WMF KITCHENminis Mix on the Go

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten voor de WMF KITCHENminis Mix on the Go op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

l**9@h**l.com 28-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Leuk en mooi vormgegeven apparaat, handig voor fruitsmoothie

Geschreven voor: WMF KITCHENminis Mix on the Go

Algemene score

6,0
Omdat ik veel op reis ben en gewend ben veel groente en fruit te eten leek dit apparaat me heel handig om te testen. In het buitenland krijg je toch vaak minder groente bij je avondeten dan je thuis gewend bent. Zacht fruit kan ie prima verwerken. Groente zoals broccoli en bloemkool gaat helaas niet. En het volume is ook niet heel groot, dus je maakt kleinere porties per keer. Het apparaat laad bijzonder snel op, maar de batterij is ook weer bijzonder snel weer leeg. De magneet sluiting werkt wel heel handig. Mooi vormgegeven en zit stevig in elkaar. Maar helaas minder functioneel dan gehoopt.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Mooie vormgeving
  • Batterij is snel opgeladen

Minpunten

  • Kan alleen zachte producten verwerken
  • Batterij is heel snel leeg
  • Kan maar kleine hoeveelheden verwerken

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

tmarijanovic 24-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Makkelijk en snel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF KITCHENminis Mix on the Go

Algemene score

10,0
Ik probeer gezonder te leven maar door medicijnen ben ik een moeilijke eter. In de winkel vind je zat smoothies maar overal zit wel iets in wat ik niet lust of verdraag. Met deze apparaat kan ik zelf smoothies maken geheel naar eigen smaak. Het heeft een krachtige motor en is makkelijk in gebruik. Helaas kan je geen bevroren fruit gebruiken maar als je bv kersen uit de vriezer haalt in 10 min zijn ze zacht genoeg om ze te gebruiken.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Snel en makkelijk

Minpunten

  • Geen bevroren fruit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dewik 24-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Geen meerwaarde boven een blender met snoer

Geschreven voor: WMF KITCHENminis Mix on the Go

Algemene score

1,0
Het product ziet er mooi uit, mooi design. Gaat handig aan door 2 keer op het knopje te drukken en maakt weinig geluid. Maar, helaas meer nadelen dan voordelen. Er kan erg weinig in en ik moet de beker bijna twee keer vullen om één volwaardige smoothie te kunnen drinken. Ook is het lastig er bijvoorbeeld spinazie in te proppen of ander groente of fruit met veel volume. De messen snijden ook niet heel goed. Bevroren stukjes fruit worden bijvoorbeeld niet goed meegenomen.

Pluspunten

  • Handig mee te nemen
  • Beker kan in de vaatwasser

Minpunten

  • Weinig inhoud
  • Mixt niet goed

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

l**s@l**e.com 24-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF KITCHENminis Mix on the Go

Algemene score

10,0
Wat een verrijking zeg. Eindelijk verse smoothies op werk of onderweg. Ook voor de kids handig en veilig te gebruiken doordat er een beveiliging op zit. De batterij gaat lang mee en hij blend verrassend snel. Geen sompige oude smoothies meer voor ons. Een tweede is in aanschaf want mijn man vind het ook geweldig voor op zijn werk.

Pluspunten

  • Beveiliging
  • Blend snel
  • Inhoud
  • Design
  • Batterijduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvon 24-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

krachtige blender voor een enkele smoothie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF KITCHENminis Mix on the Go

Algemene score

8,0
Krachtige mooie vormgegeven blender voor een enkele smoothie. Na 40 seconden schakelt hij automatisch uit. Door te kantelen raakt hij echt alles en is het echt goed geblenderd. De messen zijn ook echt scherp!
Het motorblok (deksel) mag niet in de vaatwasser, maar is met de hand af te spoelen. Deze laatste is wel wat onhandig om weg te leggen als je echt On the go bent. Een losse deksel zou fijn zijn.
Zijn batterijduur is echt geweldig, Ik heb hem mogen testen en 13x zonder bijladen is echt superfijn.
Helaas mogen er geen bevroren goederen in, maar ik los dit op door het de avond ervoor in de beker te zetten in de koelkast. Smorgens mee nemen en on the go blenderen.
De drinkbeker is iets onhandig / minder fijn om uit te drinken maar dat maakt de blender zelf heel erg goed!

