Dyson Clean + Wash Elektrische bezem | Droog en nat | Zakloos | Blauw, Koper

Dyson Clean + Wash Elektrische bezem | Droog en nat | Zakloos | Blauw, Koper

Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 379,00Bekijk alle aanbieders
RicardoHeijden13-03-2026
8.0

Eindelijk een echt schone PVC-vloer

8.0
Sinds we de WashG1 in huis hebben, is de manier waarop we onze vloeren schoonmaken compleet veranderd. We hebben in het hele huis vlakke PVC-vloeren en deze machine werkt daar echt uitstekend op. Het grootste voordeel is dat hij zowel nat als droog vuil in een beweging verwijdert, wat me enorm veel tijd scheelt. Wat ik vooral hygiënisch vind, is de automatische afvalscheiding; het vaste vuil komt niet in de vuilwatertank terecht, wat het legen een stuk frisser maakt. De wendbaarheid is ook top, hij kantelt tot 113mm, waardoor ik eindelijk eens goed onder de kasten kom. Op ons stukje PVC-laminaat met structuur merkte ik wel dat het meegeleverde schoonmaakmiddel in combinatie met de roterende borstels iets te veel gaat schuimen. Ik ben nog even aan het uitzoeken wat de beste dosering hiervoor is. Na gebruik zet ik hem in het station voor de zelfreinigingscyclus. Het feit dat de rollers daarna met lucht van 85°C worden gedroogd, geeft me de zekerheid dat er geen bacteriën of nare geurtjes achterblijven.
Pluspunten
  • Hygiënische afvalscheiding
  • Frisse rollers
Minpunten
  • Schuimvorming