Deze robotstofzuiger presteert boven onze verwachtingen als het gaat om stofzuigen en dweilen. Het grootste verschil met onze vorige robot is dat hij zonder moeite klein kattengrit uit de deurmat verwijdert. Dat was voorheen eigenlijk onmogelijk.
Het dweilresultaat is eveneens erg goed. Vooral het automatisch reinigen van de dweilen en het afvoeren van vuil water vinden we een groot pluspunt. De vuilwatertank laat duidelijk zien hoeveel vuil er daadwerkelijk wordt opgenomen.
Niet alles is perfect. Tijdens sommige dweilbeurten lijkt de robot geen water meer te gebruiken en dweilt hij verder met een droge doek. Door hem terug te sturen naar het station werkt alles daarna weer zoals het hoort. Ook zou de navigatie slimmer mogen, omdat hij soms een onnodig lange route aflegt.
Verder is hij een keer onder een kast vast komen te zitten en bleef hij stevig doorduwen, waardoor er een lichte beschadiging aan de bovenkant is ontstaan.
Ondanks deze punten zouden we hem zeker aanraden. In ons huishouden met acht opvangkittens, vier katten, een grote hond en meerdere gezinsleden krijgt hij dagelijks flink wat te verwerken, maar hij levert steeds weer een uitstekend schoonmaakresultaat.