Sennheiser Momentum True Wireless 4 - Graphite Black

Sennheiser Momentum True Wireless 4 - Graphite Black

Dit product wordt aangeboden door 7 aanbieders met een prijs vanaf € 159,00Bekijk alle aanbieders
JordiLoogman17-03-2024
9.0

Draadloze beleving van de bovenste plank

9.0
Ik heb deze Earbuds van Sennheiser mogen testen, met een uitstekende ervaringen. De Earbuds (en case) zien er mooi uit, zijn van stevige robuuste kwaliteit en gemakkelijk in gebruik te nemen na een simpel installatieproces. Het pairen tussen Earbuds en device verloopt intuïtief en zonder issues of onduidelijkheden. De Earbuds zitten prettig in de oren en heb deze voornamelijk gebruikt wanneer ik mij op kantoor wil concentreren of onderweg en thuis wil terugtrekken. De functie ‘Adaptive Noice Cancelling’ is een zeer positieve ervaring die ik zeker vaker wil gebruiken. Het ‘in doen’ van de Earbuds vereist echter enige oefening. Zodra je de Earbuds echter in gebruik hebt gaat er een audiowereld voor je open. De Earbuds produceren een mooi gebalanceerd en vol geluid ongeacht het type audio dat wordt afgespeeld; van pianomuziek tot rap, van popmuziek tot akoestisch. Ook voor streamingsdoeleinden zijn de Earbuds uitermate geschikt en mijn inziens een audio-ervaring uit de bioscoop nagebootst. Het geluid is krachtig en op de juiste posities aanwezig. De batterij van de Earbuds (en oplaadbare case) is van goede kwaliteit en gaat ruimschoots een week mee bij intensief gebruik. Het functionele gebruik van de Earbuds zijn ook prima in orde, met enkele korte of herhaaldelijk tikken kun je het volume aanpassen, een telefoongesprek opnemen of het volgende nummer starten. De Sennheiser Momentum True Wireless 4 Earbuds zijn niet goedkoop, maar komt met kwaliteit van de bovenste plank.
Pluspunten
  • Adaptive Noice Cancelling
  • Batterijduur
  • Mooi en vol geluid
Minpunten
  • Prijs