handig dat de beker meegenomen kan worden met de to-go dop. Gemakkelijk te reinigen (in de vaatwasser) en neemt weinig ruimte in beslag. Het is een kleine blender, dus grotere hoeveelheden kan die niet aan.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Efbee 21-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie compacte blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB2111S

Algemene score

10,0
Fijne compacte blender die nauwelijks ruimte inneemt en een strak design heeft. Hij is heel simpel te bedienen door gewoon de knop in te duwen en je bepaalt zelf hoe fijn je de inhoud wil hebben. Met bevroren fruit duurt dat iets langer en maakt de blender wat meer geluid, maar verder is het een heel fijn apparaat. Het monteren/demonteren gaat heel gemakkelijk, de beker kan gewoon in de vaatwasser. Verder is het ideaal dat je deze beker mee kunt nemen onderweg! Ideaal om dagelijks een snelle smoothie te maken. De aanschaf meer dan waard!

Pluspunten

  • Compact
  • Design
  • Eenvoudige bediening
  • Meeneembeker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vaya 20-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Klein maar krachtig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB2111S

Algemene score

9,0
Klein, maar krachtig. Neemt weinig ruimte in beslag, daardoor super handig voor dagelijkse gebruik.
We laten het gewoon op de keukenblad staan en wordt op deze manier heel intensief gebruikt. Het handige meeneem beker is echt zeer handig, Deksel erop, in de auto, op je bureau, naar de sportschool.
Heerlijk.
Schoonmaken is ook geen issue. Even afspoelen en in de vaatwasser.
Aanrader.

Pluspunten

  • krachtig
  • neemt weinig ruimte in beslag
  • meeneem beker
  • vaatwas machine bestendig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 19-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Meeneemsmoothie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB2111S

Algemene score

9,0
Fijne blender om smoothies mee te maken. Deksel op de beker draaien en klaar om mee te nemen. Groot genoeg voor een flinke smoothie! Messen malen zonder problemen vers en diepvriesfruit.

Pluspunten

  • groot
  • scherpe messen

Minpunten

  • kliksysteem is even wennen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

s**o@g**l.com 18-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handige blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB2111S

Algemene score

8,0
Heel handige blender door het compacte formaat en de beker die je mee kunt nemen. De blender is krachtig genoeg en de beker is met 600-700 ml royaal te noemen. Je krijgt een handige dop erbij, die je na het gebruik van de blender op de beker kan zetten zodat hij mee op reis kan. Er zit een handig tuitje op zodat je gelijk kunt drinken. Nadeel is dat de onderkant met mesjes niet afgeschermd kan worden. Op het moment dat je de beker meeneemt, dat is de blender “bloot” met haar mesjes. Ik had graag nog een extra dop gehad om de mesjes af te schermen. Al met al een heel fijne compacte blender.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Shar12 18-02-2022

Fijne blender

Geschreven voor: Bosch MMB2111S

Algemene score

8,0
Een fijne blender die niet te groot is voor in mijn studentenkamer! Hij is ook mee te nemen voor onderweg en de beker lekt niet! Ook is hij makkelijk schoon te maken en is hij snel weer in elkaar te zetten.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anubish 18-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB2111S

Algemene score

9,0
Mooie kleine krachtpatser, deze Bosch bender. Hij misstaat hij niet op het aanrecht en als je dat niet wilt neemt hij ook niet zoveel plaats in in je keukenkastje. Handige beker en afsluiter ideaal voor een smoothies onderweg. Ideaal om makkelijk wat meer groente en fruit te eten

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Handige beker

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 16-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi en fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB2111S

Algemene score

9,0
Mooi design en handig in gebruik. Af en toe wat moeite met het vast klikken van de blender op de motor, maar dat is een paar keer oefenen. Goede hoeveelheid voor 1 tot 2 personen. Voetjes zorgen ervoor dat het apparaat goed stabiel blijft staan. Ook,handig dat je er een to go beker van kunt maken. Hij wordt hier bijna dagelijks gebruikt, vooral door dochter om allerlei smoothies mee te maken.