Pluspunten

  • lange batterijduur
  • krachtige motor
  • schakelt zelf uit

Minpunten

  • geen los deksel
  • onhandige motorblok

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MSqueen 23-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Supermakkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF KITCHENminis Mix on the Go

Algemene score

8,0
Wat een leuk ding! Hip om te zien maar ja dat is niet het belangrijkste hè? Een smoothie maken en meenemen voor onderweg of voor op het werk, geen strak plan. Smoothie smaakt vast prima hoor maar het ziet er niet vers uit. Met deze leuke, kleine blender is dat toch een stuk prettiger. Fruit mee en wat je er nog meer in wilt en dan ter plekke bereiden. Ik heb het nu meerdere malen geprobeerd en het werk erg prettig. Vooral ook fijn dat het zo makkelijk schoon te maken is.
Enig nadeel; mijn dochter pikt hem steeds mee naar haar werk 😉

Pluspunten

  • Klein maar fijn
  • Verse smoothie
  • Gaat opgeladen lang mee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

d**n@g**l.com 23-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Snel compact en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF KITCHENminis Mix on the Go

Algemene score

8,0
Krachtige on the go blender die binnen no time van je fruit een gladde smoothie maakt. Zelfs half bevroren kersen zijn geen probleem voor deze mixer. Nadeeltje is wel dat je je fruit vrij klein moet snijden zodat je niet met maar een paar stukken al boven de vullijn zit.

Pluspunten

  • Compact
  • Krachtig
  • Design

Minpunten

  • Geen deksel
  • Drinkt oncomfortabel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

priscilla666 19-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handig voor onderweg

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF KITCHENminis Mix on the Go

Algemene score

7,0
Leuke gadget en handig om op werk een gezonde smoothie te maken. Het apparaat lekt niet, maar heeft wel een kleine inhoud. Het zou fijner zijn als die wat groter was, zodat je meer vers kan meenemen en ook om later nog wat over te hebben. De messen doen hun werk, echter is het wel jammer dat het geen bevroren of harde etenswaren erin kan blenden. Het schoonmaken gaat wat moeilijker, omdat het accu gedeelte niet onder water gedompeld mag worden. Dit is wel te doen, maar vereist wat voorzichtigheid. Opladen gaat snel en is met de magneet gemakkelijk aan te sluiten. Wanneer je smoothie klaar is, kan je direct eruit drinken. De rand heeft wel de schroefdop en is niet ideaal, het zou fijner zijn als je er iets op kon schroeven wat het fijner laat drinken. Al met al is het een fijn apparaat en het motiveert mij om smoothies op werk te maken met fruit, groente en kwark/water.

Pluspunten

  • Makkelijk mee te nemen
  • Oplaadbaar

Minpunten

  • Weinig inhoud
  • Geen bevroren/hard voedsel

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

g**s@p**t.nl 16-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Doet wat het beloofd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF KITCHENminis Mix on the Go

Algemene score

8,0
Superblij met deze mini-blender, handzaam en snel en doet wat het beloofd. Smoothies maken. Zelfs de kinderen kunnen zelfstandig een smoothie maken. Fijn ook dat de batterij zeker een week mee gaat. Schoonmaken is mega makkelijk en snel!

Pluspunten

  • Handzaam
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

l**r@g**l.com 15-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Super fijn product voor een heerlijke shake

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF KITCHENminis Mix on the Go

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden met dit product! Dagelijks gaat hij mee naar werk en geniet elke lunch van een verse shake. De accu gaat lang mee, het volume van de mixer is ook prima. Het enige dat mist is een drink tuitje, want direct uit de kan drinken is niet ideaal.
Ondanks dit super tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge1301 12-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Top voor onderweg

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF KITCHENminis Mix on the Go

Algemene score

10,0
Mogen testen via insider, echt ideaal voor onderweg. Licht en klein in gebruik. Maakt snel smoothies en shakes voor onderweg. Erg prettig in gebruik.
Draadloos voor onderweg, thuis opladen en daarna kan je er meerdere keren draadloos gebruik van maken

Pluspunten

  • Licht
  • Snel
  • Kan na opladen lang mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juul12 12-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Heerlijke smoothies altijd en overal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF KITCHENminis Mix on the Go

Algemene score

10,0
Als je een handig en mega krachtig apparaat wil waar de batterij echt superlang (+-10 smoothies) meegaat, die makkelijk in je koffer past of in de auto/tas mee kan en die er ook nog eens mega mooi uitziet: dan is dit jouw blender!

Pluspunten

  • Lichtgewicht
  • Krachtige motor
  • Design
  • Laadt snel op
  • Gaat lang mee zodra opgeladen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**m@h**l.com 11-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker on the Go voor de niet stilzitters

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF KITCHENminis Mix on the Go

Algemene score

8,0
O zo handig een mini mixer om onderweg mee te nemen. Ik gebruik het voornamelijk om er smoothies mee te maken, maar je kunt er zeker veel meer mee zoals het pureren van de groente, fruit van je baby, koude koffie, sausjes maken etc.
Ik vind het prettig omdat ik het mee kan nemen en overal kan opladen, indien nodig. Enige nadeel vind ik dat de inhoud niet groot genoeg is en dat het net iets te zwaar is. Maar verder erg handig en ook een superluxe vormgeving.

