Philips AquaTrio 9000 XW9463/11

Philips AquaTrio 9000 XW9463/11

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 456,00Bekijk alle aanbieders
TestExpert13-01-2025
8.0

Oplossing voor alle luiheid en gemakzucht!

8.0
Dit is echt een fantastisch product. Ik heb eerder een product van hetzelfde merk getest, maar dan uit een lagere prijsklasse. Wat ik daar jammer vond, was met name de dweilfunctie, die niet optimaal werkte. Nu heb ik deze mogen testen, en daarmee is dat laatste probleem eigenlijk opgelost. Hij stofzuigt fantastisch, is ontzettend wendbaar, en bovendien niet te zwaar. Uiteraard is het feit dat je niet meer gebonden bent aan zo'n stom autootje met een veel te kort snoer op zichzelf al een fantastisch concept. Wel wil ik erbij zeggen dat lange haren soms vast kunnen blijven zitten in de opvangbak of het opzuigsysteem. Dit is echter gemakkelijk los te trekken en vormt geen groot probleem. Wat wel iets minder praktisch is, is dat het apparaat uit veel losse onderdelen bestaat, die ook allemaal schoongemaakt moeten worden. Daar moet je dus wel rekening mee houden. De prijs is stevig, en hij valt dan ook in dezelfde categorie als andere high-end steelstofzuigers. Hoewel ik geen ervaring heb met andere merken in dit segment, weet ik wel dat mijn leven nu niet meer hetzelfde zou zijn zonder dit apparaat. Dat klinkt misschien overdreven, maar ach, het is gewoon ontzettend fijn in gebruik. Als je last hebt van smetvrees, denk dan wel even na over de ledlichtjes. Die lijken in eerste instantie misschien onbelangrijk, maar ze laten je echt álles zien wat op de vloer ligt. Maak je echter geen zorgen over de accuduur. Je pakt dit apparaat zo gemakkelijk erbij, en de kruimeldieffunctie is ook eenvoudig los te koppelen. Daardoor gebruik je hem eigenlijk iedere dag wel even. Wat deze stofzuiger helemaal uniek maakt, is dat je tijdens het stofzuigen ook direct kunt dweilen. Deze functie werkt stukken beter dan bij de goedkopere variant. In een gemiddelde woning zul je daardoor echt geen 20 minuten nodig hebben, omdat je alles vaker bijhoudt. Kortom: ik ben enthousiast!
Pluspunten
  • Verschillende opzet onderdelen
  • Kruimeldief optie!
  • Confronterende LED-verlichting
  • Dweilfunctie is onwijs t.o.v. goedkopere modellen
Minpunten
  • Schoonhouden van de onderdelen
  • (Dit staat overal al aangegeven). Bij veel oppervlak
  • moet je het echt zien zijnde "Ondersteuning" van.
  • ontwikkelijng van obsessieve schoonmaakbehoefte