LOQED Touch Smart Lock - Slim Deurslot - Roestvrijstaal - Code - Bluetooth - Draadloos

8.2(9)
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 175,00Bekijk alle aanbieders
j********@h**********05-11-2023
Algemene score
7.0

Smart lock

Reviewscore
7.0
Titel: Een Diepgaande Blik op de LOQED Touch Smart Lock Ik heb het genoegen gehad om de LOQED Touch Smart Lock uitgebreid te testen en wil graag mijn ervaringen met dit product delen. Over het algemeen ben ik zeer tevreden met de functionaliteiten en het design van de smart lock. Een van de meest indrukwekkende eigenschappen van de LOQED Touch Smart Lock is het eenvoudige 'Touch to Unlock' systeem. Gedurende mijn testperiode werkte dit mechanisme buitengewoon goed en zorgde voor een moeiteloze en snelle toegang tot mijn woning. Het voelde zeer intuïtief aan en bood een moderne en handige alternatief voor traditionele sleutels. Wat mij ook opviel is dat het slot behoorlijk wat geluid maakt bij het openen en sluiten van het slot. In mijn ogen zou dit wel wat minder mogen. Helaas heb ik wel een klein probleempje ervaren tijdens mijn testperiode. Op een bepaald moment merkte ik dat het 'Touch to Unlock' systeem niet meer goed reageerde. Dit was teleurstellend, aangezien het juist een van de meest aantrekkelijke functies van de smart lock is. Ik hoop dat dit een eenmalig incident was en dat het geen structureel probleem is. Wat betreft de batterijen, ben ik het met u eens dat een oplaadbare lithium-polymeer batterij een wenselijke optie zou kunnen zijn. Dit zou niet alleen milieuvriendelijker zijn, maar ook kosteneffectiever op de lange termijn. Het zou fijn zijn als LOQED dit overweegt voor toekomstige versies van het product. Afgezien van het kleine ongemak met het 'Touch to Unlock' systeem en de batterijen, ben ik over het algemeen zeer tevreden met de LOQED Touch Smart Lock. Het biedt een hoge mate van veiligheid en gemak, en het moderne design past goed in elk interieur. Ik hoop dat LOQED in de toekomst nog meer innovaties zal brengen om dit product nog beter te maken.
Pluspunten
  • Sleutels niet meer nodig
Minpunten
  • Batterijen
  • Geluid
Ja, ik beveel dit product aan