Ik gebruik de Rowenta X-Plorer Serie 135+ nu een paar weken en ben er zeer tevreden. Het installeren was heel snel en makkelijk. Het apparaat ziet er mooi en modern uit. De app is werkt goed. Ik kon makkelijk een schoonmaakschema instellen en een plattegrond maken van mijn huis. Nu maakt de robotstofzuiger automatisch schoon, zonder dat ik er iets voor hoef te doen. Hij rijdt rustig door het huis en doet zijn werk netjes. Soms botst hij tegen iets aan, maar hij herstelt zichzelf en gaat gewoon verder. Een groot voordeel is dat hij ook onder kasten en banken schoonmaakt. Zo blijven ook de lastig bereikbare plekken netjes. Je kunt via de app aangeven waar hij niet mag komen, wat erg handig is. Dan weet je zeker dat hij niet vastloopt of ergens komt waar hij niet hoort te zijn. Als er iets misgaat, krijg je direct een melding op je telefoon. Dat geeft een gerust gevoel. Tijdens het schoonmaken maakt hij weinig geluid, dus ik heb er geen last van. Ook de dweilfunctie werkt goed. Mijn vloer ziet er schoon en fris uit na het schoonmaken. Deze robotstofzuiger bespaart me veel tijd en moeite. Ik hoef zelf bijna niets meer te doen. Voor iedereen die een schoon huis wil zonder steeds zelf te stofzuigen: dit is een echte aanrader!