Ik heb deze speaker nu een paar weken in gebruik en wat een geluid! Ik vind het geluid in de standaard geluidsmodus al erg goed, zeker in kleine ruimtes als de badkamer en de slaapkamer of als ik hem vlak naast me heb staan tijdens het werk in de studeerkamer. Buiten of in grote ruimtes krijgt het geluid een enorme boost door ULT in te schakelen, dan wordt het geluid veel voller en de bas veel sterker. Opvallend is daarbij dat het geluid zuiver blijft klinken ook als je hem heel hard zet.
Gelukkig nog niet hoeven testen, maar handig dat hij waterdicht is, hoewel we hem nu ook zonder erbij na te denken naast de douche zetten, toch leuk muziek in de badkamer. Ik vind het fijn dat hij met Sound Field Optimalisatie het geluid aanpast aan de omgeving, of ik er vlak naast zit in een stille studeerkamer, onder de douche sta met de herrie van het water of buiten met achtergrondgeluid.
De Sound Connect app van Sony is handig, de eerste keer verbinden gaat zo goed als automatisch en daarna heb je er geen omkijken meer naar. De app heeft nog wel handig opties als een 7 bands equalizer, batterijverzorging zodat hij niet verder dan 90% oplaadt, opties voor standby, wel of geen meldingen, etc.
Handig dat er een riem bij zit zodat hij over m’n schouder kan op de fiets en mooi dat de je de ogen van die riem niet meer ziet als je de riem losmaakt en de connectors kan omdraaien. Batterijduur ben ik ook erg blij mee, m’n vorige speaker moest ik vaak opladen, maar aan de 24 uur van deze lijkt geen einde te komen en dan kan hij ondertussen ook nog als powerbank dienen en m’n telefoon opladen.