Meest populaire keuze
Bekijk productSennheiser Momentum True Wireless 4 - Graphite Black
Reviews
Mooie hele goede oordoppen
Reviewscore9.0
Deze oordoppen mogen testen. En ze hebben mij niet teleurgesteld. Mooi design. En ook de oplaadcase mag er zijn. Door de verschillende maten en oorclipjes die meegeleverd worden is er altijd wel een dopje wat lekker zit een goed past. Dit moet je zelf even uitzoeken. Dat er oorclipjes bij zitten is nieuw voor mij. Had ik nog niet eerder gezien. De accu gaat lang mee. Ik heb de case nog niet hoeven opladen na 2 week. De app is zeer uitgebreid. Je kan het geluidsniveau helemaal naar jou wensen instelling. Dat is echt heel gaaf. De app is zeer uitgebreid. De anti wind functie werkt ook uitstekend. Wat ik zelf heel fijn vind is dat de touch control heel goed werkt. De knoppen zijn niet super gevoelig. En je hoeft ook niet meerdere malen op de knop te tilken. Hij doet gewoon precies wat je zegt. Je kan zelf instelling of je de knoppen van functie wil laten veranderen. Dat is ook heel handig. Voor mij stonden ze al goed. Dan het geluid. Dat is heel goed. Prachtige klanken. Het is een grote uitgave maar dan heb je wel waar voor je geld. Of hij een koptelefoon over ear in het duurdere segment aankan kwa geluid weet ik niet. Maar hij komt wel in de buurt.
Pluspunten
- Design
- Super geluid
- Lange accuduur
- Uitgebreide app
Minpunten
- Prijzig