Remington HC500 - Hair Clipper - Black, White

Remington HC500 - Hair Clipper - Black, White

8.5(10)
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 40,99Bekijk alle aanbieders
M***********@g********01-06-2022
Algemene score
9.0

Goede en krachtige tondeuse

Reviewscore
9.0
Deze tondeuse bevalt me prima. Ik heb hem nu een aantal weken mogen testen. Ik heb deze tondeuse nu twee keer gebruikt om ons zoontje te scheren. Het was altijd een opgave om de achterkant van zijn hoofd mooi geschoren te krijgen zonder dat je een "overloop" van lengtes zag. Nu is dit echt een mooi geleidelijk geheel en zie je niet waar het haar overgaat in een andere lengte. Er zitten veel opzetstukken bij. Van elke lengte zit er een linker en een rechter opzetstuk bij. Je moet deze dus ook tussen het scheren door wisselen. Dit is een snelle en gemakkelijke handeling. De tondeuse ligt heel fijn in de hand en voelt stevig aan. Hij is ook krachtig genoeg op droog haar. Op vochtig haar doet hij het niet. Voor de bovenkant van het haar miste ik wel een aantal opzetstukken. Dit hadden er wel iets meer mogen zijn. Voor het doel waarvoor hij is dient hij perfect. Er zitten veel fading opzetstukken bij dus ook veel keuze. De handleiding legt goed en duidelijk (incl. plaatjes) uit hoe je het moet gebruiken. Al met al ben ik zeer tevreden. Toch blijf ik voor bovenop ook mijn oude tondeuse gebruiken.
Pluspunten
  • Mooi vormgegeven
  • Veel fading opzetstukken
  • Krachtig genoeg
  • Draadloos
Minpunten
  • Lang opladen voor het eerste gebruik
  • weinig opzetstukken voor de "rechte stukken"
Ja, ik beveel dit product aan