Bosch VitaPower Serie 2 MMB2111T

  • Best Reviewed feb 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 11 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch VitaPower Serie 2 MMB2111T op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

parure 02-03-2022

Handig, snel maar met een paar aandachtspunten

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is een handige blender en snel in gebruik. De beker is super handig om mee naar schoool te nemen. wat lastig is: niet alles wil onderuit de beker en de deksel is af en toe lastig te openen. Zit te vast zeg maar. Hij is makkelijk in gebruik en neemt weinig ruimte in beslag
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

c**m@h**l.com 25-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handige blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handige en compacte blender.
Beker is makkelijk mee te nemen.
Wel lawaaierig

Pluspunten

  • Compact
  • Makkelijk In gebruik

Minpunten

  • Lawaaierig

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Celine 25-02-2022

Gemakkelijke blender

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze blender is handig in gebruik. Het neemt niet veel ruimte in beslag en past ook in elke keuken thuis. Ook makkelijk in gebruik, wat ik persoonlijk het handigste vind is dat het ook gelijk een beker is. Je kan mixen en de beker zo overal meenemen. Makkelijk als je het onderweg mee wil nemen. Ook dus snel in gebruik. De design is het simpel maar ook handig. Ik moest ff wennen hoe ik de beker er op moest krijgen. Enigste minpunt is dat je de snelheid niet kan aanpassen waardoor de blender dus redelijk veel lawaai maakt. Maar gelukkig gebruik je de blender niet voortdurend en houdt dit mij niet tegen om niet de blender te kopen. Ik zou de blender zeker kopen voor de gebruiksgemak.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marieke 22-02-2022

Snel maar net niet glad genoeg

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] We ontvingen de blender en zijn gelijk aan de slag gegaan!! Ik ben erg kieskeurig, en kan slecht tegen stukjes, pitjes en oneffenheden in mijn smootie... die miet echt echt smoothe zijn... en dat was deze nét niet... jammer, want had ik wel op gehoopt .
Doet niks af aan het strakke design en de handige ready to go fles! Binnen 10 minuten heb je een kakelverse smoothie, precies zoals jij 'm lekker vindt!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Woef2 22-02-2022

Klein maar fijn

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is een handige blender die niet veel ruimte in beslag neemt.
Ik heb het al een aantal keer gebruikt. En ik ben tevreden. Het is vooral bedoeld voor smoothies. Geen grote hoeveelheden want het is maar klein. Maar voor smoothies en andere kleine hoeveelheden is het een prima apparaat. Want mooi staat op het aanrecht of makkelijk in de kast past. Het is een erg handzaam formaat, niet te zwaar.
Het maakt wel wat lawaai. Maar dit is normaal bij een blender.

De gebruiksaanwijzing is erg beknopt. Al spreekt het gebruik eigenlijk voor zich. Je moet er een aantal keer oefenen hoe je precies het mes vastklinkt en het op het apparaat zet.
Schoonmaken is simpel en alles kan in de vaatwasser.

Er zit ook een deksel bij. Ideaal voor onderweg.

Een aanrader voor smoothies en kleine hoeveelheden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Sonja1 19-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een goede machine. Zonder al teveel moeite krijgt hij de grootste stukjes fijn. Het geluid is niet te hard
Makkelijk schoon te maken

Pluspunten

  • Mooi design
  • Goed schoon te maken
  • maakt het erg fijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chellie 18-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideale compacte blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb niet veel bergruimte in mijn keuken en vind het daarom ideaal dat deze blender naast een blender ook een fles is. Hij staat leuk op het aanrecht als accessoire en je hebt geen extra fles of dergelijke nodig om je smoothie in te doen. Ideaal! Ik doe alle ingrediënten in de kan, draai hem op het onderstel, even blenden en binnen een paar seconden heb ik een heerlijke smoothie to go. Daarnaast scheelt het afwas, omdat de kan tevens een fles is. Als je de blender helemaal hebt gemonteerd, heb je enkel de dop over die je ergens op moet bergen. Het schoonmaken gaat ook heel makkelijk. Ik heb soms wel wat moeite om de blender dop met messen op de fles te draaien. Deze moet goed vastgedraaid worden, zodat deze op de onderkant van de blender bevestigd kan worden. De blender maakt naar mijn idee niet meer of minder geluid dan een andere blender. Ik ben erg blij met deze compacte en krachtige blender en ga nog veel smoothies maken!

Pluspunten

  • Compact

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

EsmeeW 18-02-2022

Zeer handige blender

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Pas dit apparaat uitgeprobeerd om functioneler en sneller een ontbijt/smoothie to go te maken, erg handig als je veel onderweg bent. Het apparaat is compact (en dus makkelijk op te bergen) en is ook goed schoon te houden. Je moet er even handig in worden hoe je alles op elkaar draait maar als je hem door hebt is het super simpel. Ook de fles is lekker groot waardoor je altijd voldoende hebt. De beker en draaidop gaan ook gemakkelijk in de vaatwasser.. Kortom een erg handig en praktisch apparaat!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Chris 18-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Klein maar fijn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat ziet er netjes uit en is makkelijk in gebruik. De blender is sterk genoeg om alles fijn te maken. Je krijgt een handige dop bij de beker om mee te drinken. Een groot voordeel is dat alle losse onderdelen in de vaatwasser kunnen. Hierdoor is het makkelijk schoonmaken. Als ik een minpunt moet noemen, dan is het wel het drogen van de messen. Die krijg je lastig droog. Daardoor kan je alles niet gelijk in elkaar zetten. De messen zijn dan onbeschermd.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Sterke motor
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Messen zijn moeilijk schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lauwtje1986 17-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Stijlvol en smooth :-)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze blender mogen testen voor The Insiders tegen een gereduceerde prijs (dus niet gratis).
We hadden hier interesse in omdat we al geruime tijd een smoothieblender in gebruik hebben van een ander merk die rare kuren begon te tonen, zoals aanspringen terwijl wij er niet eens in de buurt waren.
Na enkele weken gebruik kan ik zeggen dat ik tevreden ben met deze Vitapower blender. Deze voelt in algehele zin degelijker aan. We gebruiken de blender met name voor yoghurt/fruit smoothies met bevroren fruit en dit kan de blender heel goed aan, hij komt erg krachtig over. Tevens wat smoothies gemaakt met o.a. havermout erin en dit gaat ook heel goed. De levensduur, etc moet nog blijken natuurlijk maar ik heb er wel vertrouwen in.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Design

Minpunten

  • Bevestiging is wennen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

S**0@l**e.com 17-02-2022
  • Product getest

Algemene score

10,0
Smoothie Time met de Bosch Vita Power Serie 2 Mini Blender!

Deze mini blender is super handig voor het snel bereiden van smoothies. Ook kan de houder omgetoverd worden tot een fles, er zit een dop bij die je alleen op de houder hoeft te draaien. In de ochtend een smoothie maken voor onderweg? Dat kan binnen enkele minuten!

Reageer

Shelina 16-02-2022

Handig

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Smoothie Time met de Bosch Vita Power Serie 2 Mini Blender!

Deze mini blender is super handig voor het snel bereiden van smoothies. Ook kan de houder omgetoverd worden tot een fles, er zit een dop bij die je alleen op de houder hoeft te draaien. In de ochtend een smoothie maken voor onderweg? Dat kan binnen enkele minuten!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jan Willem 16-02-2022

Kleine krachtpatser

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] We hebben het apparaat nu een paar weken in huis en al leuk mee kunnen experimenteren. Een smoothie er mee maken gaat met het grootste gemak, mixen gaat goed (ook met grotere stukken) en de inhoud valt ons elke keer weer mee. Voor drie personen heb je zo voldoende. Schoon maken is een klein kunstje, dus wij zijn zeer tevreden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Monique 16-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Klein en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wat een super kleine fijne blender. Bevroren fruit pureert hij met gemak. In een handomdraai heb je een heerlijke smoothie. Je kan de handige drinkbeker zo meenemen. Ik vind het niet fijn drinken omdat dan de afsluitdop in de weg zit. Maar overschenken in een glas gaat prima.

Pluspunten

  • Klein
  • Uitstraling
  • Krachtig

Minpunten

  • Afsluitdop
  • Klik systeem

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vanessa 16-02-2022

Alles heel glad gemixt

Algemene score

10,0
Ik teste deze onmiddellijk , en alles is binnen paar seconden heel glad gemixt een superkrzchtig machientje
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marijke29 15-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

top apparaat voor snelle smoothie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne handige kleine blender. Makkelijk op te ruimen in de kast, neemt weinig ruimte in. Prima voor gezonde smoothies, hij mixt echt perfect. De spinazieblaadjes worden volledig fijngemalen. Het dichtdraaien van de blender vergt wel wat aandacht, de driehoekjes moeten echt precies boven elkaar zitten. Het driehoekje op de meeneembeker is echter niet heel goed zichtbaar door de smoothie zelf. Ook zou het handig geweest zijn als het gedeelte met de mesjes nog afgedekt kan worden als je de beker meeneemt onderweg. Nu ligt dat gedeelte open en bloot in de kast en dat vind ik niet heel veilig. Toch vind ik het een prima apparaatje om heerlijke smoothies mee te maken, makkelijk en snel!

Pluspunten

  • Snel en makkelijk
  • Klein apparaat

Minpunten

  • dicht draaien vergt handigheid
  • Mes ligt open als je beker mee neemt

Reageer

Alida D 14-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig en vlot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een relatief klein maar uiterst handzaam apparaat.
Het vergt even wat handigheid om de sluiting zo te draaien dat de beker ook op het apparaat past, maar dat is uit veiligheidsoverwegingen. Na een paar keer wordt het gemakkelijker: het is ook een kwestie van wennen.
Op deze manier is het geen probleem om er zeker van te zijn dat er geen lekkage op kan treden tijdens het blenden: als de beker niet op het apparaat past, zit de beker dus niet goed dicht. Even wennen dat de beker 'op de kop' gevuld moet worden: was ik bij een 'normale' blender gewend om eerst de zuivel en daarna het fruit/havermout toe te voegen, moet dat nu andersom. Mijn yoghurt bleef dus de eerste keer onder in de beker (dus wanneer deze op het apparaat was bevestigd bovenin) hangen... dat is natuurlijk na één keer vergissen over.
Het mengen gaat super (kan met één hand) en het resultaat geweldig en romig. De bijgeleverde deksel voor onderweg drinkt fijn en heeft een voldoende grote opening om fijn uit te kunnen drinken. Wanneer een beetje gelet wordt op het rustig en rechtop vervoeren, is er ook geen lekkage. Ik vind het een super handig apparaatje dat ik vast vaak ga gebruiken.

Schoonmaken: meteen na gebruik de messen afspoelen en dan treden geen problemen op met aangekoekte resten.

Pluspunten

  • meegeleverde drinktuit
  • vlot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alida 14-02-2022

Fijn en handig

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is een klein maar uiterst handzaam apparaat. Het is even een handigheid om de sluiting zo te draaien dat de beker ook op het apparaat past, maar dat is uit veiligheidsoverwegingen. Op deze manier is het geen probleem om er zeker van te zijn dat er geen lekkage op kan treden: als de beker niet op het apparaat past, zit de beker niet goed dicht. Even wennen dat de beker 'op de kop' gevuld moet worden: was ik bij een 'normale' blender gewend om eerst de zuivel en daarna het fruit/havermout toe te voegen, moet dat nu andersom. Mijn yoghurt bleef dus de eerste keer onder in de beker (dus wanneer deze op het apparaat was bevestigd bovenin) hangen... dat is natuurlijk na één keer vergissen over. Het mengen gaat super en het resultaat geweldig en romig. De bijgeleverde deksel voor onderweg drinkt fijn en heeft een voldoende grote opening om fijn uit te kunnen drinken. Wanneer een beetje gelet wordt op het rustig en rechtop vervoeren, is er ook geen lekkage. Ik vind het een super handig apparaatje dat ik vast vaak ga gebruiken.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

A.B. 12-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een echte eyecatcher!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn eerste indruk toen ik de blender uitpakte was wauw wat een mooi kleine compacte blender. Hij heeft een mooie zilveren kleur welke prima op de keuken kan blijven staan. Door de compactheid kan hij ook goed terecht in een keukenkastje. Ik ben begonnen met een simpele smoothie met wat yoghurt en fruit. Hij mixt snel alles door elkaar en maakt er één glad geheel van. Daarna ook geprobeerd met bevroren fruit, ook dit werkt goed. En wat handig is, is dat met de to go beker ik mijn smoothies mee kan nemen. De to go beker lekt niet en is makkelijk schoon te maken en te krijgen. De bladen zijn soms wat lastig schoon te maken ivm scherpte, maar dit is niet anders dan bij andere blenders welke ik gehad heb.
Al met al een tevreden gebruiker!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • To go beker; lekt niet

Minpunten

  • Bladen zijn wat moeizaam schoon te maken.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Danielle 11-02-2022

Heel handig, niet overkappen om mee te nemen.

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze blender is mooi compact, maar toch past er veel in de beker. Heel handig is het dat je meteen blendert en daarna niet hoeft over te kappen in een beker om mee te nemen. Je draait de mesjes er gewoon af, deksel erop en klaar om mee te nemen. Niet super krachtig, heeft wel meer moeite met hardere fruit of groentensoorten.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews