Google Pixel 10a 256GB Groen

Google Pixel 10a 256GB Groen

8.7(22)
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 579,00Bekijk alle aanbieders
1*****@s*****************15-04-2026
Algemene score
9.0
Reviewscore
9.0
Na een paar weken intensief gebruik ben ik tevreden over de Google Pixel 10a Obsidian. Een telefoon die gewoon doet wat hij moet doen, fijn toestel. Batterijduur De accuduur is goed. Met normaal gebruik, WhatsApp, e-mail, social media en af en toe YouTube, kom ik makkelijk de dag door en heb 's avonds vaak nog 35 tot 40 procent over. Opladen gaat vlot, na een halfuur zit je alweer op de helft. Scherm Het scherm is erg scherp en helder. Kleuren komen mooi tot hun recht en ook in fel zonlicht blijft alles prima afleesbaar. Fijn voor foto's bekijken of video's kijken. Fotokwaliteit De camera levert scherpe foto's met natuurlijke kleuren. Macro Focus werkt verrassend goed voor close-ups van bloemen of mijn kat. Ook 's nachts met Night Sight ben ik aangenaam verrast, straatverlichting komt helder en ruisarm in beeld. Groepsfoto's met Auto Best Take Superhandige functie. Bij een familiediner had mijn neefje zijn ogen dicht op de foto. Auto Best Take verving zijn gezicht automatisch met een versie uit een andere opname waarbij hij wél goed keek. Resultaat: iedereen staat er goed op zonder gedoe. Camera Coach Tijdens het fotograferen krijg je realtime tips over compositie en stabiliteit. Voelde eerst wat schools, maar mijn foto's werden er echt beter van. Vooral handig voor landschappen. Gemini Gemini gebruik ik voor snelle taken zoals timers zetten of het weer checken. Je kunt er gewoon een gesprek mee voeren, dat voelt natuurlijker dan de oude Google Assistant. Ook handig voor het samenvatten van artikelen of een snelle e-mail opstellen. Design Het platte ontwerp is verfrissend, geen wiebelen op tafel door een uitstekende camera. De Obsidian kleur oogt stijlvol en laat weinig vingerafdrukken zien. Enige minpunt: de schermranden zijn wat breder dan bij duurdere toestellen. Conclusie Een betrouwbare smartphone voor wie kwaliteit zoekt zonder de hoofdprijs te betalen. Goede batterij, scherp helder scherm, uitstekende camera's en een schone Android ervaring. Geen innovatiewonder, maar wel een telefoon waar je jarenlang plezier van hebt. Pluspunten: Uitstekende batterijduur Scherp en helder scherm Scherpe foto's, ook 's nachts Handige AI functies zoals Auto Best Take en Camera Coach Schone Android ervaring met 7 jaar updates Plat design Minpunten: Brede schermranden