Pluspunten

  • To go beker
  • Design
  • De hoeveelheid die er in kan

Minpunten

  • Af en toe moeilijk te bevestigen op de motor
  • Maakt veel lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

d**n@h**l.com 16-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Fijne compacte blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB2111S

Algemene score

8,0
Heel handige blender door het compacte formaat en de beker die je mee kunt nemen. De blender is krachtig genoeg en de beker is met 600-700 ml royaal te noemen. Je krijgt een handige dop erbij, die je na het gebruik van de blender op de beker kan zetten zodat hij mee op reis kan. Er zit een handig tuitje op zodat je gelijk kunt drinken. Nadeel is dat de onderkant met mesjes niet afgeschermd kan worden. Op het moment dat je de beker meeneemt, dat is de blender “bloot” met haar mesjes. Ik had graag nog een extra dop gehad om de mesjes af te schermen. Al met al een heel fijne compacte blender.

Pluspunten

  • Alles kan in de vaatwasser
  • neemt weinig ruimte in
  • krachtige blender
  • handige meeneem verpakking

Minpunten

  • geen extra afdekking mesjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Revelations 16-02-2022

Fijne compacte blender

Geschreven voor: Bosch MMB2111S

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heel handige blender door het compacte formaat en de beker die je mee kunt nemen. De blender is krachtig genoeg en de beker is met 600-700 ml royaal te noemen. Je krijgt een handige dop erbij, die je na het gebruik van de blender op de beker kan zetten zodat hij mee op reis kan. Er zit een handig tuitje op zodat je gelijk kunt drinken. Nadeel is dat de onderkant met mesjes niet afgeschermd kan worden. Op het moment dat je de beker meeneemt, dat is de blender “bloot” met haar mesjes. Ik had graag nog een extra dop gehad om de mesjes af te schermen. Al met al een heel fijne compacte blender.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Iriss6 15-02-2022

Super product!

Geschreven voor: Bosch MMB2111S

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Makkelijk te gebruiken. Ideaal om mee te nemen onderweg. Bevroren fruit wordt gemakkelijk en krachtig gemalen. Dikke aanrader!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

w**r@g**l.com 15-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Klein maar fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB2111S

Algemene score

9,0
Handig klein formaat blender, jammer dat t een plastic beker is maar werkt heel eenvoudig.

Pluspunten

  • Reiniging
  • Klein

Minpunten

  • Plastic beker

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mrk37 15-02-2022

Smoothie krachtpatser

Geschreven voor: Bosch MMB2111S

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne blender. Krachtig en handig met drinkdop.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

a**h@l**e.nl 15-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

A Piece of Fruit!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB2111S

Algemene score

9,0
Ik heb de blender eindelijk in huis. We hebben al een grote blender in huis, maar merkte dat ik toch minder snel smoothies en shakes wilde maken omdat de smaak verloren lijkt te gaan bij grote hoeveelheden. Zeker als het voor een of twee personen is. Ik ben er erg blij mee, diepvries fruit wordt goed gemalen, wat noten erbij en je hebt gezonde shake. Alleen het erop draaien was even puzzelen, maar als je dat eenmaal door hebt, is het a piece of fruit. Beker zelf wel groot om even mee te nemen. Maar overgieten en hoppa, een snel ontbijtje of lunch.

Pluspunten

  • Compact
  • Snel
  • Krachtig

Minpunten

  • Knop ingedrukt houden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

PBNZLL 11-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Prima prijs/kwalteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB2111S

Algemene score

10,0
Deze 1 persoons blender is gewoon ontzettend handig. Hij is compact en heeft daarnaast een een mooi design. De blender heeft een krachtige motor en scherpe messen waardoor het geen probleem is om de diverse ingrediënten te mixen. Het enorme voordeel van deze mixer is dat je gelijk in de beker mixt die je kunt meenemen. De deksel en de afsluitdop zijn zeer degelijk en in combinatie met de beker is het echt kwaliteitspul. Aan het voordeel zit ook gelijk een klein nadeel... Wil iemand anders in je huishouden ook een shake maken dan mis je de beker. De aanschaf van een extra beker is wellicht een verstandige keuze. Kortom fijn apparaat!

Pluspunten

  • Degelijk
  • Gemakkelijk
  • Prijs / Kwaliteit

Minpunten

  • maar 1 beker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews