Sony HT-A7000 Soundbar - 7.1.2ch - 500W - Zwart

Sony HT-A7000 Soundbar - 7.1.2ch - 500W - Zwart

8.0(12)
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 722,00Bekijk alle aanbieders
TG04-12-2021
Algemene score
8.0

Strak design met een uitstekend geluid.

Reviewscore
8.0
De sony HT-7000 heeft een mooi design en een mooi geluid. De soundbar is een mooi geheel bij een grotere televisie, bij een wat kleinere televisie is die wat aan de grote kant. De soundbar heeft veel pluspunten, maar ook zeker minpunten. Het ontwerp van de soundbar spreekt me aan. Deze is strak afgewerkt en met duidelijke knoppen, die goed functioneren. Ik kan me voorstellen dat die voor sommige wat aan de grote kant is, maar bij een wat grotere televisie misstaat die zeker niet. Door de afwerking en het weinige gebruik van 'stof' is die niet vuil gevoelig. Het aansluiten en het instellen is overzichtelijk en eenvoudig. Het geluid is naar mijn menig top als het volume van de soundbar hard staat. Film kijken of muziek luisteren is op dat moment een genot. Hier zit ook het nadeel van de soundbar. Op een lager volume klinkt de soundbar minder dynamisch en blijft het geluid wat achter. De prijs is wat aan de hoge kant in vergelijking met andere soundbars. Conclusie: De soundbar heeft een uitstekend geluid, design en is kamervullend met zijn geluid. In vergelijking met andere soundbars is de prijs aan de hoge kant.
Pluspunten
  • connectie maken
  • Dolby Atmos
  • Geluid bij hoog volume
Minpunten
  • Minder dynamisch geluid laag volume
  • prijs
Ja, ik beveel dit product aan