Pluspunten

  • Usb oplader
  • Makkelijk mee te nemen
  • Voor meerdere doelen te gebruiken

Minpunten

  • Zwaar
  • Inhoud is klein
  • Geen drinkgat of rietje
  • Niet geschikt:ijsblokjes, harde groente/fruit

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

mamariek 10-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

handig compacte blender voor thuis en onderweg

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF KITCHENminis Mix on the Go

Algemene score

8,0
heel handig en compact om mee te nemen en gebruiken zonder stopcontact. Via usb op te laden en dan echt meerdere keren te gebruiken.
zacht fruit gaat prima, wat hardere dingen of bevroren fruit is lastig.
de deksel met motor is wat lastiger goed schoonmaken, omdat deze niet geheel onder water mag.

Mooi design en door de grote rubberen ring fijn vasthouden.

Pluspunten

  • design
  • compact

Minpunten

  • niet heel erg krachtig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

CindyH 09-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super blendertje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF KITCHENminis Mix on the Go

Algemene score

8,0
Super handige blender voor onderweg of op het werk. Je kan hem opladen met een USB poort dus ook als je vergeet hem op te laden kan je een drankje maken.
Heeft een mooi design en past in de moderne keuken. Simpel af te spoelen voor hergebruik.
Enige nadeel is dat hij niet super krachtig is, dus met bevroren eten niet perfect.

Pluspunten

  • Design
  • Schoonmaken
  • Opladen simpel
  • On the go item

Minpunten

  • Niet heel Krachtig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lautje1912 09-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF KITCHENminis Mix on the Go

Algemene score

8,0
Handig en compact. Lekkere verse sapjes maken, ook onderweg. Hardere stuks fruit als appel gaan lastig. Je kunt best een aantal keer sap maken met één oplaad beurt. De beker drinkt niet super lekker, het randje is wat scherp.

Pluspunten

  • Draadloos
  • Verse sap on the go
  • Design

Minpunten

  • Mixt niet alle fruit goed
  • Drinkbeker randje is scherp

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

L**S@h**l.com 08-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super handig voor onderweg.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF KITCHENminis Mix on the Go

Algemene score

8,0
In een hand omdraai onderweg een lekkere smoothie of shake klaar maken, geen probleem met dit apparaatje. Het is makkelijk in gebruik en ziet er ook nog eens chique uit. Even aan de oplader tot de accu volledig opgeladen is en dan is hij klaar voor gebruikt. Twee keer drukken op het knopje en hij start met blenden, na 40 seconden gaat hij automatisch uit. Hij geeft zelf aan wanneer het weer tijd wordt om hem op de laden. Het formaat is zeer fijn, echter had de beker ietsjes groter gemogen. Maar over het algemeen zeer tevreden.

Pluspunten

  • Mooi Design

Minpunten

  • Inhoud beker wat klein

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

r**3@h**l.com 01-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mix and Go

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF KITCHENminis Mix on the Go

Algemene score

8,0
Klein maar fijn "mix on the go" gisteren opgehaald, deze mag ik via The Insiders testen en mijn eerste indruk was, hmm hij is klein. Maar na hem goed te hebben bekeken vond ik het formaat wel oké. Echt een mooi en stevig design. Kan niet wachten om deze uit te testen. Ben nu een paar dagen verder en heb de mixer een aantal keer gebruikt. Hij zit goed in de hand en je stopt hem makkelijk in je tas voor later. Het apparaat is niet moeilijk te gebruiken, deksel er af, fruit er in, deksel erop, druk op de knop en draai de mixer om en klaar is kees. Qua formaat is hij ideaal, maar de inhoud is best klein. Wat ik wel als nadeel ervaar, is dat je niet een drinkdeksel hebt, het drinken van de beker is een beetje lastig. Maar dat is even wennen denk ik. Als het deksel niet goed ingedraaid is, dan knippert een wit lampje, ideaal zodat je niet morst. Op het moment dat het batterij leeg is dan knippert een rood lichtje. Zo weet ik wanner ik hem moet opladen. Wat betreft het schoonmaken, je kan beide stukken ( mengbeker en motor) onder de kraan wassen. Voor de rest ben ik er wel blij mee.

Pluspunten

  • Past mooi in je tas
  • Ideaal voor werk en onderweg

Minpunten

  • Geen drinkdeksel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer