TP-Link Tapo C425 - Outdoor Security Camera - 2K QHD - Wireless - IP66

TP-Link Tapo C425 - Outdoor Security Camera - 2K QHD - Wireless - IP66

8.8(16)
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 79,99Bekijk alle aanbieders
N*******@g********15-07-2024
Algemene score
8.0
Reviewscore
8.0
Deze camera 2 weken mogen testen en tot nu toe erg tevreden. De camera is makkelijk te plaatsen en te installeren. Hierdoor was de camera binnen een paar minuten in gebruik. De app wijst zichzelf en kunnen meerdere camera's van Tapo op aangesloten worden. Binnen de app kan je meerdere functies instellen en kan je de camera bedienen. Via de app is er ook een spreek luister verbinding mogelijk en kan je een alarm aflaten gaan mocht iemand te dichtbij de camera komen. Middels een sd kaart of een abonnement op de cloud van Tapo kan je beelden opnemen en opslaan. Abonnement op de cloud is de 1e 30 dagen gratis en is in vergelijking met andere beveiligingssystemen goedkoop. De camera kan je aansluiten op een vaste voeding of de camera loshalen van de voet en aan de oplader leggen. Wij hebben het 2e gedaan en waren zeer tevreden over de accuduur. De accu gaat zeker 2 weken mee. Enige minpunten vonden wij dat het nachtzicht waziger is dan wij gewend zijn van tapo camera's. Maar wel duidelijk genoeg voor mocht je de beelden nodig hebben. Het andere minpunt vinden wij dat de camera zo losgemaakt kan worden van de voet en meegenomen kan worden. Maar als je het alarm instelt zal dat wel afschrikken. Kortom een prima gebruiksvriendelijk camera met vele opties.