Dyson 360 Heurist

6.3(6)
Essie02-11-2022
Algemene score
6.0

Veel zuigkracht doet er wel lang over

Reviewscore
6.0
Ik heb de Dyson 360 Heurist mogen testen! Ik was super nieuwsgierig en heel blij met het pakket. De robotzuiger zit in een doos met een oplaadstation en een beperkte gebruikershandleiding. Start is met opladen en downloaden van de app. De volgende stap is het in kaart brengen van je te stofzuigen ruimtes. Daarna kun je de ruimte opdelen in zones. Ook het plannen van te zuigrn zonnes is eenvoudig in de app. De robotzuiger is een krachtige zuiger en zuigt veel stof op. Helaas produceert hij hier ook veel lawaai bij. Wij willen niet in dezelfde ruimte zijn, ook vanaf een andere verdieping kun je hem horen. Voor ons maakt hij teveel lawaai om ‘s nachts aan het werk te gaan. De robotzuiger is best hoog hierdoor kan hij bij radiatoren niet tot aan de plint komen. Verder is hij redelijk goed in scannen van omgeving en rijdt hij echt de trap niet af. De route die hij neemt is voor mij niet duidelijk en iedere keer anders. Helaas loopt de stofzuiger regelmatig vast. Bij ons vooral in de buurt van stoelpoten die ook een horizontale riggel van 2 cm hoog hebben of bij het vloerkleed. Je moet dan even helpen. Wat de robot daarna gaat doen is niet altijd duidelijk. Helaas leert de robot hier weinig van en staat soms enkele seconden later op dezelfde plek weer met ‘panne’. Wat mij heel erg tegenvalt is dr kwaliteit van de accu. De robot kan geen twee slaapkamers en een halletje doen zonder laadbeurt. Hierdoor heeft hij veel uren nodig. Ik ben iedere keer heel positief verrast hoeveel stof en zand etc in het bakje zit. Ook is dit eenvoudig te legen. Ik ben inmiddels blij met de zuiger het heeft alleen doorontwikkeling nodig om prijs en kwaliteit in balans te brengen.
Geschreven voor: Dyson 360 Heurist
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Maakt goed schoon
  • Ziet er mooi uit
  • Je raakt snel aan deze hulp gewend
Minpunten
  • Kan niet overal komen door hoogte
  • Lawaai
  • Accuduur moet vaak laden
  • Is ook als hij niets doet snel leeg
  • Heeft regelmatig hulp nodig
Ja, ik beveel dit product aan