Princess Smart Infrarood Paneelverwarming - 540W - WiFi - Wit

Princess Smart Infrarood Paneelverwarming - 540W - WiFi - Wit

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 150,05Bekijk alle aanbieders
Thomas2501-11-2022
8.0

Nette verwarming, makkelijk in gebruik en verwarmt goed!

8.0
Afgelopen weken heb ik de Princess 348054 Slimme infrarood paneelverwarmer mogen testen. Ik was er erg benieuwd naar aangezien ik onlangs voor het eerst op mijzelf ben gaan wonen. Ik woon in een studio van 40m2 met 2 kamers en was benieuwd of deze verwarming mijn ruimte goed zou kunnen verwarmen. De verwarming kun je neerzetten, maar ook ophangen. Ik heb gekozen om het product neer te zetten. Het neerzetten ging helaas wel een beetje moeizaam, omdat de pootjes moeilijk waren te bevestigen door de wat stroevere schroeven. Uiteindelijk is het gelukt en stond hij mooi in mijn kamer. Doordat de verwarming dun is, neemt het niet veel ruimte in beslag. Daarnaast past de witte kleur mooi bij mijn witte muren. Al bij de eerste keer in gebruik was ik erg enthousiast over dit product. Het straalt veel warmte af en bij koudere dagen is het fijn om er bij in de buurt te zitten. Binnen 15/30 minuten merk je al een groot verschil betreft warmte in de kamer. Het heeft er voor gezorgd dat ik op koudere dagen niet de verwarming in mijn studio aan hoefde te zetten. Met de Princess app kan je de verwarming gemakkelijk aan- en uitzetten, kouder/warmer zetten en een timer instellen voor hoe lang hij aan mag staan. Al met al ben ik dus erg positief over deze verwarming en raadt ik hem zeker aan voor mensen met kleinere woonruimtes. Daarnaast komt hij nu ook goed van pas aangezien de stijging van de gasprijs. Opzoek naar een nette verplaatsbare verwarming die makkelijk in gebruik is? Dan is deze misschien wel wat voor jou!
Pluspunten
  • Verwarmt goed
  • Dunne plaat
  • Makkelijke app
  • Timer
  • Verplaatsbaar
Minpunten
  • Schroeven gingen moeilijker los