BaByliss E786E Precision Cut - Tondeuse - Zwart

BaByliss E786E Precision Cut - Tondeuse - Zwart

Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 20,55Bekijk alle aanbieders
Tanaka06-11-2019
6.0

Beetje lomp en onhandig, doet wel wat hij moet doen

6.0
Ik heb de tondeuse nu enkele weken in gebruik, wat in mijn geval betekent dat ik hem een keer of 7 à 8 heb gebruikt. Op zich doet de tondeuse wat hij moet doen, maar juist omdat ik hem zo vaak gebruik is hij niet gebruiksvriendelijk genoeg. Qua verpakking en toebehoren is alles prima: er is een kwastje en wat olie meegeleverd, waarmee je het apparaat goed en simpel kan onderhouden. Het opzetstukje ging er in het begin vrij gemakkelijk op, maar ik heb de laatste keren toch meer moeite dit – simpel als het is – voor elkaar te krijgen. Eenmaal aan het scheren merk ik dat ik het plastic vrij hard aan mijn hoofd vind aanvoelen. De haren blijven wel mooi voor een groot deel hangen ‘ín’ de tondeuse, waardoor je na afloopt vrij gemakkelijk kunt schoonmaken. Hij is aan de bovenkant enigszins lomp, waardoor je moeilijk bij de haren achter je oor kunt komen en die toch met een schaartje gekortwiekt moeten worden.
Pluspunten
  • prijs/kwaliteit
  • doet zijn werk
  • ligt goed in de hand
  • haren blijven hangen in tondeuse
Minpunten
  • niet nauwkeurig genoeg af te stellen
  • gedoe om opzetstuk vast te zetten