Sony ZV-1 - Vlogcamera - Zwart

Sony ZV-1 - Vlogcamera - Zwart

8.0(20)
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 599,00Bekijk alle aanbieders
Jens198220-11-2020
Algemene score
8.0

mooi scherp beeld , overtreft de verwachting

Reviewscore
8.0
Ik mag deze vlog camera gebruiken namens Revieuwclub ,erg leuk gezien in samen met een paar vrienden bijna wekelijks aan het urbexen ben. Zo was ik vorige week samen met een vriendin op locatie en waren we duo aan het vloggen. De camera is erg scherp kwa beeld en het geluid is ook zeer goed. De accu is ondanks dat die klein is zeer krachtig dit was een verassend plus punt. Enige nadeel wat ik er aan kon ontdekken is de snelheid waar die mee in of uit zoemt maar dat is geen heel groot isseu. Misschien was die verwachting ook niet reeel maar dat kan ik niet zo goed beoordelen ik ben tenslotte geen camera expert. Kwa foto's die heb ik er nog niet mee gemaakt er zitten wel zoveel optie's op dat ik daar niet zo goed uit kwam maar ben er nog lerende in. Ik kan dan ook met zekerheid zeggen dat dit geen beginnners camera is. Vindt ik hem het geld waard ja met de huidige bevindingen ben ik dik tevreden.
Pluspunten
  • Sterke accu
  • Mooi beeld
Minpunten
  • Zoom functie is beetje traag
Ja, ik beveel dit product aan