Samako Tapijtreiniger PowerClean Pro 1800W - Stoomreiniger en vlekkenreiniger - 8 Opzetstukken - 100° Stoom - Bankreiniger - Meubelreiniger - Handstomer - Matrasreiniger

Rikje74 22-11-2025
9.0

Zeker waar voor je geld

9.0
Wij waren al even opzoek naar een cleaner voor de stoelen en bankstel, dit omdat deze van teddy stof zijn. Natuurlijk lees je via socials overal positieve berichten en zijn ze allemaal super. Wij kwamen gelukkig in aanmerking om deze Samako Powerclean Pro te mogen testen. Natuurlijk ga je kritisch kijken naar de machine wat je er allemaal mee kan en wat er mogelijk is. Mensen ik kan u vertellen hij werkt echt fantastisch, voor vlekken op de stoelen of bank is het zo gefixt met deze cleaner, hij is zeer handzaam een goede lange netsnoer en makkelijk op te bergen. De stoom functie is handig voor voegen ramen of eventueel hardnekkig vuil met de bijgeleverde hulpstukken is dit een fluitje van een cent. Wij zijn er super blij mee en gaan ook niet meer opzoek naar een andere cleaner.
Pluspunten
  • Prima reiniger
  • Lange netsnoer
  • Voldoende hulpstukken
  • Handzaam model
  • Prijs kwaliteit
Minpunten
  • Je wilt hem blijven gebruiken