Philips AquaTrio 7000 serie / XW7110/01

Philips AquaTrio 7000 serie / XW7110/01

7.9(13)
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 269,00Bekijk alle aanbieders
w********@g********26-02-2024
Algemene score
8.0

makkelijk dweilen zonder vieze handen

Reviewscore
8.0
Ik maak gebruik van de Philips 7000 Series steelstofzuiger met dweil en ervaar het als een waar gemak. Het elimineert het gedoe met traditionele dweilen en maakt het reinigen van de vloer efficiënt en moeiteloos. Het is handig dat je niet eerst hoeft te stofzuigen; alles wordt in één keer aangepakt. Ik merkte bij het testen dat de aanwezigheid van een accu is prettig, omdat je geen last hebt van een hinderlijk snoer. De accuduur van ongeveer 30 minuten vereist wel enige planning, maar het batterijniveau wordt nauwkeurig weergegeven op het display, wat handig is. Bij het gebruik is het belangrijk om in rechte lijnen te dweilen om mogelijke bruine plasjes te voorkomen. Hoewel de stofzuiger extra krachtig zuigt na het dweilen, kan er nog wat vocht achterblijven. Gelukkig is dit eenvoudig op te lossen met een doekje. Het onderhoud is ook gemakkelijk, aangezien de borstels automatisch gereinigd worden door de meegeleverde schoonmaakunit. Deze unit kan vervolgens op de standaard worden geplaatst voor een nette droging van de borstels. Een klein minpuntje is de enigszins schrikwekkende tik die het apparaat geeft bij het pakken en uithalen van de steel uit de ruststand. Het lijkt echter geen schade te veroorzaken. Over het geheel genomen maakt de Philips 7000 Series steelstofzuiger met dweil het dweilen een plezierige en efficiënte ervaring.
Pluspunten
  • accu
  • geen snoer
Minpunten
  • accu snel leeg
Ja, ik beveel dit product aan